2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

merhaba canım,ben pek hissedemiyorum ama bu ay kontrolde doktor 1 ay sonra felan çıkarır demişti,bugün yine iştah yok,aaç duruyor,iyice acıkmasını bekliyorum üzüntüyle süt verecem.yarın doktoru aramayı düşünüyorum böle devam ederse

geçmiş olsun canım,bol bol su içir,idrar yolu enfeks,yonuna iyi gelir

ya sen ve ben misafirzede olduk haa ankaraya kaçıyorum orayada geliyorlar benim de çarşamba misafirim var amaannn kurtulamadım sırf bu misafir gelmesin diye 2. çocuk yapmaktan korkuyorum daha hayırlı olsuna gelemeyenler var

slm kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım,bizim gece uykusu olayı baya oldu.Geceleri daha iyi uyuyor,dün gece 1de yattı 3,5ta uyandı emdi sonra sabah 8de kalktı.gündüzler biraz sorun oluyor mızlayıp duruyor uykusu gelince.ama özellikle uyutmaya çalışmıyorum.kendi kendine uyursa ellemiyrm salonda tv açıkken gürültüde uyursa uyuyor.çoğunlukla 20 dk kadar uyudu gündüzleri 2 3 sefer.alışır diye düşünüyorum bugün daha iyi ilk gün kalktıktan 2 saat sonra mızlamaya başlamıştı.bugün 3 saat dayandı 3,5 saat sonrada ayağımda yatırarak yoğurt yediriyordm.o sırada uyuya kaldı salonda yatagına götürmedim üstünü örttüm öyle uyuyor.tvde açık.Dua edin çabuk alıştırıyım..

ya sen ve ben misafirzede olduk haa ankaraya kaçıyorum orayada geliyorlar benim de çarşamba misafirim var amaannn kurtulamadım sırf bu misafir gelmesin diye 2. çocuk yapmaktan korkuyorum daha hayırlı olsuna gelemeyenler var

aynen ya,bi de sünnete geliyolar,ben de 2.çocuk yapmaktan korkuyorum gerçekten,her doğumda 1 yıl misafr bitmeyecek gibi ay bizim bi de eve geliyolar ev yeni diye,ev,sünnet,doğum

bu arada leylacım sen bu 30 kişilik gruba ne hazırlayacaksın beni oğlumun doğum günü stresi bastı 30 olacak hatta geçecek:18::18: bana tarifler ver kalabalığa neler hazırlanır

bu arada leylacım sen bu 30 kişilik gruba ne hazırlayacaksın beni oğlumun doğum günü stresi bastı 30 olacak hatta geçecek:18::18: bana tarifler ver kalabalığa neler hazırlanır

canım tam olarak düşünmedim ama her çeşitten 2 tepsi yapmak lazım,bi de ek olarak zeytinyağlı dolma yapmayı düşünüyorum,5 çeşit olur heralde,çok klasik şeyler yapacam,ıspanaklı börek,ağlayan kek,irmik tatlısı,çocuk az gelirse güzel bi kurabiye tarifim var ondan yapmayı düşünüyorum,çocuklar çok dağıtıyor yerken tabi bunları yapmam için annemin gelmesi lazım,kardeşim doğum yapmadan gelirlerse annem gelir yoksa kvyi çağırırım.bi de mercimekli köfte düşünüyorum.

aynen ya,bi de sünnete geliyolar,ben de 2.çocuk yapmaktan korkuyorum gerçekten,her doğumda 1 yıl misafr bitmeyecek gibi ay bizim bi de eve geliyolar ev yeni diye,ev,sünnet,doğum

aynen bizim de bebek oldu ev aldık bebeğe gelenler bir de eve geliyorlar ayy sorma aynı işte misafirzede olmuşuz tammm

bu araa ben de oğlumun doğum gününü yemekli bi restautantta kutlamayı düşünüyorum,bizde de çok kalabalık olur,en azından evim kirlenmez,ben yorulmam hazırlık için diye düşünüyorum,yine de sayı 20lere düşerse evde kutlayabilirim

et suyuyla başlayarak alışınca kıyma vermeye başla dedi..
demiri kullanmaya devam edecekmişim onu yediği kıyma yeterli olmazmış

