merhaba canım,ben pek hissedemiyorum ama bu ay kontrolde doktor 1 ay sonra felan çıkarır demişti,bugün yine iştah yok,aaç duruyor,iyice acıkmasını bekliyorum üzüntüyleayy bizimki de maraşta öyleydi normalde 1-2 uyanan bebek 10 kere uyanır olmuştu.. dönünce düzene girdi ama hala yatağa yatmak istemiyor.. uyutup yatırıyorum
bizim doktor da acd3 diye bi vitamin verdi devit 3 yerine.. ama tdı berbat demirle birlikte vermeye başladım ama yarısını gıdık içiyor :44:
seninkinin de iştahsızlaştığını tahmin etmiştim.. bakarsın aynı zamanda çıkardişler.. sen de emzirirken göğsüne bişiler batıyor mu? ben elimle hissedemiyorum ama göğsümle hissedebiliyorum..
kızlar merhabalar.
kızım sürekli kakasını yapıyor her yemekten sonra rutinleşti bu.aslında herşeyi yiyor ama sürekli kaka yapıyor ne yerse çıkarıyor.kilo alamıyor 7.400 kilo bana zayıf gibi geliyor sizinkiler de öyle mi ya dün dr a gittik normalin yarım kilo altında dedi bide idrar yolları enfeksiyonu başlangıcı varmış iyice moralim bozuldu
ya sen ve ben misafirzede olduk haaslm kızlar,çok yorgunum.misafirim vardı tüm gün,bu hafta da birer gün arayla yine var,utkunun sünnetine geliyorlar,işin kötüsü yakın zamanda kvnin grubu akrabalar da gelecekmiş hani şu 30 kişilik grup
bize vitamin felan vermedi doktorumuz,zaten bizim doktorun ilaçla arası pek iyi de değil
harpy dişiniz hayırlı olsun,canım bzim bebeklerin arasında bi bağlantı var bence mutlaka,bizimki de 2 gündür ağzına lokma koymuyor,gece bi kere uyanıyor,30 cc süt içiyor,sabah 9a kadar o sütle duruyorçorba yoğurt muhallebi yapıp yapıp döküyorum nolacak bu halimiz bilmiyorum bugün kulağıyla oynyor arada bi,biz de mi diş çıkaracaz acaba:44:
ya sen ve ben misafirzede olduk haaankaraya kaçıyorum orayada geliyorlar benim de çarşamba misafirim var amaannn kurtulamadım sırf bu misafir gelmesin diye 2. çocuk yapmaktan korkuyorum daha hayırlı olsuna gelemeyenler var
bu arada leylacım sen bu 30 kişilik gruba ne hazırlayacaksın beni oğlumun doğum günü stresi bastı 30 olacak hatta geçecek:18::18: bana tarifler ver kalabalığa neler hazırlanır
aynen ya,bi de sünnete geliyolar,ben de 2.çocuk yapmaktan korkuyorum gerçekten,her doğumda 1 yıl misafr bitmeyecek gibiay bizim bi de eve geliyolar ev yeni diye,ev,sünnet,doğum
bu arada leylacım sen bu 30 kişilik gruba ne hazırlayacaksın beni oğlumun doğum günü stresi bastı 30 olacak hatta geçecek:18::18: bana tarifler ver kalabalığa neler hazırlanır
et suyuyla başlayarak alışınca kıyma vermeye başla dedi..
demiri kullanmaya devam edecekmişim onu yediği kıyma yeterli olmazmış
cANım yaa bende bugün buna benzer bir düşünceye kapıldım 4 ay sonra 1 yaşlarını kutlayacağız dedi eşim sabah. bende kalakaldımbu uykusuzluk bizi bu hale getirdi sanırım
canım ya bende ıkı gun once goturdum doktora bogaz ıltıhabı olmus antıbıyotık kullandık malesef atesle basladı antıbıyotık kullandık sonra alerjı gıbı bısey oldu tekrar goturduk ıltıhabı atıyor dokuntu onlar dedı antıbıyotıgı kestık kızartılarda gectı sımdıde ıshal oldu bılmıyorum napcam cok huzursuz ve keyıfsız
Hıh işte ilk belirti osen de emzirirken göğsüne bişiler batıyor mu? ben elimle hissedemiyorum ama göğsümle hissedebiliyorum..
