2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bnnde tum gun ewde sıkılıorum patlıorum sıkıntıdan sıcakalrdan bıde agrılastık ıyıce kendımızıı tasıyamıozz ewdee yamukkyumuk yuruozz ne hallere geldıkkoff su 2 ay gecse yaaaa allhım yrdımm ettt....

bncede pembemmm bıkını ıgrenc duruoo en gzellıı saadetın anlattı gıbi bıcımde bısy bulmakkk

ha bu arada ben bu sene ne denızz ne de havuzu dusunmuorummm cunkuuu oncekı senelerr cok cektım bennn bu mıkroplrdann varyaa herhafta snu ıdraryollarımı üsütuodum sıstıt oluodumm suya grıp cıkmamla baslıodu sancılar hemn mıkrop kapıom bu halımle bu sene hıc ugrasmam valla kızlarr sıstıtle flnnn ztn agrılarım yetıooo saadet bnde cekıom sırt agrısııı kızım cok yukrda sıkıstırıo organlrımı nefes alamıom sol göğüs kafesımın agrısı yuzunden oturamıom yatıom hhepp srtıma vuruo agrıı bıde kuyruk sokumu agrım yokmu mahvoluomm ben

dogru diyorsunuz kızlar. bu günü atlatayım bundan sonra tek kalırım. biraz film seyredeyim. gelirim tekrar

kızlar bende sadece karın var göğüslerm dln büyümedi bende sewmiom bikini ancak şöle düşünüom mayo hamiş mayosu çok pahalı büyük bedenlerdede göğüs boş kalıo avuç içi kadar benimkiler büyümediler hiç moralim bozuldu şincik yine diomki denize bikiniyle girip çıktıktan sonra bi şalla yada şort giyerek karnımı kapatsam kötümü durur sizce

artemisiaa Canım maşallah bebeğine sağlıklı olmasına çok sevindim
Şeker konusunuda inşallah düzenli bir diyetle halledrsin canım.

Şeker pembe Canım maşallah bebeğine sağlıklı olmasına çok sevindim.Sancıların geçmiştir umarım.
Doktorun dediğini yap ve bol bol dinlen inaşallah bir şeycik olmadan atlatırsın.

Heroine Canım maşallah tosuncuk olmuş bebişinsağlıklı olmasına çok sevindim.Eğer dr 2 hafta önde olmasına normal diyorsa kafana takma canım.
Bende 4 d ultrasona girmedim ama merak da ediyorum doğrusu.Demek sen pek sevmedin .

Mihri Canım geçmiş olsun,keşke hastaneye yatabilseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Diyet konusunda da bebeğini sağlığını düşünürsen herşey daha kolay olur inşallah.sıkma canını.

Aleyne canım geçmiş olsun,dikkat et kendine belki üşüttüğünden falan oluyordur ama yinede dr ye gtmende fayda var tabi.

kızlar bugün esim yok izmite göreve gitti sabah gelecek. ilk defa evde tek kalacam. esim tek kalma annenlere git dedi ama her seferinde annemlere tasınmak istemiyorum. insallah korkmam

bişey olmaz anım lambanı yak tv yi aç ben herzaman yanlızım düşün kimsemde yok burda komşumda yok binada yanlızım

aynen bende bu sene tatil düşünmüyorum
zaten enfeksiyonla uğraşıyorum
seneye bebişlerle gideriz

Ya kızlar biz ilk defa geçen sene gitmiştik tatile,bu senede çok istiyordum tadi damağımda kalmıştı ama kısmet olmadı.
Bende kesinlikle düşünmüyorum hem enfeksiyondan korkuyorum hemde bu halde eziyet gibi geliyor bana.

canım sende benim gibi tankini alsana. 2 ay için hamile mayosu almak istemedim. tankiniyi dogumdan sonrada giyerim. benim aldıgım buna cok benziyor

Buy Panache St Ives Under Wire Tankini Top by Panache At BeauDameLingerie.co.uk Plus Sizes in stock and Free UK Delivery

bizde temmuz basında esimin arkadaslarıyla haftasonu için amasraya gidecez. cok ihtiyacım var. bu sene tatil yapamıcam

bana da eziyet gibi geliyor
hele bu halde yolculuk akannehir
bide habire wc olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…