merhaba kızlar ,uzun zamandır giremiyorum ,bugün abimlerdeyim geçmişi okumaya pek zamanım yok artık cuma günü evime dönüyorum o zaman okurum rahatça, neler yaptınız ben yokken bebişler nasıl ,inşallah herkesin keyfi yerindedir
merhaba canım seni gördüğüme sevindim :) özlettin kendini nezaman dönüyorsun eve?
canım ben de özledim sizleri perşembe gece dönüyorum artık, inşallah cuma bol bol sohbet ederiz
sonerin boynuzları çıksın, totosu büyüsün, burnu aksın, söğüt dalına yuva yapsın:95: sanki ben mahidevranım, soner de hürrem.. herkes onunla ilgileniyo benimle ilgilenen yok..
şekerimmm üzülmee onunla haftada 1 ilgileniyoruz sen herzaman bizimsin ondann
canım bü türlü yazamadım,düne göre iyiyiz,nar suyu içirdim bugün,ondanmı bilmiyorum daha iyiydi maaşallahmerhaba kızlar :) oğlumu uyuttum şimdi banyoya gircem sonra da bissürü işim var..
biberonu hiç sevmedi bebeğim sadece benim sütümü aldı biberondan. su dahil, benim oğlum hareketli de olduğu için kaşıkla da veremiyorum anında ya el ya ayak hareketiyle hemen dökülüyor.. hayat bi şişe çıkartmış, bebek suyu diye suyun özel olduğunu düşünmüyorum ama ağızlığını çok beğendi oğlum çok güzel su içiyor ondan.. su içmeyen bebeklere tavsiye ederim..
utkumuz? oğlunun iştahı nasıl? geri dönüş var mı?
maşallah bebişinie :) tüm eylül bebişleri tombik biz, utkumuz ve mavi dışındaneyse biz de toparlancaz inşallah en azından 1 yaşına geldiğinde 10 kg olsa bana yeter
Malesef bu sıralar ayağımda sallıyorumya bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz, ben uyutamıyorum halaa..
Bizim de 10 günlük gecikmemiz var hemşire yanlış tarih verdi bize, bizimki de öyle devam etti.evet canım ya hastanede yattıgımız donem asımız vardı hasta oldugu ıcın gecyaptırdık sonrada boyle arkadan gıdıyoruz sızındemı gecyapılıyor yoksa
Senin de mi asker?Senin eşinde mi asker :80: anlıyorum canım seni emir demiri keser iyi bilirim
Biraz alıntı olmuş amaÇabuk çıktın Lovelyangel'cim.
Çarşamba Perşembe 2 gün doktora gideceğiz, oğlumdan kan alacaklar kızlar.umarım güzel şeyler söyler, çok daralmış durumdayım çünkü:85::85::85:
Benim de hafifi bir göbeğim kaldı ama 10 kilo fazlam var, çok sırıtmıyor ama kalan kilom, birkaç kilo daha vereceğim ama Levent emerken yapmayacağım bunu. Biraz da selülit çıktı ona ne yapacağım bilmiyorum.Kızlar yoksunuz yine olsun yine de
Kafa dağıtmaya çalışıyorum şu 2 günü bi atlatsak oğlumla
Doğumdan sonra sizde durumlar nasıl, kilolar falan filan.Niye soruyorum; bizim bu yaz 2 önemli düğünümüz var katılmamız gereken.Normalde düğünleri hiç sevmem söylene söylene giderim hep, kendi düğünüme bile
Hamileyken kendimle çok barışıktım göbişime bayılıyordumçevreden de hamilelik sana çok yakışmış diye güzel şeyler duydum hep.Amaaaaa sonra; kilom hiç kalmadı Allah'a şükür 55 tim hamilelik öncesi 3.ayda yine 55 e indim fizik iyi yani Çatlak, varis, selülüt de olmadı.e derdin ne senin derseniz yüzüm çok bozuldu yorgun bi ifadem var, temmuza kadar bişeyler yapmam lazım
Paylaşımın için sağol canım.kızlar dün doktora gittik.aslında kontrol için gidecektik ama kızım da hasta oldu.boğazı kızarmış biraz,öksürüyor,burnu da tıkalı.
gelişimi çok iyi maşallah.10 kg olmuş dombili.boyuda 72cm.
doktor ne yedirdiğimi falan sordu anlattım.peyniri künefe peyniri al onlar tuzsuz tadıda güzel dedi.
ben sormadan başka bişey anlatmadı sinir oldum.ceviz ve bademe yedir dedi.kıyma koy çorbalarına dedi.tavuk suyuna da ok dedi.
benim muhallebi ve sütlaç konusunda merak ettiğim mamaylamı inek sütüylemi yapılması gerektğiyidi.inek sütü tek başına yasak dedi.muhallebide kullanabilrisin dedi.zaten milupanın muhallebilerine de baktım onlarda inek sütü kullanmışlar.
kendinize yaptığın çorbalardan yedirebilirsin tuszsuzken dedi.
yürüteci kesinlikle kullanma dedi.
televizyon izletmiyoruz biz dedi eşim.o da çok iyi dedi.1 yaşına kadar hiç tv izlemesin dedi.zaten o yanımdayken asla televizon açmıyorum yoksa bütün dikkatini ona veriyor.
benden bu kadar...
bırakabilir canım, şekerliyi görünce diğer mamalar yadırganıyor sanki. Bence sade vermeye devm etgeçmiş olsun canım.. benimki oyun battaniyesinde 2 oynuyo 1 şikayet ediyor.. şimdi uyandı karnı tok altı temiz ama neden şikayet ediyor bilemiyorum..
bu arada oğlum yoğurdu seviyor ama arada değişik vermek istiyorum.. meyveliyepek yanaşmıyor amabugün bisküvili verdim sevdi. ne dersiniz bisküvili versem onu yiyip sadeyi bırakır mı sizce?
kızlarr naberr ay bu akşam ben çoook sinirlendimm kime diceksiniz tabiki alii kaptanaaa ay kadına ne yaptı o yaaa haftaya kadar da bekle şimdiii offfff
sonerin boynuzları çıksın, totosu büyüsün, burnu aksın, söğüt dalına yuva yapsın:95: sanki ben mahidevranım, soner de hürrem.. herkes onunla ilgileniyo benimle ilgilenen yok..
günaydıın ben geldimm MEHMET SERCAN izin verirse buralardayımm
bişi merak ediyorumbebişleriniziyastıktamı yatırıyosunuz yastıksızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?