2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

merhaba canım seni gördüğüme sevindim :) özlettin kendini nezaman dönüyorsun eve?

iyi akşamlar canım mehmet alp durmuyor bakayım derdi ne sonra görüşürüz:79:

canım ben de özledim sizleri perşembe gece dönüyorum artık, inşallah cuma bol bol sohbet ederiz

oh oh sevindim buna bilmem sen üzüldün mü ama ben sevindim kendi adıma

bir patates bir sarmısakla bu kadarmı yakışır bence evlenmeliler

kızlarr naberr ay bu akşam ben çoook sinirlendimm kime diceksiniz tabiki alii kaptanaaa ay kadına ne yaptı o yaaa haftaya kadar da bekle şimdiii offfff

sonerin boynuzları çıksın, totosu büyüsün, burnu aksın, söğüt dalına yuva yapsın :95: sanki ben mahidevranım, soner de hürrem.. herkes onunla ilgileniyo benimle ilgilenen yok..

sonerin boynuzları çıksın, totosu büyüsün, burnu aksın, söğüt dalına yuva yapsın :95: sanki ben mahidevranım, soner de hürrem.. herkes onunla ilgileniyo benimle ilgilenen yok..

şekerimmm üzülmee onunla haftada 1 ilgileniyoruz sen herzaman bizimsin ondann

Son düzenleme:
slm kızlar,bugün oğluşumla bol bol gezdik,akşam da bi baş ağrısı mahvetti beni,11e kadar uyumuşum

canım bü türlü yazamadım,düne göre iyiyiz,nar suyu içirdim bugün,ondanmı bilmiyorum daha iyiydi maaşallahtavsiye ederim,bi dene
maşallah bebişinie :) tüm eylül bebişleri tombik biz, utkumuz ve mavi dışında neyse biz de toparlancaz inşallah en azından 1 yaşına geldiğinde 10 kg olsa bana yeter

ay inşallah,10 kiloyla 1 yaşına girsek daha ne isteriz,düşünüyorum da hayal gibi 10 kilo ve utku

ya bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz, ben uyutamıyorum halaa..
Malesef bu sıralar ayağımda sallıyorum

evet canım ya hastanede yattıgımız donem asımız vardı hasta oldugu ıcın gecyaptırdık sonrada boyle arkadan gıdıyoruz sızındemı gecyapılıyor yoksa
Bizim de 10 günlük gecikmemiz var hemşire yanlış tarih verdi bize, bizimki de öyle devam etti.

Senin de mi asker?

Benim de hafifi bir göbeğim kaldı ama 10 kilo fazlam var, çok sırıtmıyor ama kalan kilom, birkaç kilo daha vereceğim ama Levent emerken yapmayacağım bunu. Biraz da selülit çıktı ona ne yapacağım bilmiyorum.
Paylaşımın için sağol canım.
bırakabilir canım, şekerliyi görünce diğer mamalar yadırganıyor sanki. Bence sade vermeye devm et

günaydın kızlar:119: oğlumu uyutmaya çalışıyorun,ben de uyuyacam,dükkanı açayım demiştim

bu arada bugün eşim okulda,sizlerle bol bol konuşabilirimtabi çat kapı birileri gelmezse

kızlarr naberr ay bu akşam ben çoook sinirlendimm kime diceksiniz tabiki alii kaptanaaa ay kadına ne yaptı o yaaa haftaya kadar da bekle şimdiii offfff

bende ali kaptana sinir oldumm sonere gıcık oldum evlenmesin o salak kızla ayline yazık yaaali kaptana ben ali b..tan diyorum....yüze tükürme smile yokmuuuu??????:113::113::120::120::120::120:

bugün hürrem günü bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…