Kızlar günaydın. Birkaç gündür giremedim ne çok yazmışşınız oku oku ancak bitti. Cumartesi kontrolümüz verdı. 1940 gr olmuş oğlm, boyuda 41 cm. Artık 3 haftada bir gidiyoruz biz doktora. Ama benim kilolar almış başını gidiyor 17 kg almışım duba gibiyim. Kesin değil oma dr 23 ağustos gibi doğacağını söyledi tabi daha erken gelmezse.
Kızlar günaydın. Birkaç gündür giremedim ne çok yazmışşınız oku oku ancak bitti. Cumartesi kontrolümüz verdı. 1940 gr olmuş oğlm, boyuda 41 cm. Artık 3 haftada bir gidiyoruz biz doktora. Ama benim kilolar almış başını gidiyor 17 kg almışım duba gibiyim. Kesin değil oma dr 23 ağustos gibi doğacağını söyledi tabi daha erken gelmezse.
oy maşallah tosuna:)ay ne kadar azalmış ya yaren...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
masallah yarencim 2 kilo olmus bebegin. seninle tarihimiz aynı. benimkide o kadar olmus mudur acaba? bizimde agustos sonunda gelecek. senin normal mi sezeryan mı?
Canım maşallah bebişine:kocaman olmuşsağlıklı olmasına çok sevindim.
Kilo konusunuda kafana takma inşallah doğumdan sonra verirsin canım.
Made seni ve Lila'yı her gördüğümde içim sızlıyor. Eskişehir'i çok özlüyorum.
yarencim bende seni gördüğümde...konyada okudum çünkü ben,geçen hafta sonu ordaydım nasıl değişmiş,nasıl güzelleşmiş...bekleriz gelseneeeeeeopuyorumnanaktan
Ah canım benim biz geçen yıl taşındık Konya'ya .12 yıldır Eskişehirdeydik eşimin tayini çıktı .Çok zor oldu ayrılmak ordan.Konya da güzel ama Eskişehir başka.
yoksa senin eşindemi havacı:)
kolay gelsin Lilacımeşim izle çıktı kızlar evde tadilat var kış için petekleri büyütüyoruz ısıya faydası olur diye.
onun için bu aralar giremiyorum.
haber veriyim dedim.
kendinize iyi bakın :)
öpüldünüz....
bozocum güzel haberlerle git gel canım .haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar
bizde dr gidicez acayip heycanlıyım bakalım kaç kilo oldu kızım
yarencım maşallah oğluna .kıloları bosver canım yaa nasıl olsa verılıyoKızlar günaydın. Birkaç gündür giremedim ne çok yazmışşınız oku oku ancak bitti. Cumartesi kontrolümüz verdı. 1940 gr olmuş oğlm, boyuda 41 cm. Artık 3 haftada bir gidiyoruz biz doktora. Ama benim kilolar almış başını gidiyor 17 kg almışım duba gibiyim. Kesin değil oma dr 23 ağustos gibi doğacağını söyledi tabi daha erken gelmezse.
Aynen canım.
Kızlar ben çıkıyorum Baran acıkmış ona kahvaltı hazırlamam gerekli by.
kızlar milyon dolarlık bebek diye bir film vardı seyretmişmiydiniz? ordaki kız 7 aylık 1 kilo dogmus. babası sen yasamla dövüserek dünyaya geldin demiş. cok duygusal geldi orası. aslında filmi daha önce seyretmiştim bu kısmı hiç dikkatimi cekmemişti
izlememiştim hemen izleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?