2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım senin ticker'ında yok şimdi sıra onu yapmaya geldi belki bilerek yapmamışsındır ama güzel oluyo yap bence

Hımm.o ne canım ya
Ya normalde işim gereği tüm gün bilgisayarın başındayım, öö gelmişti bilgisayardan.Hamile kalana kadar eve bilgisayar almadık o yüzden.Hamile kalınca sorular sorular internet şart oldu.K.k. de yemek tarifleri için giriyordum ilk başta bakar çıkardım.İlk defa 2 ay önce falandı bişeyler yazmaya başladım yani acemiyim biraz, eksiğim çok :78: öğreniyoruz işte
İlgin için sağol canım yapalım bakalım şu ticker'dan bi:26:

Son düzenleme:

canım bu uyku düzeni problemi herkeste var sanırım benim kızda 5 gün gece uyumaz 1 gün uyur oldu düzene sokmak için biraz erken zaten gerçi onlar bizi parmagında oynatıyo biz onları düzene sokcaz diye

benimkide sevmiyor canım ferro sanol bizimki düzenli kullanmıyorum sen denedinmi hausman nsl acaba bunlar hepsi aynı ama dene bakalımm ben pekmez veriyorum portakal suyuna karıştırıyorum

cnm bize doktor taa ilk kullanacağımız zaman ferrum verdi.kızım çok seviyo tadını.öyle pis kokusu falan da yok.ferro sanol galiba sağlık ocağının verdiği.geçen hemşire bize de verdi ama ben içirmiyorum onu.ferrumu deneyin derim.

uyku düzenleme çalışmaları nsl gidiyor bebişler bize uymaz biz onlara uyarız dene bakalım kim kimi yencek

eşimde tam tersini söylüyor,o bize uyacak diyor,biz ona değil..bugün baya zordu.hala uyanık tutmaya çalışıyoruz işte.gün içerisinde 3 kere sızdı.20 dk yarım saat kadar.10 buçuk 11 gibi yatırcam bakalım gece nasıl olacak..

cnm bebekler uyumadıkça daha hırçın ve yorgun oluyorlar.çoğunlukla da gündüz uyumamanın gece uykusuna pek faydası olmuyor.sadece gece uykusuna ilk yattığında biraz fazla uyur.sonra yine herşey aynı.ben denedim öyle oldu.ama inşallah (canı gönülden diliyorum) seninki bu gece iiyi uyur.ben çok çekiyorum kızımdan.anlıyorum halinizi.

bu arada ben bugun kızıma dugun elbısesı aldım balerın gıbı bıde beyaz gullu bandana ohh fıstık gıbı oldu :)) sankı gelın benım kızz..damatt adaylarına duyurulurrr

bu arada ben bugun kızıma dugun elbısesı aldım balerın gıbı bıde beyaz gullu bandana ohh fıstık gıbı oldu :)) sankı gelın benım kızz..damatt adaylarına duyurulurrr

maşallah diyelim bebişe,hayal edebiliyorum çok şirin olur..

görücez bakalım yarın yazarım sonucu.şimdi uyuttum bakalım.mamada yedirdim iyi geceler çayındanda içirdim umutluyum.saat 6tan beri uytmadım.tabiki çok mızmız oluyor ama alışır diye düşünüyorum. çünkü eskiden böyledeğildi.birazda ben alıştırdım.azıcık mızlayıpta uykusunun geldiğini anlayınca saate yada duruma bakmadım hemen uyuttum .çok uykusu gelsin diye beklemedim.uyuturken bile eziyet çekiyordum.yarım saat uytmak sürer olmuştu.ama bugün ne salladım ne emzirdim.kendi kendine sızdı hep.mızladığındada oyalamaya çalıştım.1-2 günede düzene oturur diye tahmin ediyorum.

ben düzenli olarka kullanıyorum,uykusunda veriyorum sabaha karşı,doktorumuz 10 damla verebileceğimi söyledi.
cevizi sabah kahvaltı mamasına ekliyorum,akşamları da muhallebisine badem koyuyorum,doyurucu da oluyor,doktorumuz verebileceğimi söylemişti

Son düzenleme:
günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah? ben oğluma rafadan veriyorum yumurtayı bişey olur mu? katıhiç sevmiyo babasına çekmiş
ben de rafadan veriyorum benimki de öteki türlü yemiyor bir de her gün yumurta vermiyorum protein miktarı yüksek diye böbreklere çok yüklenmeyim diye düşünüyorum :18: ayyyy canımmm yaa biz de 2 gecedir iyice uykususuz noldu bunlara yaa sinir oldum iyice uykumun kaçtığına emin olmadan uyumak da istemiyor.....:84: eğer düzene sokarsan mutlaka bize de bildir canım yaaa
ben her gün olmasa da 2 günde bir 1 çay kaşığı iyice un ufak edilmiş ceviz veriyorum çok severek yiyor :26:

selamm kızlar izmirdennn sevgıler hepınıze. dün geldık kımsenın haberı yoktu annemler eylülü görünce çıldırdılar eylülün bıraz düzeni bozuldu yol , kalabalık derken onun harıcınde keyfımız yernde kalabalıkta hareketlerı bıle degıstı cocugun napıcanı sapıttı ınsan yuzu gorunce:92: bende rahatladım bıraz dınlenıcem artık ıkı ay burdayız sıkılıcaz ama evımızı cok ozluycez hepinizi öpüyoruzzzzz :79::79::79::79::79:

gözün aydın canım biz de ankaraya gidince bizimki de sapıtmıştı dönünce daha beter oldu asabi ve sinirli oldu bizden sıkıldığını çok belli ediyor hala dün kv geldi ona nasıl sevimlilikler yaptı görmelisiniz çocuklar değişik yüzler görmeye çok meraklılar ya sizin adınıza sevindim.

Şurup mu damla mı canım sendeki?

Ben de başlayayım cevize,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…