2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

katılıyorum canım 6 aydan sonra mağza mağza gezmemiz çok zor.zaten benim eşim hayatta gezmez sıkıntıdan patlar.bende hamileliğin ileriki safhalarında araba kullanamam riskli olduğunu söylüyoprlar....
açıkçası tek bir mağpzayada bağlı kalmak istemem.sindire sindire içimden ne geliyorsa onu yaparak tüm hevesimi alarak yapmak istiyorum.ve ben allahın izniyle bu bebişime kavuşacağım diyorum hep...yani kasıyorum kendimi almıyım etmiyim diye..çok zevkli birşey bebek mağzaları..
bide bebek cdleri gördüm en kısa zamanda onlardanda alıp müzik dinleticem bebişime 3 aydan sonra:ecrin_bebek:

hero bende aynıydım doktorumuz aile hayatına devam demesine rağmen yanıma bile yaklaştırmıyordum 6 ocaktan bu yana.
ama cumartesi günü artık kandırdı kociş beni.
çok şükür hiç bişiy olmadı ağrı sızı kanama...
doktorun yasak koymadıysa izin verdiyse olabilir canım

canım benim 2. bebeğim olduğundan yardımcı olurum sizlerede
bebeklerimiz eylülde doğacak dolayısıyla uzun kollu çıtçıtlılarla durabilirler hava çok soğuk olmayacak,
ama yarım kollu giydirecek kadarda sıcak olmayacak
uzun kollu çıtçtılı badi çok alın 0-3 ay fazla giyemiyorlar daha çok 3-6 ay olarak alın

oyy kıyamam yaw üşürlermi ay canım benim o minikler ya....
ben kısa kollu aldım bir 4-5 tane 0-3 aylık.bari diğerlerini 6 alayım şeker.valla iyi oldu paylaştığın

canım benim.. korkma sakın.. bebek ayrı bir yerde.. ona hiç bir şey olmaz... bende de tehlike vardı dr yasaklamıştı... ama ctesi günü kontrolüm vardı... baktı ve herşey normal artık ilişki serbest dedi.. bende korktum ama öyle özlemişimki kocamı korkum kalmadı :jeyyar:
allahıma çok şükür hiç bir şey olmadı...
zaten dr dediki hemen birşey olmaz.. ilişki sonrası az da olsa kanama olursa haber ver bana bir kontrol edelim duruma göre önlem alalım... ama hemen ilişki sonrası birşey olmaz dedi.. için rahat olsun.. kocanı ihmal etme... yerimseniben

canım bizimde yasaktı ama 9.haftada yasak kalktı..1 kez olduk hiçbişi olmadı maşşallah...
yani doktorada sordum ilişki olabilir artık bişi olmaz yerleşti yerine artık bebekler dedi..

Sağolun kızlar yazdıklarınız benı bıraz rahatlattı.. aslında bende doktora sordum ama işte kaçıyorum elımde değil...
artık kocamıda ıhmal etmemeliyım bılıyorum..neyse bu hafta deneyeceğiz galıba kaçış yok...aslında bende cok özledım kocamı :)))

Kızlar asıl sorularınızı 2009 eylül annelerine sorun çok değil 2 3 ay önce sizin doğum yapacağınız zamanları yaşadılar.
Ben size bir şey söyleyeyim doğum yaptığınızda keşke dinleseydim dememek için sağma makinası alın.150 tl falan medela ya bakın inanın emzirmek sadece balı başına bir sorun..Sütünüz bol olsa bile azalmaması için makinayla sağmak gerekiyor.

benim kocam askerde olduğundan rahatım zemuszemus

mayısta gelecek o zmaana kadarda 3 aylık tehlikeli dönem geçmiş oluyor zaten

ben çalışmaya devam edeceğim için süt sağma makinesi almam şart
kızımda şubede manuel pompa ile sağdım genede sık sağdığımdan maşallah azalmadı sütüm
15 ay böyle emdi kızım

Kızlar korkmayın yaa... doktor özellikle belirtip yasak koymadıysa hiçbir sorun olmuyor....
Mesela benim 4. ve 5. haftalarda yasaktı çünkü ilk muayenemizde bebeğin kesesini göremememiştik....
Sonra şişli etfale gittim tahlilleri yaptırmak için doktor ultrasonla baktı.. göremedik falan dmiştim... Ooo kocaman bu bebek nasıl göremediniz hiçbir sorun yok demişti, ama biz ne olur ne olmaz diye yasağa uyduk.. Tahlil sonuçlarını götürünce de yasak kalktı....
Şimdi rahat rahat takılıyoruz kocamla... Hoş ptesi seyahate gidecek ve zorunlu mesafe olacak... O gelince de benim bi seyahatim var....
Hindistana gitcem kızlar.... Normal halimle bile Hindistandaide bulantısıdan ölüyordum, hamile hamile herhalde mahfolurum...
Yanıma bol bol grisini ve kaşar peynr zeytin koyup gidicem.... Allahtan uzun değil 1 hafta....

150 tl bana göre çok fazla.
ablam doğum yaptığında çok cüzzi bir fiyata süt sağma pompası almıştı çokta rahat işini görmüştü.
açıkcası 150 tl ye sağma makinası alacağıma bebeğime daha önemli şeyler alırım....

vermiş olduğun değerli bilgi için teşekkür ederim arkadaşım vereliniortak Allah bebeşini sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı hayırlısı ile bizlerin başına:CüvCüv:

dikkat et oralarda canım yaa.. bebişe iyi bak....

ayy ne güzeellll..... harikkkaaaa bir haber olmuştur size =)))
neyseki kısa dönem.. hemencecik gelicek yerimseniben

bana süpriz oldu hiç beklemiyordum çok çok şaşırdım
eşim çok sevindi
kızımda çok küçük değil 31 aylık o yüzden inş sorunsuz sıkıntısız atlatıcamıza inanıyorum

merhaba arkadaşlar herkeze iyi sohpetler.size bişey sorcam karnınızı tok hissetiğiniz halde karnınız hep gurulduyomu sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…