herkese merhaba
merhaba arkadaşlar herkeze iyi sohpetler.size bişey sorcam karnınızı tok hissetiğiniz halde karnınız hep gurulduyomu sizinde
evet oluyor :) garip şeyler yiyorum o zaman. geçen gün turp dilimlettim üstüne limon sıktım tuzladım yedim çıtır çıtır. -tatlicadiarzu-[garip şeydir yemek yesemde yemesemde hep gurulduyo.acaba açmı kalıyorum anlamıyorum ki.
tşk canım nasılsın
slm kızlar benim bir sorunum var sizde yaşadınızmı bilmiyorum benim vajinal bölgemde temizliğe çok dikkat etmeme rağmen kaşıntı başladı bir haftadır ama çok fazla değil ve günde 1 kez sarı akıntım oluyor geçermi yada bebeğe zarar verirmi nedir anlayamadım
slm kızlar benim bir sorunum var sizde yaşadınızmı bilmiyorum benim vajinal bölgemde temizliğe çok dikkat etmeme rağmen kaşıntı başladı bir haftadır ama çok fazla değil ve günde 1 kez sarı akıntım oluyor geçermi yada bebeğe zarar verirmi nedir anlayamadım
arkadaşlar bir şey sorucam ilk muaynesini vajinal olan var mı keseyi tam olarak görebilmek için
arkadaşlar bir şey sorucam ilk muaynesini vajinal olan var mı keseyi tam olarak görebilmek için
iyiyim canım arada bulantılar oluyo onun dışında iyiyim sen nasılsın
giresunlumusun
bulancak çok güzel bi yer gitmiştim
hoşbulduk canım ben ilk muaynemi öyle yaptırdım doktor hiç bir şekilde sakıncası yok dedi ama bilmiyorum tedirgin oldum biraz olmasamıydım acaba ...ilk bebegimi kaybettim için doktorum keseyi gördüm ama bebek canlımı degilmi görmeden seni göndermek istemiyorum dediyapıluyormuş ama sakıncalı diye duymuştum.bana tenbih etmişlerdi muayeneye giderken mesela alttan muayene ettirme bekle diye.
bu arada hoşgeldin.
hoşbulduk canım ben ilk muaynemi öyle yaptırdım doktor hiç bir şekilde sakıncası yok dedi ama bilmiyorum tedirgin oldum biraz olmasamıydım acaba ...ilk bebegimi kaybettim için doktorum keseyi gördüm ama bebek canlımı degilmi görmeden seni göndermek istemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?