2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 3 tekerli bebek arabalarının tekerleri çok büyük oluyor ve inanılmaz yer kaplıyor bilginize..

günde 3 defa 4 mg..
4 gün oldu bende başlayalı ama çok zor oluyo verdiği diyetle beraber, hiç bu kadar tatlı istediğimi hatırlamıyorum

kızlar hem katlanabilir salıncak hemde ana kucagı olan ürünler var mı?

otomatik, kendi sallansın istiyorum

iyiyiz canım bizde yolunda yoktun epeydiir sende durumlar nasıl?

iyiyiz canım bizde çok şükür.Evdeyim artık ben işe gitmiyorum görümcemin nişanı vardı İzmirdeydim.Evdeyim diye gelenim gidenim çok oluyor misafirlerle uğraşmaktan giremiyorum.Malum yaz geldi misafir de arttı

canım o resimler geçen haftaki düğündendi:)bu haftada aynı şekilde giyindim birtek saçım farklıydı...çok teşekkürler iltifatın için melekcim....
tatilemi çıkıyorsunuz canım ay negüzelll ben hasret kaldım busene denize falan giremem ben...zaten butarafların denizi çok temiz değil....güvenemem yani...sitemizde havuz var ama havuz zaten hiç güvenli değil doktor denize girmek daha iyi olduğundan bassetti..bu sene tutucam artık kendimi seneye bebişlerle gireriz inşallah.bende balkondan havuza bakıp bakıp seneye neler yaparız diye hayal kuruyorum anca:)

kızlar hem katlanabilir salıncak hemde ana kucagı olan ürünler var mı?

otomatik, kendi sallansın istiyorum

dandolin diye birşey var canım..dandolin yaz googledan çıkar karşına..müzikli ve kendi otomatik sallanıyor...mama sandalyesi falanda oluyormuş baya fonksiyonlu ama bi yatak fiyatına 500 lerde sanırım canım.belkide atıyorumdur ama ben bakmıştım biraz fiyatlıydı..

benim kızın ayakları aşağıdaymış ondan rahmime baskı oluyormuş hep aşağıdan vuruyormuş

canım modeline göre değişiyor..ben 3 tekerlekli bebek arabası aldım.bagajada koydum denedim gayet rahat sığdı.bi problem yok yani..ama bazısının arka tekerlekleri kamyon tekeri kadar nerdeyse)))

evet kızlar bizde yemeğimizi yedik geldik. ben 57 kg ile başladım şu an 64 kg dayım nasıl iyimi sizce ? çevremde herkes kilo almadığımı söylüyorlar sadece karnım başket topu gibiymiş gören maşallah nasıl başardın bunu bende valla extra bişey yapmadım bünye heralde diyorum. iştahım eskisi gibi değişen bişey yok. sadecee meyveyi yerdim ama şimdi daha çok yiyorum bide suyu daha çok içmeye başladım. acaba bunların etkisi mi ? 7. ayda 7 kilo almışım toplam olarak. bazen tedirgin oluyorum acaba bebeğimi besleyemedim mi diye ?

bozo bizimde ayakları aşağıdaydı ama dönmeye başladı, son kontolde başı sağ yönden aşağı doğru dönmeye başlamış dedi dr.
ayağı aşağıdayken çok rahatsız oluyordum.

arkadaşlar sizler deneyimlisiniz sormak istiyorum,arasıra kasıklarıma,bazen karnıma ağrı giriyor.Çok korkuyorum o zaman.Bu normalmi? arada ağrı olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…