2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ben burdayım canım,bugün erken gitmiş herkes galiba:44:

Levent le aynı anda uyanmışlar demek, ben çıkıyorum iyi geceler.

ayy pargalı ne siteyecek hürremden sizce şimdi izledim yeni bölümüçat diyeçatlicam şimdi orta yerimden :18:
ay evet bende cok merak edıyorum laf aramızda pargalıya bayılıyorum balkandan keman calması cok romantık ne ask ne ask
ayesercım meraba canım bayadır gorusemıyoruz ben kacırdım esın uzagı gıtıs galıba allah kavustursun canım zamn su gıbı akıp gecsın sut konusunda sıkma canını bazen boyle bı donem oluyor benım kızımda cok korkutuyor bazen elıyle bıle ıtıyo memeyı umarırım duzelır bıraz rahat ol stres yapma emınım cogalacaktır sutun cogaldıkcada emer oglusun dereotu super sut yapıyo bol bol ye

tesekkur ederım canım sızede gecmıs ve hayırlı olsun sunnetınız damatda olur ınsallahhh

ben de pargalıyı sevsem mi dövsemmi bilemedim haticeyi çok beğeniyorum ama pargalı biraz sinsi bazen.. hürreme kötü davranınca dövesim geliyor
neyse ben yatar herkese iyi geceler..

hurremde hakedıyo bazenn ama :)) ıyı geceler canım benımde uyku akıyo gozumden ama bu sessızlıgı yarın bukamayabılırım

günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah? ben oğluma rafadan veriyorum yumurtayı bişey olur mu? katıhiç sevmiyo babasına çekmiş

Canım iyice doymasını sağlamalısın, emerken uyuya kalırsa hafifçe uyandır , emmesine devam etmesini sağla. Benim yatağım da öykle beşiğe yakın tarafı biraz göçük oldu
biliyorum canımda uyuyunca emmiyo uyanmıyoda kucağımda olduğu için yatağına koyuyorum 10dk sonra uyanıyo bu arada benim yatağımda aynı durumda :78: sabır sabır demekten başka çaremiz yok sanırım...
ayy pargalı ne siteyecek hürremden sizce şimdi izledim yeni bölümüçat diyeçatlicam şimdi orta yerimden :18:
ne isteyecek bence sülümandan uzak dur diycek yada buna yakın bişey isteyecek mahidevrancı pargalı...

şekerim anlatayım sana şimdi şöyle yapıyosun alıntı ile cevapla yazısının yanında (''+) şölye bir işaret var cevaplamak isteğin yazılarda ona tıklayıp geçiyosun en son cevaplamak istediğin yazıya gelince alıntı ile cevaplaya bas yada en üstteki konuya cevap ver yazısına tıkla cevap yazdığın yerde alıntı yaptığın yazıların hepsi çıkıcak altlarına yazmak istediklerini yazıyosun umarım anlatabilmişimdir:26::26:

günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah? ben oğluma rafadan veriyorum yumurtayı bişey olur mu? katıhiç sevmiyo babasına çekmiş

günaydın şeker oğlum beni gece hiç uyutmadı sabahta 8de iyice uyandı çıldırıciiim bugün cumartesi biraz fazla uyumak istiyordum havamı aldım benim uykum iyice kaçınca uyudu küçük bey ooffff offfffben yumurtayı iyice katı yapıyorum kahvaltısının içine eziyorum yiyor rafadan vermemek gerekiyo diye biliyorum :26::26:

şekerim rafadan yumurta 1 yaşından sonra verilmeliymiş...
kızlar bebeklerinize flor vermeye başladınızmı bu aylarda başlanıyo diş fırçalamaya başlayana kadar veriliyo ben veriyorumm dr.umuz vermişti...

Bizde yaş sorun olmadı hiç ben çocuksuydum biraz bir sürü peluş oyuncağım var mesela, o daha olgun bana göre Zaten bi yaş sayılmaz o 2 ocak ben 20 ocak 347 gün var aramızda
Tarif için teşekkürler canım o kadar basitmiş yani bu iletileri birleştirmek

nazarlar da değmesin tatlı bebişe

Hareketi sorma kıpır kıpır kıpır.Onlar zayıflamıyor ama kilo alımı azalıyor.Ama oğlum böyle devam ederse ben zayıflıyacağım onunla boğuşayım derken

Teşekkürler canım.O baloncuğu orda görürdüm de ona tıklayıp, yada üstüne gelip bu ne demek hiç aklıma gelmemişti

Bize doktor bişey vermedi belki bu gidişimizde verir canım

slm kızlar nasılsınız?ben çok uykusuzum.3-4 gündür gece uykumuz yok.Karıştı iyice.20 dk yarım saat aralıklarla uyanıyor ben daha dalmadan tekrar uyanıyor,deli gibi ağlıyor.ne yapıcağımı şaşırdım. eşim kızdı bütün gece ayaktasın bi çare bulsana diyor.bugün eşimin sözünü dinliyorum günde 1 kere uyut 1 saat falan uyusun gecede iyi uyur dedi.gerçekten gündüzki gibi gecede devam ediyor.Gündüz de 2 satte 1 yarım saat uyurdu.Geceyide ona çevirdi.Tekrardan sistem değiştirmemiz lazım uyanık tutmaya çalıştım sabah baya bi zaman 12de sızdı.çok komikti.Normalde sesli ortamda uyuyamazdı bizim yanımızda salonda uyudu.bağırışların içinde uyanmadı bile.yarım saat uyudu kendi kendinede uyandı. Kendisi sızmazsa uyutmıycam geceye kadar .Bakalım nasıl olacak .Durumu yazarım yine.Ama gece uykusu olayımız bozulmuştu iyice mecburum .

Çok teşekkür ederim canım, biraz düzelme var, umarım daha iyi olur. Moralim de düzeliyor.
Yumurtayla ilgili pek bilgim yok. Ceviz vereniniz oldu mu bu arada?

Ben vermiyorum. Kızlar kan ilacınız nasıl geçen damlayı damlatamıyorum sevmiyor dedim doktora o da hausmanin şurubnunu verdi. Sizinki nasıl?

benimkide sevmiyor canım ferro sanol bizimki düzenli kullanmıyorum sen denedinmi hausman nsl acaba bunlar hepsi aynı ama dene bakalımm ben pekmez veriyorum portakal suyuna karıştırıyorum

benimkide sevmiyor canım ferro sanol bizimki düzenli kullanmıyorum sen denedinmi hausman nsl acaba bunlar hepsi aynı ama dene bakalımm ben pekmez veriyorum portakal suyuna karıştırıyorum

Doktor bunun tadı iyi bunu içer dedi bana daha denemedim, alalı 3 hafta oldu belki de.

uyku düzenleme çalışmaları nsl gidiyor bebişler bize uymaz biz onlara uyarız dene bakalım kim kimi yencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…