2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım modeline göre değişiyor..ben 3 tekerlekli bebek arabası aldım.bagajada koydum denedim gayet rahat sığdı.bi problem yok yani..ama bazısının arka tekerlekleri kamyon tekeri kadar nerdeyse)))

anladım canım,zaten benim istediğim türde olanlar bayaa bi pahalı. Çift yönlüde olmuyor haliyle,bakalım araştırmaya devam.Teşekkürler

arkadaşlar sizler deneyimlisiniz sormak istiyorum,arasıra kasıklarıma,bazen karnıma ağrı giriyor.Çok korkuyorum o zaman.Bu normalmi? arada ağrı olabilirmi?

tabi canım oluyor karın kaslarımız genişliyormuş ve rahiö iyice büyüyormuş çok iddetli olmadığı sürece vede kanama tabiki soru yok diyor benim doktorum..

tabi canım oluyor karın kaslarımız genişliyormuş ve rahiö iyice büyüyormuş çok iddetli olmadığı sürece vede kanama tabiki soru yok diyor benim doktorum..

ağrı olduğun tuvalete gidip bakıyorum sürekli kanama varmı diye(allah korusun) hiçbişey yok.Demekki korkacak bişey yok.Rahatladım valla,teşekkürler canım

kızlar göbeklerinizde çatlak oluştumu???bende hala birşey yok maşşallah maşşallh...acaba bu aylardan sonramı oluşuyor bu çatlaklar

kızlar göbeklerinizde çatlak oluştumu???bende hala birşey yok maşşallah maşşallh...acaba bu aylardan sonramı oluşuyor bu çatlaklar

benim sadece belim kenarlarında hafif oldu karnımda olmaz inşllah
annemde hiç yok inşllh anneme çekmişimdir

kızlar bu göğüs meselesi aklıma takılıyor

nezaman kremlemeye /yağlamaya başlancak

kimiside zeytinyağı sürüyormuş

nasıl olcak ne olcak ?????????????

göğüs uçlarına doğumdan öncemi sürülüyormuş...bende bilmiorum nasıl oluyormuş ay bizde sürelim

ben şimdiden süriym dedim çatladı çünkü acıyor arada
kimseye sormadım
eczaneye sordum küçücük tüp 15 tl dedi emziriken yıkamaya gerek yok dedi bebeğe zararı olmuyor dedi onu sonra alırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…