ben burdayım canım,bugün erken gitmiş herkes galiba:44:
ay evet bende cok merak edıyorum laf aramızda pargalıya bayılıyorum balkandan keman calması cok romantık ne ask ne askayy pargalı ne siteyecek hürremden sizce şimdi izledim yeni bölümüçat diyeçatlicam şimdi orta yerimden :18:
ayesercım meraba canım bayadır gorusemıyoruz ben kacırdım esın uzagı gıtıs galıba allah kavustursun canım zamn su gıbı akıp gecsın sut konusunda sıkma canını bazen boyle bı donem oluyor benım kızımda cok korkutuyor bazen elıyle bıle ıtıyo memeyı umarırım duzelır bıraz rahat ol stres yapma emınım cogalacaktır sutun cogaldıkcada emer oglusun dereotu super sut yapıyo bol bol yeCanım ben emzirmek için çok mücadele ettim, Doğduğundan beri göğüslerimden o kadar çektim ki anlatamam. Şimdi durduk yere emzirme işinin son bulacak olma ihtimali canımı sıkıyor. Ama bugün biraz daha iyiydi, en azında memeyi ağzına aldı. Sütüm az olduğu için tatmin etmiyor tabi ama yılmıyorum. Zaten yemek yemesi de çok kötü 40bin takla atıyorum desem yeridir. Bebek ekmeği alıp ev yemeklerinden de vermeye başladım, onları da almıyor. Ağzını kitliyor. Güldürüp ağzını açmasını sağlıyorum ama artık ağzını açmadan çizgi şeklinde gülümsüyor. Öyle işte uğraşıyorum.
Eşim ilk defa gidiyor canım, ilerde farklı ülkelere de gitme ihtimali de var ama çok kesin değil, ülkesine göre belki birlikte de gidebiliriz, Neyseki internette görüşebiliyoruz istediğimizde.
Senin facebook meselesine gelince, aklına getirdiğin gibi birşey olduğunu sanmıyorum, belki tanımadığın bir akrabasıdır . Merak etme,, neden öyle bitşey olsun ki hem, Hem de uluorta.
Mücadele ediyorum canım, emsin diye aç bıraktığım bile oldu. Daha çok erken 7 aylık bile olmadı. Bırakmasını istemiyorum hiç. Emse sütüm artacak yiyip içmemde bir sıkıntım yok.
Canım desteğin için çok sağol. İnanıyorum düzeleceğine. Bebek bu nihayetinde huyu değişiyor sürekli. Umarım eski haline döner.
Ben maskara oluyorum resmen. Yemek yediriken
Tamammen Allah vergisi,
2 ayında mama vermişliğim var bir kaç biberon (sütüm gitmişti) Sütüm gelince mamayı kestim.
Onun dışında 5 ayında ek gıdalarla tanıştırdım o da alışsın diye yoksa kilosu iyiydi. O gün bu gündür ek gıda anne sütü karışık gidiyoruz. Sütüm de çok değil aslında, ama yarıyor demek ki.Benim boyum 167, eşiminse 180 :26:
Bu aralar çok hareketlendi oğlum bir saniye durmuyor. Onu zaptetmeye çalışırken terliyorum inan. Umarım kilo kaybetmez.
slm kızlar ben geldim,
zeynepberen geçmiş olsun canım
aaarzu88 diş çıkaracağı için olabilir canım huysuzluk,bi de gece maması verip nedeyebilirsin fark olacakmı diye.
ayeser dereotu çok güzel süt yapıyor,salatada felan kullanıp deneyebilirsin.bir de 4-6 ay arası bebeklerin geçiş dönemiymiş,bazı bebekler anne memsinden sıkılabilirlermiş,öyle olmuş olabilir seninki de,sabret canım,inşallah eskiye dönersiniz.
