canım senin ticker'ında yok şimdi sıra onu yapmaya geldi belki bilerek yapmamışsındır ama güzel oluyo yap bence
slm kızlar nasılsınız?ben çok uykusuzum.3-4 gündür gece uykumuz yok.Karıştı iyice.20 dk yarım saat aralıklarla uyanıyor ben daha dalmadan tekrar uyanıyor,deli gibi ağlıyor.ne yapıcağımı şaşırdım. eşim kızdı bütün gece ayaktasın bi çare bulsana diyor.bugün eşimin sözünü dinliyorum günde 1 kere uyut 1 saat falan uyusun gecede iyi uyur dedi.gerçekten gündüzki gibi gecede devam ediyor.Gündüz de 2 satte 1 yarım saat uyurdu.Geceyide ona çevirdi.Tekrardan sistem değiştirmemiz lazım uyanık tutmaya çalıştım sabah baya bi zaman 12de sızdı.çok komikti.Normalde sesli ortamda uyuyamazdı bizim yanımızda salonda uyudu.bağırışların içinde uyanmadı bile.yarım saat uyudu kendi kendinede uyandı. Kendisi sızmazsa uyutmıycam geceye kadar .Bakalım nasıl olacak .Durumu yazarım yine.Ama gece uykusu olayımız bozulmuştu iyice mecburum .
benimkide sevmiyor canım ferro sanol bizimki düzenli kullanmıyorum sen denedinmi hausman nsl acaba bunlar hepsi aynı ama dene bakalımm ben pekmez veriyorum portakal suyuna karıştırıyorum
uyku düzenleme çalışmaları nsl gidiyor bebişler bize uymaz biz onlara uyarız dene bakalım kim kimi yencek
eşimde tam tersini söylüyor,o bize uyacak diyor,biz ona değil..bugün baya zordu.hala uyanık tutmaya çalışıyoruz işte.gün içerisinde 3 kere sızdı.20 dk yarım saat kadar.10 buçuk 11 gibi yatırcam bakalım gece nasıl olacak..
bu arada ben bugun kızıma dugun elbısesı aldım balerın gıbı bıde beyaz gullu bandana ohh fıstık gıbı oldu :)) sankı gelın benım kızz..damatt adaylarına duyurulurrr
cnm bebekler uyumadıkça daha hırçın ve yorgun oluyorlar.çoğunlukla da gündüz uyumamanın gece uykusuna pek faydası olmuyor.sadece gece uykusuna ilk yattığında biraz fazla uyur.sonra yine herşey aynı.ben denedim öyle oldu.ama inşallah (canı gönülden diliyorum) seninki bu gece iiyi uyur.ben çok çekiyorum kızımdan.anlıyorum halinizi.
Çok teşekkür ederim canım, biraz düzelme var, umarım daha iyi olur. Moralim de düzeliyor.
Yumurtayla ilgili pek bilgim yok. Ceviz vereniniz oldu mu bu arada?
Ben vermiyorum. Kızlar kan ilacınız nasıl geçen damlayı damlatamıyorum sevmiyor dedim doktora o da hausmanin şurubnunu verdi. Sizinki nasıl?
ben de rafadan veriyorum benimki de öteki türlü yemiyor bir de her gün yumurta vermiyorum protein miktarı yüksek diye böbreklere çok yüklenmeyim diye düşünüyorum :18:günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah? ben oğluma rafadan veriyorum yumurtayı bişey olur mu? katıhiç sevmiyo babasına çekmiş
ayyyy canımmm yaa biz de 2 gecedir iyice uykususuz noldu bunlara yaa sinir oldum iyice uykumun kaçtığına emin olmadan uyumak da istemiyor.....:84:günaydın şeker oğlum beni gece hiç uyutmadı sabahta 8de iyice uyandı çıldırıciiim bugün cumartesi biraz fazla uyumak istiyordum havamı aldım benim uykum iyice kaçınca uyudu küçük bey ooffff offfffben yumurtayı iyice katı yapıyorum kahvaltısının içine eziyorum yiyor rafadan vermemek gerekiyo diye biliyorum :26::26:
eğer düzene sokarsan mutlaka bize de bildir canım yaaaslm kızlar nasılsınız?ben çok uykusuzum.3-4 gündür gece uykumuz yok.Karıştı iyice.20 dk yarım saat aralıklarla uyanıyor ben daha dalmadan tekrar uyanıyor,deli gibi ağlıyor.ne yapıcağımı şaşırdım. eşim kızdı bütün gece ayaktasın bi çare bulsana diyor.bugün eşimin sözünü dinliyorum günde 1 kere uyut 1 saat falan uyusun gecede iyi uyur dedi.gerçekten gündüzki gibi gecede devam ediyor.Gündüz de 2 satte 1 yarım saat uyurdu.Geceyide ona çevirdi.Tekrardan sistem değiştirmemiz lazım uyanık tutmaya çalıştım sabah baya bi zaman 12de sızdı.çok komikti.Normalde sesli ortamda uyuyamazdı bizim yanımızda salonda uyudu.bağırışların içinde uyanmadı bile.yarım saat uyudu kendi kendinede uyandı. Kendisi sızmazsa uyutmıycam geceye kadar .Bakalım nasıl olacak .Durumu yazarım yine.Ama gece uykusu olayımız bozulmuştu iyice mecburum .
Çok teşekkür ederim canım, biraz düzelme var, umarım daha iyi olur. Moralim de düzeliyor.
Yumurtayla ilgili pek bilgim yok. Ceviz vereniniz oldu mu bu arada?
Ben vermiyorum. Kızlar kan ilacınız nasıl geçen damlayı damlatamıyorum sevmiyor dedim doktora o da hausmanin şurubnunu verdi. Sizinki nasıl?
selamm kızlar izmirdennn sevgıler hepınıze. dün geldık kımsenın haberı yoktu annemler eylülü görünce çıldırdılar eylülün bıraz düzeni bozuldu yol , kalabalık derken onun harıcınde keyfımız yernde kalabalıkta hareketlerı bıle degıstı cocugun napıcanı sapıttı ınsan yuzu gorunce:92: bende rahatladım bıraz dınlenıcem artık ıkı ay burdayız sıkılıcaz ama evımızı cok ozluycez hepinizi öpüyoruzzzzz :79::79::79::79::79:
cnm bize doktor taa ilk kullanacağımız zaman ferrum verdi.kızım çok seviyo tadını.öyle pis kokusu falan da yok.ferro sanol galiba sağlık ocağının verdiği.geçen hemşire bize de verdi ama ben içirmiyorum onu.ferrumu deneyin derim.
ben düzenli olarka kullanıyorum,uykusunda veriyorum sabaha karşı,doktorumuz 10 damla verebileceğimi söyledi.
cevizi sabah kahvaltı mamasına ekliyorum,akşamları da muhallebisine badem koyuyorum,doyurucu da oluyor,doktorumuz verebileceğimi söylemişti
ben de rafadan veriyorum benimki de öteki türlü yemiyor bir de her gün yumurta vermiyorum protein miktarı yüksek diye böbreklere çok yüklenmeyim diye düşünüyorum :18:
ayyyy canımmm yaa biz de 2 gecedir iyice uykususuz noldu bunlara yaa sinir oldum iyice uykumun kaçtığına emin olmadan uyumak da istemiyor.....:84:
eğer düzene sokarsan mutlaka bize de bildir canım yaaa
ben her gün olmasa da 2 günde bir 1 çay kaşığı iyice un ufak edilmiş ceviz veriyorum çok severek yiyor :26:
günaydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?