ben kızımdayken 6-7 aydan sonra alırım diye pek bişi almamıştım ama kızlar sonraya kalınca beden ağırlaşıyor gidip bakmaz beğenmek çok güç oluyor
bi mağazadan girip hepsini almaya kalkıncada tüm alınanları içimize sinerek alamıyoruz bende öyle olmuştu
nihayetinde 8. ayda doğum yapmıştım. herşeye hazırlıklı olmak içimize sindire sindire almak en iyisi bence
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...inin-cicilerinin-resimleritavsiyeleriniz.html
aldığımız cicileri burada paylaşalım...
bizde tulum aldık birde 4lü çıtçıtlı body aldık biara rtesimlerini ekleyeceğim...
ama bu bodyleri alırken çok kararsız kaldık yani 3 aylıkmı 6 aylıkmı almak mantıklı.yoksa ikisindendemi almalıyız acaba....çok acemiyiz ya..hiç bişi anlamadım bu bodylerden falan.uzun kllusu kısa kollusu..bizimkiler eylülde doğacak kısa kolluyla üşürmü acaba gerçekten çok zorlandıkbilmiyorumkismile
cnm kardesım de 5 aylık hamıle o da hastane cıkısını gecen hafta beraber aldık ve bızde kararsz kalmıstık yenı dogmus bebeklerın yaz mevsımı olmaz dedı magaza gorevlısı
mantıklı geldı:)
mınıcık bebıs tenı ıncecık kısa kollu usur uuuu kıyamam...
etrafımda yenı dogum yapmıslar var onlardan ogrenıyrm kardesmn gorumcesı aralıkta dogum yaptı 2 aylık ama anne sutu masallah oyle yaramıskı 6 aylık aldgı seylerı gıydıryormus
kucucuk aldıklarımı bosa aldım vah vah dıyormus...
magaza gorevlısı de 3 takım kucuk alın yeter demıstı zaten hedıye gelıyo bebegn gelısımıne gore alırsınz dedı buyuk 6-7 aylık seylerı daha cok alırsnz dedı
paylasayım dedım.)
kızlar yıne aynı sorun
gebelıkte cınsellık...
bız öğrendiğimizden beri bişey yapmadık...ben hep kaçıyorum ve korkuyorum çok acıyacak ve bebeişime bişi olack sanırıyorum...
gebeliği öğrendıkten sonra ilişki yaşayanlar yardım lütfen 1,5 aydır ayrıyız ...artık kocam benden ümidini kesmek üzere ve ben üzülüyorum bu duruma... kendımden uzaklatırıyorum gibi hissedıyorum
kızlar yıne aynı sorun
gebelıkte cınsellık...
bız öğrendiğimizden beri bişey yapmadık...ben hep kaçıyorum ve korkuyorum çok acıyacak ve bebeişime bişi olack sanırıyorum...
gebeliği öğrendıkten sonra ilişki yaşayanlar yardım lütfen 1,5 aydır ayrıyız ...artık kocam benden ümidini kesmek üzere ve ben üzülüyorum bu duruma... kendımden uzaklatırıyorum gibi hissedıyorum
benim kocam askerde olduğundan rahatım zemuszemus
mayısta gelecek o zmaana kadarda 3 aylık tehlikeli dönem geçmiş oluyor zaten
Kızlar asıl sorularınızı 2009 eylül annelerine sorun çok değil 2 3 ay önce sizin doğum yapacağınız zamanları yaşadılar.
Ben size bir şey söyleyeyim doğum yaptığınızda keşke dinleseydim dememek için sağma makinası alın.150 tl falan medela ya bakın inanın emzirmek sadece balı başına bir sorun..Sütünüz bol olsa bile azalmaması için makinayla sağmak gerekiyor.
Kızlar asıl sorularınızı 2009 eylül annelerine sorun çok değil 2 3 ay önce sizin doğum yapacağınız zamanları yaşadılar.
Ben size bir şey söyleyeyim doğum yaptığınızda keşke dinleseydim dememek için sağma makinası alın.150 tl falan medela ya bakın inanın emzirmek sadece balı başına bir sorun..Sütünüz bol olsa bile azalmaması için makinayla sağmak gerekiyor.
Kızlar korkmayın yaa... doktor özellikle belirtip yasak koymadıysa hiçbir sorun olmuyor....
Mesela benim 4. ve 5. haftalarda yasaktı çünkü ilk muayenemizde bebeğin kesesini göremememiştik....
Sonra şişli etfale gittim tahlilleri yaptırmak için doktor ultrasonla baktı.. göremedik falan dmiştim... Ooo kocaman bu bebek nasıl göremediniz hiçbir sorun yok demişti, ama biz ne olur ne olmaz diye yasağa uyduk.. Tahlil sonuçlarını götürünce de yasak kalktı....
Şimdi rahat rahat takılıyoruz kocamla... Hoş ptesi seyahate gidecek ve zorunlu mesafe olacak... O gelince de benim bi seyahatim var....
Hindistana gitcem kızlar.... Normal halimle bile Hindistandaide bulantısıdan ölüyordum, hamile hamile herhalde mahfolurum...
Yanıma bol bol grisini ve kaşar peynr zeytin koyup gidicem.... Allahtan uzun değil 1 hafta....
:1shok: eşin yok demek yanında.. bir çocuk ve bebekle zor olmuyor mu? neyseki biz varız aklinialirimsmile
iyiki varsınız kendimi yanlız hissetmiyorum sayenizde :)
eşim askerde canım
bende yemin törenine gidince hamile kaldım kısmet
ayy ne güzeellll..... harikkkaaaa bir haber olmuştur size =)))
neyseki kısa dönem.. hemencecik gelicek yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?