2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AMİNN
aslında ben 1-2 hafta önce gelse saglıcakla hiç hayır demem

Benimki muhtemelen öyle olacak galiba,çünkü normal doğum şansım çok düşük ve sezeryanda erken oluyormuş galiba.Ama yinede ben doğurana kadar çoğunuz yavrularınızı kucağınıza alacaksınız inşallah,hafta olarak gerideyim ya ondan diyorum.

Kızlar ben çıkmak zorundayım eşim tepemde dikiliyor pc yi almak için.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakınopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar.Karnım bugün acayip kasılıyor.Dokunduğumda taş gibi.Allahtan bebişim hareket ediyorda içim rahatlıyor...

yaa bu aralar akıntı şikayetim oldukça arttı. bu sabah lavabodan çıktıktan sonra hissttim resmen akıntının geldiğini. baktım peçeteyle falan sarı- açık yeşil arası bir renkte pütürlü bir şeydi. ne yapsam doktora gitsem mi hemen...

kokulumu peki canım..beyaz normal akıntının bi sakıncası yok diye biliyorum.

kızlar günaydın dün şeker yükleme testi yaptırdım. yüksek çıktı 176. doktor diyet verdi 1 hafta sonra 100 grlık şeker testi yapılacak. morelim bozuk..... bu sorunu yaşayan varmı aranızda

en iyisi gidip bir sorayım yaa. idrar tahlili falan yapsın bari. içim rahat etsin en azından..

kızlar günaydın dün şeker yükleme testi yaptırdım. yüksek çıktı 176. doktor diyet verdi 1 hafta sonra 100 grlık şeker testi yapılacak. morelim bozuk..... bu sorunu yaşayan varmı aranızda

canım moralini neden bozuyorsun ki. 100 lük sonucuna göre uygun bir diyetle kontrol altına alabilirsin.. şimdiden canını sıkmana gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…