merhaba canım, nerde bu kreş her hafta havuza götürüyorlar demek :) ne kadar güzel.. benmde pedagog gönderebilirsiniz dediğinden beri yani yaklaşık 3 haftadır hazmetmeye çalışıyorum.. sanırım ettim üstün dökmenin anaokulu vardı internette rastlamıştım eğer fiyatları çok uçuk değilse oraya götürmeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun, nacizene tavsiyem alışma sürecinde ona sık sık okulunda eşlik edin. İlk günler birkaç saat bırakın. Yavaş yavaş orada kalma sürecini arttırın. Biz geçen yıl böyle sağlıklı bir alıştırma süreci geçiremediğimiz için sonrasında çok çektik.Merhaba, haklısın bakıcıda aynı şeyleri tekrar yaşayacak. kayıt yaptırdık, başlayacak eylül de, eğer sorun çıkar da alışamazsa bakıcımıza geri vereceğiz. inşallah sorun olmaz.
Ben de tam nerede bu kreş diye doracaktım ki Harpy sormuş. Başka neler yapıyorlar? ayıptır sorması fiyatı ne kadar. Sınıfta kaç kişiler? Alıştırırken kreşe neler yaşadınız.bizde başladık kreşe.Şuan yaz okulunda alışmaya çalışıyoruz.Tavsiye edrim.çocuklarımızın bu dönemde sosyalleşmesi ve enerjilerini boşaltmaları gerekiyor.okul o noktada harika bişey.yeni şeyler öğreniyor.Eğleniyor.yoruluyor güzelce.Akşam yemeğinden sonra inanırmısınız direk uyuyor.eskiden uyutcam diye canım cıkardı.erken yatıp erken kalkıyor.bizim evde baktıgımızdan cok daha ii bakıyorlar valla.her hafta yüzmeye gidiyorlar.bendaha ayagımı sokamadım suya oğlum 1 aydır gidiyor havuza.hiç aklım kalmıyor desem yalan olur sonuçta anneyiz ama evde daha çok sıkılıyordu.benide geriyordu mızlaya mızlaya.vermeyenlere da tavsiyem verin okula hem cocugunuz için hem kendiniz için hemde mutlu bir aile ortamı için...
kızlar nihayet pedegoga aldım randevu 12 sine bakalım hayırlısı artık.bide bu son 2 gündür kaksını tuvalete yapan çocuk üstüne yapmaya başladı yapıp bide anne kakam geldi diyo manzarayı görünce çıldırmamak elde deil tabiibugün yapmadı çok şükür yanii anlıcanız tam bitti alıştı artık diyorum hoop tekrar başlıyo ama ben anladım tabii erken kalkıyobirlikte salona gelip o çizgi film izliyo bende biraz şekerleme yapıyorum o arada ben uyuyorum onunda işine geliyo gerçi geçen yanımda yaptı mutfaktayken yok yok çözemedim ben bunlarıı yaaaa
kızlar nihayet pedegoga aldım randevu 12 sine bakalım hayırlısı artık.bide bu son 2 gündür kaksını tuvalete yapan çocuk üstüne yapmaya başladı yapıp bide anne kakam geldi diyo manzarayı görünce çıldırmamak elde deil tabiibugün yapmadı çok şükür yanii anlıcanız tam bitti alıştı artık diyorum hoop tekrar başlıyo ama ben anladım tabii erken kalkıyobirlikte salona gelip o çizgi film izliyo bende biraz şekerleme yapıyorum o arada ben uyuyorum onunda işine geliyo gerçi geçen yanımda yaptı mutfaktayken yok yok çözemedim ben bunlarıı yaaaa
Hayırlı olsun, nacizene tavsiyem alışma sürecinde ona sık sık okulunda eşlik edin. İlk günler birkaç saat bırakın. Yavaş yavaş orada kalma sürecini arttırın. Biz geçen yıl böyle sağlıklı bir alıştırma süreci geçiremediğimiz için sonrasında çok çektik.
Ben de tam nerede bu kreş diye doracaktım ki Harpy sormuş. Başka neler yapıyorlar? ayıptır sorması fiyatı ne kadar. Sınıfta kaç kişiler? Alıştırırken kreşe neler yaşadınız.
Kolay olsun. Seninki bizimkinden daha zormuş. Bugün bir arkadaşım daha başladı eğitime. O da bana dert yanıyor nasıl olacak diye. Keşke bir kuralı olsa da öğretebilsek. Her çocuk birbirinden farklı. Çöktüm resmen1 ay oldu. Halbuki herşeye eriyor akılları
Ben bursadayım canım özlücede oturuyorum.Yiğitalp anaokulu var burda oraya yolluyorum. Bursalılara tavsiye ederim. Baya ii biyer. Fiyatlarıda normal ucuk değil. Anaokulu ararken baya gezdik hepsine baktık.Bazılaırı 5 yıldızlı otel gibi ama eğitim yada ilgi noktaları zayıf bence. bide fiyatları dudak ucuklatır.1000tl diyorlardı aylık servis yok içinde.
Hayırlı olsun, nacizene tavsiyem alışma sürecinde ona sık sık okulunda eşlik edin. İlk günler birkaç saat bırakın. Yavaş yavaş orada kalma sürecini arttırın. Biz geçen yıl böyle sağlıklı bir alıştırma süreci geçiremediğimiz için sonrasında çok çektik.
kızımın okula gitme isteği var, arkadaşların olacak, oyunlar oynayacaksın, orda uyuyup yemek yiyeceksin diyorum herşeyi kabul ediyor.
