off kararsızkaldım zaten riskimde var gitmem bile belki eşimde gitmesin
bana deniz çok yakın 10dakkda denizdeyim iki üç dk havuzdayım ama korkuyomda eşim için gitcem gidersem
canım aslında girmeyeceğim kesinde sap gibi elbiseylede oturmiim dedim açıkçası
bizde temmuz basında esimin arkadaslarıyla haftasonu için amasraya gidecez. cok ihtiyacım var. bu sene tatil yapamıcam
Amasra Ankaraya ne kadar uzaklıkta,yol uzun olursa dayanabilecek misin?
kızlar bis çıkıos yatcaz uykum gelioda
:kedi:
3saat canım cok uzak değil ara ara mola verecez.
bildiğiniz güzel bir otel var mı?
Evet canım baya kısaymış yol,ben oraları hiç bilmediğim için otel konusunda da yardımcı olamıyacağım haliyle.Netten araştır deyeceğim ama pek güvenilir olmuyormuş
daha önce amasraya gitmiştik netten buldum ayırttım bi gittik resimdekilerle alakasız bir yer cıktı. parasınıda vermiş bulunduk o yüzden gidenler varsa onlardan bilgi alayım dedim
Anaaa şimdi farkettim çift rakama düşmüşüz 99 gün kaldı diyor.:lepi:
daha önce amasraya gitmiştik netten buldum ayırttım bi gittik resimdekilerle alakasız bir yer cıktı. parasınıda vermiş bulunduk o yüzden gidenler varsa onlardan bilgi alayım dedim
canım geçensene bizde gitmiştik tam hatırlamıyorum ama denize sıfır bi oteldi ya deniz ya liman otel öyle bişeydi güzeldi biz bir gece kalmıştık ama sezon değildi kolay yer bulmuştuk..daha önce sezonda gidip yer bulamadık ve geceyarısı dönmek zorunda kalmıştık..balık ve salatası hariç çok beğenmemiştim ben zaten..gerçi deniz mevsimi değildi tabi..yazın daha güzeldir belki..
maksat değişiklik olsun. kızım için balık yiyecem :)
yer bulamama durumu için arastırma yapıp ayırtmam gerek galiba
tskler cnm dediğin otelleri görürsen listeye alayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?