ay evet bende cok merak edıyorum laf aramızda pargalıya bayılıyorum balkandan keman calması cok romantık ne ask ne ask
ayesercım meraba canım bayadır gorusemıyoruz ben kacırdım esın uzagı gıtıs galıba allah kavustursun canım zamn su gıbı akıp gecsın sut konusunda sıkma canını bazen boyle bı donem oluyor benım kızımda cok korkutuyor bazen elıyle bıle ıtıyo memeyı umarırım duzelır bıraz rahat ol stres yapma emınım cogalacaktır sutun cogaldıkcada emer oglusun dereotu super sut yapıyo bol bol ye
tesekkur ederım canım sızede gecmıs ve hayırlı olsun sunnetınız damatda olur ınsallahhh
biliyorum canımda uyuyunca emmiyo uyanmıyoda kucağımda olduğu için yatağına koyuyorum 10dk sonra uyanıyo bu arada benim yatağımda aynı durumda :78: sabır sabır demekten başka çaremiz yok sanırım...Canım iyice doymasını sağlamalısın, emerken uyuya kalırsa hafifçe uyandır , emmesine devam etmesini sağla. Benim yatağım da öykle beşiğe yakın tarafı biraz göçük oldu
ne isteyecek bence sülümandan uzak dur diycek yada buna yakın bişey isteyecek mahidevrancı pargalı...ayy pargalı ne siteyecek hürremden sizce şimdi izledim yeni bölümüçat diyeçatlicam şimdi orta yerimden :18:
Yine ben hep ben :78:
Alıntı yapıyoruz ya ben tek tek yapabiliyorum siz nasıl bikaç kişinin alıntısını aynı cevapta kullanıyosunuz:26: Utanıyorum artık, bi bakıyorum ardarda yazmışım da yazmışım
günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah? ben oğluma rafadan veriyorum yumurtayı bişey olur mu? katıhiç sevmiyo babasına çekmiş
günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah? ben oğluma rafadan veriyorum yumurtayı bişey olur mu? katıhiç sevmiyo babasına çekmiş
Bizde yaş sorun olmadı hiç ben çocuksuydum biraz bir sürü peluş oyuncağım var mesela, o daha olgun bana göreben de 3 ay büyüğüm ama çok sorun oldu bizde eşim daha çocuk gibi onun yanında kendimi çok olgun hissediyorum sanırım bizimki yanlış bi evlilikti. siz nasılsınız?
canım iletilerin altında konuşma balonu gibi bi resim var üstünde + işareti var. yorum yapacagın mesajların altındaki o resme bas sonra konuya cevap ver de hepsi çıkar. altlarına yorumlarını yaparsın
nazarlar da değmesin tatlı bebişe
Hareketi sorma kıpır kıpır kıpır.Onlar zayıflamıyor ama kilo alımı azalıyor.Ama oğlum böyle devam ederse ben zayıflıyacağım onunla boğuşayım derkenTamammen Allah vergisi,
2 ayında mama vermişliğim var bir kaç biberon (sütüm gitmişti) Sütüm gelince mamayı kestim.
Onun dışında 5 ayında ek gıdalarla tanıştırdım o da alışsın diye yoksa kilosu iyiydi. O gün bu gündür ek gıda anne sütü karışık gidiyoruz. Sütüm de çok değil aslında, ama yarıyor demek ki.Benim boyum 167, eşiminse 180 :26:
Bu aralar çok hareketlendi oğlum bir saniye durmuyor. Onu zaptetmeye çalışırken terliyorum inan. Umarım kilo kaybetmez. [/COLOR]
Teşekkürler canım.O baloncuğu orda görürdüm de ona tıklayıp, yada üstüne gelip bu ne demek hiç aklıma gelmemiştişekerim anlatayım sana şimdi şöyle yapıyosun alıntı ile cevapla yazısının yanında (''+) şölye bir işaret var cevaplamak isteğin yazılarda ona tıklayıp geçiyosun en son cevaplamak istediğin yazıya gelince alıntı ile cevaplaya bas yada en üstteki konuya cevap ver yazısına tıkla cevap yazdığın yerde alıntı yaptığın yazıların hepsi çıkıcak altlarına yazmak istediklerini yazıyosun umarım anlatabilmişimdir:26::26:
şekerim rafadan yumurta 1 yaşından sonra verilmeliymiş...
kızlar bebeklerinize flor vermeye başladınızmı bu aylarda başlanıyo diş fırçalamaya başlayana kadar veriliyo ben veriyorumm dr.umuz vermişti...
