selam kızlar.. nasılsınız?
Canım onu cuma anlatayım sonuçları bi alayım elime.Çünkü bahsettikçe kötü oluyorum belki hiç bişey çıkmayacak.İlgin için çokkkkk sağol Lovelyangel'cimneden alınıcak kan belki bahsetmişsindir ama geçmişi okumadımmm canım ya kıyamam ben ona canı çok yanmasa
ben hamileyken 13 kilo aldım 3 kilo fazlam var şimdi onunda hepsi göbüşteeee ve midedeeee
Evet canım, bende askeriyedeyim o yüzden anlarım yani seniSenin de mi asker? Benim de hafifi bir göbeğim kaldı ama 10 kilo fazlam var, çok sırıtmıyor ama kalan kilom, birkaç kilo daha vereceğim ama Levent emerken yapmayacağım bunu. Biraz da selülit çıktı ona ne yapacağım bilmiyorum.
ali kaptana ben ali b..tan diyorumbende ali kaptana sinir oldumm sonere gıcık oldum evlenmesin o salak kızla ayline yazık yaaali kaptana ben ali b..tan diyorum....yüze tükürme smile yokmuuuu?????? :113::113::120::120::120::120:
Yastık bi yaşına kadar yok dedi doktor bizebişi merak ediyorumbebişleriniziyastıktamı yatırıyosunuz yastıksızmı
bugün gelen gidiyor,yakalayamıyorum kimseyi
Aramızda bebeğine tek isim koyan sen varsın UTKUMUZ genelde hep çift isim olmuş.Bende tek isim istedim ama eşimle tek isimde anlaşamadık
slm xpapatyamx senden naber?bugün pek kimseden cevap alamıyorum da
ben de eşim de istemedik çift isim.bi de harpy var onun oğlunun da tek ismi var heralde,ilginçtir harpynin de benim oğlumun da iştah problemi var
biz de mi çiftlesek isimileri acaba harpy,işe yarar mı dersin
İyiyim diyim iyi olayım canım ya.2 günlük bi doktor randevumuz var hayırlısı ile bi atlatsak çok daha iyi olacağım
ben yastık kullanmıyorum ne zamana kadar yastıksız yatırırım bilemiyorumm..bişi merak ediyorumbebişleriniziyastıktamı yatırıyosunuz yastıksızmı
mrb canımm bugün kendimi iyi hissetmiyorum başım ağrıyor çoook mehmet sercan çok şükür iyi pipimiz de iyi...hoşgeldin canım,ben de birilerini bekliyordum konuşmak içinnasılsın,mehmet sercanın sünneti nasıl oldu,iyileşti mi
canım sende sağol...Değil mi? Ben kovalamayı kestim artık ortaya yazıyorum kim cevap verirse artıkSağolsun Lovelyangel, Tuanas cevapsız bırakmıyorlar beni
bende yakalayamıyorum genelde....bugün gelen gidiyor,yakalayamıyorum kimseyi
selam kızlar.. nasılsınız?
Yok canım ya o formülde işe yaramıyor bak şekil A benim küçük dana.
Sünnet yeri nasıl oldu canım:94:
iyi geçer inşallah,kalbini ferah tut,kötü bişey düşünme,ben ne zaman kötü düşünsem gerçek olur,aklıma gelen başıma gelir hep
Lovelyangel gördüm gördüm ismini gördüm altta:80::80::80:
Lovelyangel gördüm gördüm ismini gördüm altta:80::80::80:
ay evet,kadın muhteşem,bu bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum yine,inşallah utku uyur,çekirdek çıtlatarak izleyebilirimKesinlikle haklısın
İyi düşün iyi olsun bak hürreme kadın olacak diyor oluyor onu örnek almak lazım
ben yastık kullanmıyorum ne zamana kadar yastıksız yatırırım bilemiyorumm..
mrb canımm bugün kendimi iyi hissetmiyorum başım ağrıyor çoook mehmet sercan çok şükür iyi pipimiz de iyi...
canım sende sağol...
bende yakalayamıyorum genelde....
slm canım iyi değilim başım çok ağrıyor midemde bulanıyo gibi...uykusuzluktan heralde gözlerim ağrıyo başımı ağrıtıyo...
ay evet,kadın muhteşem,bu bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum yine,inşallah utku uyur,çekirdek çıtlatarak izleyebilirim
geçmiş olsun canım
iyi değilim başım çok ağrıyor midemde bulanıyo gibi...uykusuzluktan heralde gözlerim ağrıyo başımı ağrıtıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?