2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz geldik 1300 35 cm olmuşuz
akıntı için fitil verdi herşey çok güzel dedi

Merhaba canım, hoşgeldin. Maaşallah bebişine. Ben fitilden sonra enfeksiyonu atlattım gibi. Hiç akıntım olmuyor değil ama iyice azaldı. Sana da çok geçmiş olsun. Kuzuya da koca bi maaşallaaaaaah

bende kapadokya Hatice hanıma gıdıyorum...simdilik iyi gidiyor bakalım..daha buraların yenısıyım ben..

hımmmmmm anladım cnm

bende 11 temmuzda tatıle cıkcam artık eylulde memlekette olcam orda mı dogum yaparım yok buraya geldgmde mı bebegım gelır bılmıyrm hayrlısı artık

melekcm nasılsn ya bayadr goremedm senı

Evet canım yaaa, bilgisayarım bozulmuştu. Ben de buradaki muhabbetleri nasıl özledim anlatamam; eşime bile dedim. Bian evvel yaptır şimdi ne biçim kaynatıyolardır:hulya:
Doktordan randevu almayı unutmuşum, cumartesiye kaldı kontrolümüz. Ama ben fazla oturduğum zaman kaburgalarım ağrıyor. Onun dışında iyiyiz. Şişlerim çok azaldı. Sen nasılsın, umarım herşey yolundadır....

amın cnm sagol

hatıce hanım da ıyıdr herald 5 cocuklu tecrubelıdr

ama cem beyı baya tavsıye eden oldu o yuzden bende basından berı ona gdyrm

yazın tabı dr degısıklıgı yapcam bakalım memlekette kardesmn dr na gıtcem

senınkının cınsıyetı ne

benım erkek

hımmmmmm anladım cnm

bende 11 temmuzda tatıle cıkcam artık eylulde memlekette olcam orda mı dogum yaparım yok buraya geldgmde mı bebegım gelır bılmıyrm hayrlısı artık

ya oylemı bende simdilik evdeyım ama eylulde bende memlekette olcam bakalım ... bende korkuyorum orda dogum yapmaktan.. benn evımde olmak istıyorum..İNŞ benımkı orda acelecı davranmaz...

kızılcgm zaten 11 temmuzda memlekete gıtcem bı taraftan annnem

bır taraftan kayın valıdem yeeeee dıyecek

davetler gezmeler derken sınır asılır bılıyrm

en azından 11 temmuza kadar dıkkatlı gıdersem yazın ıstesem de dıkkat edemıycem

bu kadar duzenlı olmayacak

ben de tecrubesıne guvendımde gıttım ona bakalım... senın ora hakkında hıcbı bılgım yok ama..benımkıde erkek canım..

melekcım hamd olsn ıyıyz bu ay kılo almadm dıye ben sevınıyrdum

saglık ocagndakı hemsıre ıstersen yurumelerını azalt dedı

amannnn ne guzel ıste öfffff her soylenenenı takmıycam ya

bak ebru sallıya 1 kg almıs ben bu ay almamısım cok mu

Canım sağsalim gidip gelmişsiniz ne güzel.
O sarsıntılardan dolayı rahatsız olmuştur bebiş bi sorun yaşamadığınıza sevindim.

sagol melegım bakalım hayrlısı

en azından bebgım anne karnında bılgılendı ıste:) yok egıtım yok ölçme:)

hayrlısı ya nasıpse olur

6 yıldır bıktım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…