2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallah yarencim 2 kilo olmus bebegin. seninle tarihimiz aynı. benimkide o kadar olmus mudur acaba? bizimde agustos sonunda gelecek. senin normal mi sezeryan mı?

Canım maşallah bebişine:kocaman olmuş sağlıklı olmasına çok sevindim.
Kilo konusunuda kafana takma inşallah doğumdan sonra verirsin canım.

yaren bende cok kilo aldım ama veririm kosturmaktan diye düşünüyorum. benim tek canımn sıkıldıgı bacakta ve popoda olan catlaklar gebegimde catlak yok insallahda olmaz

masallah yarencim 2 kilo olmus bebegin. seninle tarihimiz aynı. benimkide o kadar olmus mudur acaba? bizimde agustos sonunda gelecek. senin normal mi sezeryan mı?

Olmuştur canom merak etme. Sezaryen bizimkisi o yüzden tarih belli. Kiloları taksamda yapacak birşey yok artık, hızla vermeye çalışacağız artık.

yarencim bende seni gördüğümde...konyada okudum çünkü ben,geçen hafta sonu ordaydım nasıl değişmiş,nasıl güzelleşmiş...bekleriz gelseneeeeeeopuyorumnanaktan

Ah canım benim biz geçen yıl taşındık Konya'ya .12 yıldır Eskişehirdeydik eşimin tayini çıktı .Çok zor oldu ayrılmak ordan.Konya da güzel ama Eskişehir başka.

eşim izle çıktı kızlar evde tadilat var kış için petekleri büyütüyoruz ısıya faydası olur diye.
onun için bu aralar giremiyorum.
haber veriyim dedim.
kendinize iyi bakın :)
öpüldünüz....
kolay gelsin Lilacım
günaydın kızlar
bizde dr gidicez acayip heycanlıyım bakalım kaç kilo oldu kızım
bozocum güzel haberlerle git gel canım .haberlerini bekliyoruz
yarencım maşallah oğluna .kıloları bosver canım yaa nasıl olsa verılıyo

kızlar milyon dolarlık bebek diye bir film vardı seyretmişmiydiniz? ordaki kız 7 aylık 1 kilo dogmus. babası sen yasamla dövüserek dünyaya geldin demiş. cok duygusal geldi orası. aslında filmi daha önce seyretmiştim bu kısmı hiç dikkatimi cekmemişti

izlememiştim hemen izleyeyim

kızlar 3 tekerlekli bisiklet gibi bebek arabarı var cok sirin onların fiyatını biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…