2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ölede aslındarisk olayını unuttunm bian giderim fln dedim artık giremem ki ama en azından eşime eşlik ederim

Evet canım baya kısaymış yol,ben oraları hiç bilmediğim için otel konusunda da yardımcı olamıyacağım haliyle.Netten araştır deyeceğim ama pek güvenilir olmuyormuş

daha önce amasraya gitmiştik netten buldum ayırttım bi gittik resimdekilerle alakasız bir yer cıktı. parasınıda vermiş bulunduk o yüzden gidenler varsa onlardan bilgi alayım dedim

daha önce amasraya gitmiştik netten buldum ayırttım bi gittik resimdekilerle alakasız bir yer cıktı. parasınıda vermiş bulunduk o yüzden gidenler varsa onlardan bilgi alayım dedim

Aaaa evet daha öncede konusu geçmişti burda değil mi?? hatırladıımm.
İnşallah yardımcı olacak biri çıkar canım hayal kırıklığı çok kötü birşey yaa.

canım geçensene bizde gitmiştik tam hatırlamıyorum ama denize sıfır bi oteldi ya deniz ya liman otel öyle bişeydi güzeldi biz bir gece kalmıştık ama sezon değildi kolay yer bulmuştuk..daha önce sezonda gidip yer bulamadık ve geceyarısı dönmek zorunda kalmıştık..balık ve salatası hariç çok beğenmemiştim ben zaten..gerçi deniz mevsimi değildi tabi..yazın daha güzeldir belki..

maksat değişiklik olsun. kızım için balık yiyecem :)
yer bulamama durumu için arastırma yapıp ayırtmam gerek galiba
tskler cnm dediğin otelleri görürsen listeye alayımmm

maksat değişiklik olsun. kızım için balık yiyecem :)
yer bulamama durumu için arastırma yapıp ayırtmam gerek galiba
tskler cnm dediğin otelleri görürsen listeye alayımmm

bencede canım ayırt valla biz o yorgunlukla geri dönmüştük berbat bi durumdu..bizim içinde bol bol yersin yarasın minik kuzuna canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…