Geçmiş olsunnnidrar yolları enfeksiyonu başlangıcı varmış iyice moralim bozuldu
aynen bizim de bebek oldu ev aldık bebeğe gelenler bir de eve geliyorlar ayy sorma aynı işte misafirzede olmuşuz tammm
canım tam olarak düşünmedim ama her çeşitten 2 tepsi yapmak lazım,bi de ek olarak zeytinyağlı dolma yapmayı düşünüyorum,5 çeşit olur heralde,çok klasik şeyler yapacam,ıspanaklı börek,ağlayan kek,irmik tatlısı,çocuk az gelirse güzel bi kurabiye tarifim var ondan yapmayı düşünüyorum,çocuklar çok dağıtıyor yerkentabi bunları yapmam için annemin gelmesi lazım,kardeşim doğum yapmadan gelirlerse annem gelir yoksa kvyi çağırırım.bi de mercimekli köfte düşünüyorum.
mercimek köfteyi görünce midemdenn guuurrrrr diye bi ses geldiben de su böreği alırım, hazır sarılmış yapraklarım var onları pişiririm olmazsa mercimek köfte de yaparım. pastanın yanına da kurabiye yapılabilir ama çocuk faktörü var zaten onlar gittimi ev malazgirt meydan savaşı yapılmışa dönüyorr
restoran da mantıklı ama bizimki 30 u geçmez çok yakınları çağıracağım zaten yardımcı olurlar heralde:18::18:bu araa ben de oğlumun doğum gününü yemekli bi restautantta kutlamayı düşünüyorum,bizde de çok kalabalık olur,en azından evim kirlenmez,ben yorulmam hazırlık için diye düşünüyorum,yine de sayı 20lere düşerse evde kutlayabilirim
dediğin siteye girdim benim verdiğim besinlerle tam denk geliyormuş ama damlasını da vermek gerekli demekki:26: o kadar hızlı büyüyorlar ki kıyafeti olur diye alıyorum eve bir geliyorum aa küçük almışımBen kıyma ve et suyunu 1 aydır kullanıyorum.sağlık ocağının verdiği damla iğrenç oğlum kabul etmiyor, ben demir ağırlıklı yediriyorum.Doktora başka bir damla yazdıracağız tadı daha iyi olanından.Anneler görev başınadiye bir site var ordan günlük ne kadar demir aldığını hesaplıyor.Benim verdiğim besinler günlük demir ihtiyacını karşılıyormuş, tabi yediği zaman
Günaydın canımmmmmmHaklısın bende de zaman kavramı falan kalmadı.Onun ne kadar büyüdüğünüde daha küçük bebekleri görünce anlayabiliyorum
Geçmiş olsunnnnnn bebeğine.Diş çıkarma dönemi böyle bir dönem bebekler hastalanabiliyormuş.Bizimki hastalanmadı ama çok iştahsız oldu
Hıh işte ilk belirti oBende de aynen öyle olmuştu
Geçmiş olsunnn
dediğin siteye girdim benim verdiğim besinlerle tam denk geliyormuş ama damlasını da vermek gerekli demekki:26: o kadar hızlı büyüyorlar ki kıyafeti olur diye alıyorum eve bir geliyorum aa küçük almışımeşim de kızıyor bana koca herif oldu sen daha bebek şeyleri alıyorsun diye [/COLOR]
selamlar,
sizin bebekler kaç saatte bir yemek yiyor, biz hala doğduğu gibi 2 saatte bir yediriyoruz. sizlerde saat arası açıldı mı?
slm,bizimki en az 3 sate bir yiyor,bazen daha da uzuyor bu süre
benim de canım çekti,akşama yapayım en iyisimisafir gidince inan ben koltukların arkasından bile kırıntı topluyorum,hatta geçen geldiklerinde mutfak çekmecemde ısırılmış kurabiye bulmuştum onun için artık pek düşünmüyorum çocuklu misafirre kurabiye yapmayı.bu arada sende güzel tatlı tarifi varsa verebilirmisin,cumaya misafirim geliyor,değişik bişeyler yapayım,hem çocukları da yok hakediyolar
biz de 2 saatte bir ya emiyoruz ya da ek gıda ahazırlıyorum arası açılmadı hatta sanki sürekli bişeyler yediriyorum gibi hissediyorum ben deselamlar,
sizin bebekler kaç saatte bir yemek yiyor, biz hala doğduğu gibi 2 saatte bir yediriyoruz. sizlerde saat arası açıldı mı?
Koca herif mi canım senin demir damlası sağlık ocağının verdiğinden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?