Kolay olsun. Seninki bizimkinden daha zormuş. Bugün bir arkadaşım daha başladı eğitime. O da bana dert yanıyor nasıl olacak diye. Keşke bir kuralı olsa da öğretebilsek. Her çocuk birbirinden farklı. Çöktüm resmen1 ay oldu. Halbuki herşeye eriyor akılları
off of valla ben de bilmiyorum napıcaz. keşke biri gelse bana dese ki 3 ay sonra öğrenecek o günü beklesem. bugün gene dolaşırken 2 zıplayıp yapı verdi kiloduna. karnı da hala şiş kesin daha var ama bırakmıyor. 5. gün bugün.. verdiğim ilacı görseniz onu yetişkin içse 3 gün wcden çıkamaz :S
evet herşeye eriyor dediğin gibi. su içiyor mesela karnıma gitti diyor bana.. onu yatırdıktan sonra duba gibi devriliyorum yatağa psikolojik olarak acayip yoruldum ben de... hepimize kolay gelsin ne diyim..
merhabalar, 2.çocuğu düşünüyorum ancak seneye ağustos da düğünler var, iki üç aylık bebekle yolculuk da düğün de sanırım zor olur. hamileliğimin kaçıncı ayına denk gelse daha rahat ederim bilemedim, tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Canım sağlıkla büyüt bebeğini. Mesaj yazdım buraya ama gönderemeden oğlum kurcalamış.Kızlar mrb ben geldim :)) Doğum yaptım çok şükür 38 günlük olduk ama kızımda atopik dermatit oluştu. Yüzü, kafası, kolları, gögsü ve sırtında var. Tam bizim bildiğimiz egzama gibi değil iltihaplı sivilce gibi ve dökülüyor ama doktorumuz egzama olduğunu söyledi. Advantan adında kortizonlu krem verdi kullandık egzama geçti ama bırakınca tekrar başladı. Sonrasında mustelanın yüz temizleme sıvısını ve nemlendirici kremini kullanmaya başladık. Sürünce biraz hafifliyor ama en ufak bi terlemeden yada sürtünmeden sonra yine kabarıyor. Şampuan olarak Sebamed kuulanıyoruz, doktorum o yapmaz dedi ama ondan kaynaklanıyor gibi geldi bana. Ayeser canım senin oğlunda da vardı canım yanlış hatırlamıyorsam. Siz tedavi edebildiniz mi? Ya da nasıl tedavi ettiniz bana yardımcı olur musun?
Sana özelden atacaktım ama msj kutun dolmuş şekerim arada lazım oluyor :)
Bizde de pek ilerleme yok canım, sadece bir kaç kere lazımığına ve tuvalete yaptığı oldu, hala ifade edip söylemiyor tuvaletini. Şimdi kreşe yazdıracağız, orada destek olacaklarını söylediler. umarım öğrenebilir(ler)kızlar naber yaa var mı çalışmalarda bir değişiklik biz hala bir arpa boyu yol gidemedik. pedagoga gidenler felan bi akıl versin yaa yarın tatile gitcez bia hala 10 kere tuvalete gidiyoruz.
Canım sağlıkla büyüt bebeğini. Mesaj yazdım buraya ama gönderemeden oğlum kurcalamış.
Tatilde olduğumdan da yeni görüp yazabiliyorum.
Atopik dermatiti biz de geçirdik, hatırladığın gibi. Biz de kırmızılık ve diken gibi sert bir cilt vardı. Doktora götürdük kaşınyı için bir şurup verdi kaşıntısı yok dememize rağmen. Kullanmadık o şurubu elbette. Bir de doktorun tavsiye ettiği yıkama yağı(şampuan yerine) ve nemlendirici kremi kullandık. Normal şampuan kullanmadık hiç. 2 yaşından sonra normall şampuana döndüm, çok daha önce iyileşmesine rağmen. (Ama bu günlerde tekrar aynı markanın normal şampuanlarındaqn almak istiyorum. ) Yıkama yağı ve nemlendiriciden çok memnun kaldım. Nemlendiriciyi bir tüp bitene kadar kullandım, şampuana 2 yaşına kadar devam ettim. Bu ürünler pediatrik ve eczanelerde satılıyor ve atopik ciltler için üretilmiş.
Ben sana ürünlerin ayrıntısını özel mesajla göndereceğim. Sen yine de bunları doktorunla ve eczacınla konuşmayı ihmal etme. Umarım siz de de işe yarar.
Eklemeden edemeyeceğim. İlk kullanışımızda deri döküntüsü yaptı aşırı korktuk ama günden güne iyi oldu. Haberin olsun.
Sana bol sütlü, bebeğine bol uykulu günler diliyorum.
Bizde de pek ilerleme yok canım, sadece bir kaç kere lazımığına ve tuvalete yaptığı oldu, hala ifade edip söylemiyor tuvaletini. Şimdi kreşe yazdıracağız, orada destek olacaklarını söylediler. umarım öğrenebilir(ler)
sekerdelisi mesajını gönderdim, umarım ulaşmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?