2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Geçmiş olsun canım ya sen bayağı hastasın dikkat et kendine.Yardım edecek kimse yok mu sana bebişe onlar baksın sen 1 2 gün dinlen.

yok canım yardım etcek kimse yok dinlenemem malesef yarında misafirlerim gelcek annem şehir dışında burda olsaydı

beyaz tabaka gitti pipinin üzerinden dikişin de biri düştü,iyileşiyordur inşallah.krem sürmeye devam ediyorum

ay evet,kadın muhteşem,bu bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum yine,inşallah utku uyur,çekirdek çıtlatarak izleyebilirim

O kabuk bizdede oldu o düştükten sonra hızla iyileşiyo zaten
Hürreme gelince diziyi takip ettiğini biliyorum geçen gün seni dizinin sayfasında gördüm

Seni anlıyorum canım ben de tek başımayım ilk günden beri.Mevlütte mi var e nasıl yapacaksın

inş. geçer evde yapmıycam apartmanın toplantı salonunda yapcam yiyeceklerde hazır olcak servisede komşular yardımcı olurlar inş.evde zor oluyo kalabalık olcak gibi

O kabuk bizdede oldu o düştükten sonra hızla iyileşiyo zaten
Hürreme gelince diziyi takip ettiğini biliyorum geçen gün seni dizinin sayfasında gördüm

şimdi fragmanını izledim de victoria ile halvete giriyor sülüman,yuh yaniiii.victoria da bacağında bıcak saklıyor sülümanı öldürme planı yapmış yine

öyle bir geçer zamanki den tüyo aldım cemile hamile kalcakmış balıkçı sahip çıkcakmış aylin intihar edecekmiş ...söylentide olabilir..

şimdi fragmanını izledim de victoria ile halvete giriyor sülüman,yuh yaniiii.victoria da bacağında bıcak saklıyor sülümanı öldürme planı yapmış yine

Diziden burda bahsetsek uyarı alır mıyız ki, konu dışına çıktık diye:26:
Evet fragmanı bende gördüm ne iş anlamadım fragmanda hürremlede halvete girecek sanki.Bu sıralar savaş falan yok galiba sülümana boş kaldı habire halvette
Lovelyangel cim sayfada MEG ve ZHEBANİ ye dikkat süperler onları okurken ben kopuyorum gülmekten

hürremle de giriyor victoria ile de giriyor,ben 2.fragmana f.c.den baktım neyse biraz uyumaya çalışayım ben,uyuyamazsam gelirim hemen kızlar

evet ya evde olunca gelenler çocuklarına bakmıyorlar tüm ev dağılıyo toplantı salonunda gürültü olmasın diye mecburen bakıyorlar çocuklarına... bulamadım ya şu dizilerii

Canım ana saydada ORTAYA KARIŞIK diye bi bölüm var orda FİLM ODACIĞI var onun içinde DİZİLER (YENİ SEZON) var işte orda
Ben çıkıyorum kızlar 1.30 da eşim gelecek hastaneye gideceğiz.

Canım ana saydada ORTAYA KARIŞIK diye bi bölüm var orda FİLM ODACIĞI var onun içinde DİZİLER (YENİ SEZON) var işte orda
Ben çıkıyorum kızlar 1.30 da eşim gelecek hastaneye gideceğiz.

canım görüşürüz iyi haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle

uzun süredir yazmıyordum kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl benimki hasta oldu grip arkasından öksürük bugün doktora gösterdim şükür ciğerleri temiz dedi

uzun süredir yazmıyordum kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl benimki hasta oldu grip arkasından öksürük bugün doktora gösterdim şükür ciğerleri temiz dedi

Benimki de grip oldu galiba. Burnu akıyor, geçen de böyle olmuştu doktora götürdüm bir şurup verdi kullandım iyileşmişti kullanmayı kestim başlayacağım tekrar. İçini okudum gelen akıntıları atmaya yarıyormuş, mukusların içerde kalmasını engelliyor yani. O yüzden bu sıralar çok sümüklüyüz.
İstanbullularla görüşmeyi çok istiyorum bu arada ama beceremeyeceğiz galiba, hava hep kötü gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…