Çok teşekkür ederim canım, biraz düzelme var, umarım daha iyi olur. Moralim de düzeliyor.ay evet bende cok merak edıyorum laf aramızda pargalıya bayılıyorum balkandan keman calması cok romantık ne ask ne ask
ayesercım meraba canım bayadır gorusemıyoruz ben kacırdım esın uzagı gıtıs galıba allah kavustursun canım zamn su gıbı akıp gecsın sut konusunda sıkma canını bazen boyle bı donem oluyor benım kızımda cok korkutuyor bazen elıyle bıle ıtıyo memeyı umarırım duzelır bıraz rahat ol stres yapma emınım cogalacaktır sutun cogaldıkcada emer oglusun dereotu super sut yapıyo bol bol ye
tesekkur ederım canım sızede gecmıs ve hayırlı olsun sunnetınız damatda olur ınsallahhh
Yumurtayla ilgili pek bilgim yok. Ceviz vereniniz oldu mu bu arada?günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah? ben oğluma rafadan veriyorum yumurtayı bişey olur mu? katıhiç sevmiyo babasına çekmiş
şekerim rafadan yumurta 1 yaşından sonra verilmeliymiş...
kızlar bebeklerinize flor vermeye başladınızmı bu aylarda başlanıyo diş fırçalamaya başlayana kadar veriliyo ben veriyorumm dr.umuz vermişti...
Çok teşekkür ederim canım, biraz düzelme var, umarım daha iyi olur. Moralim de düzeliyor.
Yumurtayla ilgili pek bilgim yok. Ceviz vereniniz oldu mu bu arada?
Ben vermiyorum. Kızlar kan ilacınız nasıl geçen damlayı damlatamıyorum sevmiyor dedim doktora o da hausmanin şurubnunu verdi. Sizinki nasıl?
benimkide sevmiyor canım ferro sanol bizimki düzenli kullanmıyorum sen denedinmi hausman nsl acaba bunlar hepsi aynı ama dene bakalımm ben pekmez veriyorum portakal suyuna karıştırıyorum
tadı iyiyse içerler dene bakalım....
Doktor bunun tadı iyi bunu içer dedi bana daha denemedim, alalı 3 hafta oldu belki de.
Yaptım yaptım
Teşekkürler Sekerdelisi, Lovelyangel
slm kızlar nasılsınız?ben çok uykusuzum.3-4 gündür gece uykumuz yok.Karıştı iyice.20 dk yarım saat aralıklarla uyanıyor ben daha dalmadan tekrar uyanıyor,deli gibi ağlıyor.ne yapıcağımı şaşırdım. eşim kızdı bütün gece ayaktasın bi çare bulsana diyor.bugün eşimin sözünü dinliyorum günde 1 kere uyut 1 saat falan uyusun gecede iyi uyur dedi.gerçekten gündüzki gibi gecede devam ediyor.Gündüz de 2 satte 1 yarım saat uyurdu.Geceyide ona çevirdi.Tekrardan sistem değiştirmemiz lazım uyanık tutmaya çalıştım sabah baya bi zaman 12de sızdı.çok komikti.Normalde sesli ortamda uyuyamazdı bizim yanımızda salonda uyudu.bağırışların içinde uyanmadı bile.yarım saat uyudu kendi kendinede uyandı. Kendisi sızmazsa uyutmıycam geceye kadar .Bakalım nasıl olacak .Durumu yazarım yine.Ama gece uykusu olayımız bozulmuştu iyice mecburum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?