aynen bende gurbetteyız:)
biz geldik 1300 35 cm olmuşuz
akıntı için fitil verdi herşey çok güzel dedi
sen kıme gdyrsun ????
kpss ılletını atlatrsam bende memlekete gtcem ınsallh...
bende kapadokya Hatice hanıma gıdıyorum...simdilik iyi gidiyor bakalım..daha buraların yenısıyım ben..
Melek canım hoşgeldin umarım iyisindri şişliklerin nasıl oldu.
Hoşbulduk canım benim. Şişliklerim eskisi gibi değil canım, okulda fazla ayakta olmadığım için sanırım. Oturup oturup geliyoruz işte. Çarşambadan sonra uzuuuuuuuuun tatilimiz başlıyor.
Canım senin adına sevindim,inşallah tatilde bol bol dinlenirsin.
canım kilo almamaış olmak sağlıksız olduğun anlamına gelmiyor
bend ebu ay almadım 7. aydayız ben 6 kilo aldım daha ve doktorum çok güzel giitğimi söyledi çok kilo almakta iyi değil aynı zamnda ben diyetisyene gidiyorum günde 7 öğün yiyorum düşünebiliyormusn bebeğim son doktora giitğimde 550 gr birden almıştı ve ben gr almamıştım kafana takma
Bebişinede sanada maşallah diyorum.İlk aylarda çok bulantım oldu baya bi kilo verdim geride alamadım bebeğimi besleyemiyorum diye canım sıkılıyor işte.
cnm neden üzülüyorsunki, bebeğin kilo alıyorsa sağlığı yerindeyse ve sen kilo almıyorsan bence keyfin yerinde olmalı :teytey:
Canım 79 la başladım şu an 72 kg yim dr hiç bir şey demiyor her gittiğimde bebeğimin kilo almış olduğunu öğreniyorum ama ne biliyim içim rahat değil işte bebeğimi besleyemiyorum gibi geliyor.
kızılcıgım ben uzulmuyrm
zaten dıkkatlı dogru seyler yemek ıcın ugrasıyrm ve saatı saatıne yazıyrm
4lıtre su ıcıyrm
ve gunde toplam ıkı saat yuruyrm
asansor kullanmıyrm
bu ay hamur ıslerını azalttım gezmelerım ve mısafırım olmayınca
kg almadım 48.800 basladım bugun 55.300 kg cıktım
Canım ne güzel dikkat ediyorsun işte o kadar yürmene gerek yok bence
melekcm nasılsn ya bayadr goremedm senı
hımmmmmm anladım cnm
bende 11 temmuzda tatıle cıkcam artık eylulde memlekette olcam orda mı dogum yaparım yok buraya geldgmde mı bebegım gelır bılmıyrm hayrlısı artık
biz geldik 1300 35 cm olmuşuz
akıntı için fitil verdi herşey çok güzel dedi
amın cnm sagol
hatıce hanım da ıyıdr herald 5 cocuklu tecrubelıdr
ama cem beyı baya tavsıye eden oldu o yuzden bende basından berı ona gdyrm
yazın tabı dr degısıklıgı yapcam bakalım memlekette kardesmn dr na gıtcem
senınkının cınsıyetı ne
benım erkek
kpss ılletını atlatrsam bende memlekete gtcem ınsallh...
selam kızlar nasılsınız...
hafta sonu izmire gittik geldik 2. düğünümüzüde atlattık ohhh dünya varmışş artık rahatım:)
kızlar bebişim baya büyüdü herhalde yolda sallanıp dönüp durdu ..zaten yollarda malum tangır tungur ....son aylar herşeyi fazlasıyla hissettiriyor bebişler..daha önce antalyaya gittim geldim ki dahada uzun biryol hiç biş hissetmemiştim birtek ayaklar balon olmuştu..ama bu yolculuğumda hep karnımı tuttum nasıl baskı yapıyor bide dönüyor durmadan yavrum..gerçi yine sorun yaşamadımda bebişim rahatsız oldu galiba....
ama düğün gayet güzeldi...
siz neler yaptınız kızlar havadis neyim varmı görüşmeyeli??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?