Ben kıyma ve et suyunu 1 aydır kullanıyorum.sağlık ocağının verdiği damla iğrenç oğlum kabul etmiyor, ben demir ağırlıklı yediriyorum.Doktora başka bir damla yazdıracağız tadı daha iyi olanından.Anneler görev başına diye bir site var ordan günlük ne kadar demir aldığını hesaplıyor.Benim verdiğim besinler günlük demir ihtiyacını karşılıyormuş, tabi yediği zaman

cANım yaa bende bugün buna benzer bir düşünceye kapıldım 4 ay sonra 1 yaşlarını kutlayacağız dedi eşim sabah. bende kalakaldım bu uykusuzluk bizi bu hale getirdi sanırım

Günaydın canımmmmmm Haklısın bende de zaman kavramı falan kalmadı.Onun ne kadar büyüdüğünüde daha küçük bebekleri görünce anlayabiliyorum

Geçmiş olsunnnnnn bebeğine.Diş çıkarma dönemi böyle bir dönem bebekler hastalanabiliyormuş.Bizimki hastalanmadı ama çok iştahsız oldu

sen de emzirirken göğsüne bişiler batıyor mu? ben elimle hissedemiyorum ama göğsümle hissedebiliyorum..
Hıh işte ilk belirti o Bende de aynen öyle olmuştu

idrar yolları enfeksiyonu başlangıcı varmış iyice moralim bozuldu
Geçmiş olsunnn

aynen bizim de bebek oldu ev aldık bebeğe gelenler bir de eve geliyorlar ayy sorma aynı işte misafirzede olmuşuz tammm

harpy ile bebeklerimizin gelişimi iştahı aynı gidiyor,seninle de misafir kaderimiz aynı gidiyor,hayırlısı bakalım

mercimek köfteyi görünce midemdenn guuurrrrr diye bi ses geldi ben de su böreği alırım, hazır sarılmış yapraklarım var onları pişiririm olmazsa mercimek köfte de yaparım. pastanın yanına da kurabiye yapılabilir ama çocuk faktörü var zaten onlar gittimi ev malazgirt meydan savaşı yapılmışa dönüyorr

benim de canım çekti,akşama yapayım en iyisi misafir gidince inan ben koltukların arkasından bile kırıntı topluyorum,hatta geçen geldiklerinde mutfak çekmecemde ısırılmış kurabiye bulmuştum onun için artık pek düşünmüyorum çocuklu misafirre kurabiye yapmayı.bu arada sende güzel tatlı tarifi varsa verebilirmisin,cumaya misafirim geliyor,değişik bişeyler yapayım,hem çocukları da yok hakediyolar

restoran da mantıklı ama bizimki 30 u geçmez çok yakınları çağıracağım zaten yardımcı olurlar heralde:18::18:
dediğin siteye girdim benim verdiğim besinlerle tam denk geliyormuş ama damlasını da vermek gerekli demekki:26: o kadar hızlı büyüyorlar ki kıyafeti olur diye alıyorum eve bir geliyorum aa küçük almışım eşim de kızıyor bana koca herif oldu sen daha bebek şeyleri alıyorsun diye

selamlar,

sizin bebekler kaç saatte bir yemek yiyor, biz hala doğduğu gibi 2 saatte bir yediriyoruz. sizlerde saat arası açıldı mı?

Koca herif mi canım senin demir damlası sağlık ocağının verdiğinden mi

Son düzenleme:

hmmm değişik bişeyler yapayım deyince ben genelde cheesecake yaparım gerçekten değişik ve güzel oluyor. istersen tarifini verebilirim.
bazen de dr oetkerin köstebek pastasını veya profiterölünü yapıyorum o da çok lezzetli oluyor. hani fikir olsun

selamlar,

sizin bebekler kaç saatte bir yemek yiyor, biz hala doğduğu gibi 2 saatte bir yediriyoruz. sizlerde saat arası açıldı mı?
biz de 2 saatte bir ya emiyoruz ya da ek gıda ahazırlıyorum arası açılmadı hatta sanki sürekli bişeyler yediriyorum gibi hissediyorum ben de
Koca herif mi canım senin demir damlası sağlık ocağının verdiğinden mi

evet canım sen ne veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…