2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Şurup mu damla mı canım sendeki?

damla canım .10 damla veriyorum ama tabi onların damlalığı bi tuhaf.bende ilaç pipeti var 1 ml lik.yarım milim 10 damla ediyor.o pipetle çektirip veriyorum hiç sorun yaşamıorum şapur şupur yalıyor.
o ilaç pipeti de multi tabs adlı ilacın.devit yerine de onu kullanıyorum.

leyla canım kimse olmayınca çıkmıştım şimdi yoksun sanırım
kızlar bebeklerinize multivitamin kullanıyor musunuz? ben 4.aydan itibaren 2 ay verdim 1 ay öncede bıraktım ama vitamin verirken daha iyi yiyordu

kızlar bebeklerinize multivitamin kullanıyor musunuz? ben 4.aydan itibaren 2 ay verdim 1 ay öncede bıraktım ama vitamin verirken daha iyi yiyordu

Evet vitanim iştah açıyormuş ben kullanmıyorum.

merhaba kızlar nasılsınız? bugün itibariyle 4 günlük rüya sona erdi malesef.. bebeğim eski iştahsızbebek olmaya karar verdi tekrar bugün çok güzel bi sebze püresi yaptım ben bile bayıldım tadına ama oğlum 3 kaşıktan sonrasını yemek istemedi.. yine başladı eski çileli günler halbuki oğluma pişirmek için bir sürü sebze ve meyve almıştım
doktora gittik dün ama listemi evde unutmuşum o yüzden aklımdakalanları sordum..
tereyağına ok dedi ama sadece bir fındık büyüklüğünde.
baklagil için erken ama kırmızı mercimeğe ok dedi..
et suyuyla başlayarak alışınca kıyma vermeye başla dedi..
demiri kullanmaya devam edecekmişim onu yediği kıyma yeterli olmazmış
eğer normal paketli yumurtaysa rafadan verebilirsin ama köy yumurtasını mutlaka iyice pişir dedi..
pütür konusunda istersen kustura kustura alıştırırsın ama zaten iştahsız bir çocuğu zorlamanın anlamı yok dedi..
bazen 6 saat boyunca hiçbişey yemek istemiyor dedim.. o da olablir dedi :44:
emzirmeyip yemek yemesini bekleyecekmişim
bu arada dişi çıkıyormuş oğlumun :44:
neyse oğlum söylemnmeye başladı gidip bakayım sonra görüşürüz

Canım geçmiş olsun diyorum, dişiniz de hayırlı olsun. Benimki de çok iştahsız. İyice acıkmasını bekliyorum. Şuan öyle uykum var ki anlatamam. Ne yazacağımı bile karıştırabilirim o derece.

harpy canım hayırlı olsun dısınız.. herkesın derdı baska benım kızımda emmek ıstemıyo zaten cok sutumde yok ısrar edıyorum ama cok gonulsuz emıyo sureklı dısardan bıseyler ıstıyo ne versem yıycek o derece bende uzuluyorum anne sutu alamıcak dıye malesef kı mama verıyorum bende koy yumurtası almıstım katı yemıyor dıye rafadan yapıcaktım ogrendıgım ıyı oldu tskler bılglerını paylastıgın ıcın

Son düzenleme:
çookk hüzünlüyüm yada mutluyum.bilmiyorum karmakarışığım.zaman hızla akıp geçiyor.kızım bugün 7 aylık oldu.henüz doğduğuna bile inanamazken.birgün gelecek okula gittiğini hatta evlendğini bile göreceğiz değilmi yavrularımızın.
HAYAT NE TUHAF.önce karnımızda,sonra kucağımızda şimdilerde kucağımızda da durmuyorlar.yerlerde,yürüteçlerde....gün gelecek çooooooookkkkkk uzağımızda olacaklar.belki senede bikaç gün görecez onları.
HAYAT NE TUHAF.bir zamanlar içinde taşıdığın canlı ömrünün geri kalanını başkalarıyla sürdürecek.
neyse yazdıkça daha da garip oldum.

cANım yaa bende bugün buna benzer bir düşünceye kapıldım 4 ay sonra 1 yaşlarını kutlayacağız dedi eşim sabah. bende kalakaldım bu uykusuzluk bizi bu hale getirdi sanırım

bugün herkes kocişleriyle galiba gene
harpy cim dişiniz hayırlı olsun canını sıkma bebişine de bol iştahlar olsun

Canım sakın sıkma canını bir iki gün önce de bende böyle bir durum vardı. Hatta yazmayı unuttum ben, dış kulağında iltihap olmuş damla kullanıyorum şimdi. Eğer emmiyor ve huysuzsa sebebini anlayamıyorsan doktora götür. Bazen belli etmiyorlar ama bir sıkıntıları olabiliyor.
Emmediğini doktora söylediğimde, burnunun tıkalı olmaması gerek dedi. Sen de dikkat et burnuna. Emme sıkıntısı çeken çocuklarla ilgilihayli araştırma yaptık eşimle, ilk akla gelen neden kulaktaki sıkıntılar(mış). İnşalah yoktur ama bir gösterin derim. Emzirmeye devam et canım bebek emmedikçe ne yersen ye süt de gelmiyor biliyorsun. Uyku mahmurluğu üzerindeyken al emzir işe yarıyor. Kolay gelsin.

