zuleyhacm çok geçmişolsun inşallah sağlıklı olur minik meleğin canım..allah büyük:saruboceq:
kızlar bugün esim yok izmite göreve gitti sabah gelecek. ilk defa evde tek kalacam. esim tek kalma annenlere git dedi ama her seferinde annemlere tasınmak istemiyorum. insallah korkmam
kızlar nerdesınızz yazssanızaa
ha bu arada ben bu sene ne denızz ne de havuzu dusunmuorummm cunkuuu oncekı senelerr cok cektım bennn bu mıkroplrdann varyaa herhafta snu ıdraryollarımı üsütuodum sıstıt oluodumm suya grıp cıkmamla baslıodu sancılar hemn mıkrop kapıom bu halımle bu sene hıc ugrasmam valla kızlarr sıstıtle flnnn ztn agrılarım yetıooo saadet bnde cekıom sırt agrısııı kızım cok yukrda sıkıstırıo organlrımı nefes alamıom sol göğüs kafesımın agrısı yuzunden oturamıom yatıom hhepp srtıma vuruo agrıı bıde kuyruk sokumu agrım yokmu mahvoluomm ben
kızlar bende sadece karın var göğüslerm dln büyümedi bende sewmiom bikini ancak şöle düşünüom mayo hamiş mayosu çok pahalı büyük bedenlerdede göğüs boş kalıoavuç içi kadar benimkiler büyümediler hiç moralim bozuldu şincik yine diomki denize bikiniyle girip çıktıktan sonra bi şalla yada şort giyerek karnımı kapatsam kötümü durur sizce
canım sende benim gibi tankini alsana. 2 ay için hamile mayosu almak istemedim. tankiniyi dogumdan sonrada giyerim. benim aldıgım buna cok benziyor
Buy Panache St Ives Under Wire Tankini Top by Panache At BeauDameLingerie.co.uk Plus Sizes in stock and Free UK Delivery
Ya kızlar biz ilk defa geçen sene gitmiştik tatile,bu senede çok istiyordum tadi damağımda kalmıştı ama kısmet olmadı.
Bende kesinlikle düşünmüyorum hem enfeksiyondan korkuyorum hemde bu halde eziyet gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?