- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
Geçmiş olsun canım ya sen bayağı hastasın dikkat et kendine.Yardım edecek kimse yok mu sana bebişe onlar baksın sen 1 2 gün dinlen.
beyaz tabaka gitti pipinin üzerinden dikişin de biri düştü,iyileşiyordur inşallah.krem sürmeye devam ediyorum
ay evet,kadın muhteşem,bu bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum yine,inşallah utku uyur,çekirdek çıtlatarak izleyebilirim
O kabuk bizdede oldu o düştükten sonra hızla iyileşiyo zaten
Hürreme gelince diziyi takip ettiğini biliyorum geçen gün seni dizinin sayfasında gördüm
yok canım yardım etcek kimse yok dinlenemem malesef yarında misafirlerim gelcek annem şehir dışında burda olsaydı
Seni anlıyorum canım ben de tek başımayım ilk günden beri.Mevlütte mi var e nasıl yapacaksın
O kabuk bizdede oldu o düştükten sonra hızla iyileşiyo zaten
Hürreme gelince diziyi takip ettiğini biliyorum geçen gün seni dizinin sayfasında gördüm
dizinin sayfasıda mı var hani nerde ben görmedimm
Kadınlar kulübünde diziler bölümündekinden bahsediyorum canım.Yalnız uğramadıysan hiç vakit kaybetme, ne muhabbetler dönüyo.
inş. geçer evde yapmıycam apartmanın toplantı salonunda yapcam yiyeceklerde hazır olcak servisede komşular yardımcı olurlar inş.evde zor oluyo kalabalık olcak gibi
Çok akıllıca canım, haklısın evde temiz kalır böylece
şimdi fragmanını izledim de victoria ile halvete giriyor sülüman,yuh yaniiii.victoria da bacağında bıcak saklıyor sülümanı öldürme planı yapmış yine
Diziden burda bahsetsek uyarı alır mıyız ki, konu dışına çıktık diye:26:
Evet fragmanı bende gördüm ne iş anlamadım fragmanda hürremlede halvete girecek sanki.Bu sıralar savaş falan yok galiba sülümana boş kaldı habire halvette
Lovelyangel cim sayfada MEG ve ZHEBANİ ye dikkat süperler onları okurken ben kopuyorum gülmekten
evet ya evde olunca gelenler çocuklarına bakmıyorlar tüm ev dağılıyo toplantı salonunda gürültü olmasın diye mecburen bakıyorlar çocuklarına... bulamadım ya şu dizilerii
Canım ana saydada ORTAYA KARIŞIK diye bi bölüm var orda FİLM ODACIĞI var onun içinde DİZİLER (YENİ SEZON) var işte orda
Ben çıkıyorum kızlar 1.30 da eşim gelecek hastaneye gideceğiz.
Canım ana saydada ORTAYA KARIŞIK diye bi bölüm var orda FİLM ODACIĞI var onun içinde DİZİLER (YENİ SEZON) var işte orda
Ben çıkıyorum kızlar 1.30 da eşim gelecek hastaneye gideceğiz.
hürremle de giriyor victoria ile de giriyor,ben 2.fragmana f.c.den baktımneyse biraz uyumaya çalışayım ben,uyuyamazsam gelirim hemen kızlar
bişi merak ediyorumbebişleriniziyastıktamı yatırıyosunuz yastıksızmı
uzun süredir yazmıyordum kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl benimki hasta oldu grip arkasından öksürük bugün doktora gösterdim şükür ciğerleri temiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?