canlar merhaba :) bu hafta sonu sizinle ilgilenemedim fazla.. doktor misafir obu derken bitti hafta sonu.. yarın sabah bomba gibi döneceğim sahalara

Canım geçmiş olsun diyorum, dişiniz de hayırlı olsun. Benimki de çok iştahsız. İyice acıkmasını bekliyorum. Şuan öyle uykum var ki anlatamam. Ne yazacağımı bile karıştırabilirim o derece.

neden uykulusun canım? uyumuyor mu bebeğin?

teşekkür ederim canım.. gerçekten herkesin derdi başka.. ben yemğiemzirmeden önce veriyorum yemekten hemen sonra emziriyorum ki bir dahaki öğüne zamanolsun ki acıksın.. sen de her öğünde önce emzirmeyi deneyebilirsin aç olunca emecektir. mesela yemekten 3-4 saat sonra önce emzir sonra yemek ver.. allah hepimize yardım etsin valla çok zor bi iş anne olmak ama bir o kadar da güzel..

bugün herkes kocişleriyle galiba gene
harpy cim dişiniz hayırlı olsun canını sıkma bebişine de bol iştahlar olsun

teşekkürler canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı ve mutlu olur. ne iştahlı olup obez olsun ne de iştahsız olup hasta olsun sağlık herşeyden önemli..

Gece çok sık uyandı, bir de misafirlikte yanımda yatırdım genelde, dün gece benden ayrı yattı, daha doğrusu yatamadı ondan uykusuzlığum Harpy.

canım ya bende ıkı gun once goturdum doktora bogaz ıltıhabı olmus antıbıyotık kullandık malesef atesle basladı antıbıyotık kullandık sonra alerjı gıbı bısey oldu tekrar goturduk ıltıhabı atıyor dokuntu onlar dedı antıbıyotıgı kestık kızartılarda gectı sımdıde ıshal oldu bılmıyorum napcam cok huzursuz ve keyıfsız doktora dıyorum ama pek oaralı olmuyor 7 aydır hasta olmuyordu bı oldu hepsını bırden gecırdı canım baya bı sıkıldı yanı yarında asımız var napcaz dıye dusunuyorum kara kara ((

Gece çok sık uyandı, bir de misafirlikte yanımda yatırdım genelde, dün gece benden ayrı yattı, daha doğrusu yatamadı ondan uykusuzlığum Harpy.

bızde kızımla uyuyoruz kocısı postaladk kanepeye yatak koca yatak bıze kaldı :)))

Son düzenleme:
slm kızlar,çok yorgunum.misafirim vardı tüm gün,bu hafta da birer gün arayla yine var,utkunun sünnetine geliyorlar,işin kötüsü yakın zamanda kvnin grubu akrabalar da gelecekmiş hani şu 30 kişilik grup

bize vitamin felan vermedi doktorumuz,zaten bizim doktorun ilaçla arası pek iyi de değil

harpy dişiniz hayırlı olsun,canım bzim bebeklerin arasında bi bağlantı var bence mutlaka,bizimki de 2 gündür ağzına lokma koymuyor,gece bi kere uyanıyor,30 cc süt içiyor,sabah 9a kadar o sütle duruyor çorba yoğurt muhallebi yapıp yapıp döküyorum nolacak bu halimiz bilmiyorumbugün kulağıyla oynyor arada bi,biz de mi diş çıkaracaz acaba:44:

ayy bizimki de maraşta öyleydi normalde 1-2 uyanan bebek 10 kere uyanır olmuştu.. dönünce düzene girdi ama hala yatağa yatmak istemiyor.. uyutup yatırıyorum

bizim doktor da acd3 diye bi vitamin verdi devit 3 yerine.. ama tdı berbat demirle birlikte vermeye başladım ama yarısını gıdık içiyor :44:
seninkinin de iştahsızlaştığını tahmin etmiştim.. bakarsın aynı zamanda çıkardişler.. sen de emzirirken göğsüne bişiler batıyor mu? ben elimle hissedemiyorum ama göğsümle hissedebiliyorum..

günaydın kızlar.. hepinize teşekkür ederim.. inşallah hepimiz sıkıntısız çıkartırız şu dişleri..

kızlar merhabalar.
kızım sürekli kakasını yapıyor her yemekten sonra rutinleşti bu. aslında herşeyi yiyor ama sürekli kaka yapıyor ne yerse çıkarıyor.kilo alamıyor 7.400 kilo bana zayıf gibi geliyor sizinkiler de öyle mi ya dün dr a gittik normalin yarım kilo altında dedi bide idrar yolları enfeksiyonu başlangıcı varmış iyice moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…