canım modeline göre değişiyor..ben 3 tekerlekli bebek arabası aldım.bagajada koydum denedim gayet rahat sığdı.bi problem yok yani..ama bazısının arka tekerlekleri kamyon tekeri kadar nerdeyse)))
arkadaşlar sizler deneyimlisiniz sormak istiyorum,arasıra kasıklarıma,bazen karnıma ağrı giriyor.Çok korkuyorum o zaman.Bu normalmi? arada ağrı olabilirmi?
kızlar belim çok ağrıyor umarım geçer,
tabi canım oluyor karın kaslarımız genişliyormuş ve rahiö iyice büyüyormuş çok iddetli olmadığı sürece vede kanama tabiki soru yok diyor benim doktorum..
ama nasıl vuruyor sarsıyor resmen beni
canım gecmiş olsun
iştesin dimi?
hamilelikte hiç birsey kullanılmıyor ben cok cektim bel agrısını cok mecbur kaldıgım için igne vuruldum
kızlar göbeklerinizde çatlak oluştumu???bende hala birşey yok maşşallah maşşallh...acaba bu aylardan sonramı oluşuyor bu çatlaklar
çok iyi anlıyorum seni. aşağıya o kdr baskı oluyorki vurduğunda çıkacak sanıyordum -tatlicadiarzu-
kızlar göbeklerinizde çatlak oluştumu???bende hala birşey yok maşşallah maşşallh...acaba bu aylardan sonramı oluşuyor bu çatlaklar
ben bugün bepanten aldım göğüs uçlarına sürdüm çatlamaya başladı
Kızlar bebek bezi olarak ne alacaksınız???
göğüs uçlarına doğumdan öncemi sürülüyormuş...bende bilmiorum nasıl oluyormuş ay bizde sürelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?