2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

selam kızlar.. nasılsınız?

neden alınıcak kan belki bahsetmişsindir ama geçmişi okumadımmm canım ya kıyamam ben ona canı çok yanmasa
ben hamileyken 13 kilo aldım 3 kilo fazlam var şimdi onunda hepsi göbüşteeee ve midedeeee
Canım onu cuma anlatayım sonuçları bi alayım elime.Çünkü bahsettikçe kötü oluyorum belki hiç bişey çıkmayacak.İlgin için çokkkkk sağol Lovelyangel'cim
Bende 12 kilo almıştım.Seninde hiçbişey kalmamış canım ya

Evet canım, bende askeriyedeyim o yüzden anlarım yani seni
Selülüt kaçınılmaz zaten bugün olmazsa yarin herbirimizde olacak Hamilelik bu eskisi gibi olmayacağını biliyordum ama olsun değdi her anına

bende ali kaptana sinir oldumm sonere gıcık oldum evlenmesin o salak kızla ayline yazık yaaali kaptana ben ali b..tan diyorum....yüze tükürme smile yokmuuuu??????:113::113::120::120::120::120:
ali kaptana ben ali b..tan diyorum çok yaratıcı

bişi merak ediyorumbebişleriniziyastıktamı yatırıyosunuz yastıksızmı
Yastık bi yaşına kadar yok dedi doktor bize

Aramızda bebeğine tek isim koyan sen varsın UTKUMUZ genelde hep çift isim olmuş.Bende tek isim istedim ama eşimle tek isimde anlaşamadık

slm xpapatyamx senden naber?bugün pek kimseden cevap alamıyorum da

Aramızda bebeğine tek isim koyan sen varsın UTKUMUZ genelde hep çift isim olmuş.Bende tek isim istedim ama eşimle tek isimde anlaşamadık

ben de eşim de istemedik çift isim.bi de harpy var onun oğlunun da tek ismi var heralde,ilginçtir harpynin de benim oğlumun da iştah problemi var
biz de mi çiftlesek isimileri acaba harpy,işe yarar mı dersin

ben de eşim de istemedik çift isim.bi de harpy var onun oğlunun da tek ismi var heralde,ilginçtir harpynin de benim oğlumun da iştah problemi var
biz de mi çiftlesek isimileri acaba harpy,işe yarar mı dersin

Yok canım ya o formülde işe yaramıyor bak şekil A benim küçük dana.
Sünnet yeri nasıl oldu canım:94:

İyiyim diyim iyi olayım canım ya.2 günlük bi doktor randevumuz var hayırlısı ile bi atlatsak çok daha iyi olacağım

iyi geçer inşallah,kalbini ferah tut,kötü bişey düşünme,ben ne zaman kötü düşünsem gerçek olur,aklıma gelen başıma gelir hep

bişi merak ediyorumbebişleriniziyastıktamı yatırıyosunuz yastıksızmı
ben yastık kullanmıyorum ne zamana kadar yastıksız yatırırım bilemiyorumm..
hoşgeldin canım,ben de birilerini bekliyordum konuşmak için nasılsın,mehmet sercanın sünneti nasıl oldu,iyileşti mi
mrb canımm bugün kendimi iyi hissetmiyorum başım ağrıyor çoook mehmet sercan çok şükür iyi pipimiz de iyi...
Değil mi? Ben kovalamayı kestim artık ortaya yazıyorum kim cevap verirse artıkSağolsun Lovelyangel, Tuanas cevapsız bırakmıyorlar beni
canım sende sağol...
bugün gelen gidiyor,yakalayamıyorum kimseyi
bende yakalayamıyorum genelde....
selam kızlar.. nasılsınız?

slm canım iyi değilim başım çok ağrıyor midemde bulanıyo gibi...uykusuzluktan heralde gözlerim ağrıyo başımı ağrıtıyo...

Yok canım ya o formülde işe yaramıyor bak şekil A benim küçük dana.
Sünnet yeri nasıl oldu canım:94:

beyaz tabaka gitti pipinin üzerinden dikişin de biri düştü,iyileşiyordur inşallah.krem sürmeye devam ediyorum

iyi geçer inşallah,kalbini ferah tut,kötü bişey düşünme,ben ne zaman kötü düşünsem gerçek olur,aklıma gelen başıma gelir hep

Kesinlikle haklısın
İyi düşün iyi olsun bak hürreme kadın olacak diyor oluyor onu örnek almak lazım

Kesinlikle haklısın
İyi düşün iyi olsun bak hürreme kadın olacak diyor oluyor onu örnek almak lazım
ay evet,kadın muhteşem,bu bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum yine,inşallah utku uyur,çekirdek çıtlatarak izleyebilirim

geçmiş olsun canım

ay evet,kadın muhteşem,bu bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum yine,inşallah utku uyur,çekirdek çıtlatarak izleyebilirim

geçmiş olsun canım

sağol canım geçer inş. hasta falan olmayımda yarın oğlumun sünnet mevlütü var..

iyi değilim başım çok ağrıyor midemde bulanıyo gibi...uykusuzluktan heralde gözlerim ağrıyo başımı ağrıtıyo...

Geçmiş olsun canım ya sen bayağı hastasın dikkat et kendine.Yardım edecek kimse yok mu sana bebişe onlar baksın sen 1 2 gün dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…