2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kilo almamak kötü bişey değil ki, önemli olan bebeğin alması, ablamın bi komşusu 40 kilo almış. Evet yanlış duymadınız 40 kilo. Bebeği 3.200 falan doğmuş. Noldu o kiloya tosun doğurması gerekirdi diye düşünüyoruz değil mi. Ama önemli olan faydalı şeyler yemek, hamurdu, ekmekti biz şişiyoruz. Örnek: bizzat ben, kendim. 59la hamile kaldım 74 oldumakannehir

Hoşgeldin canım nasılsın, bebiş iyi mi??

bebişim iyi hamd olsun canım.. bu aralar pek hareketli değil..daha doğrusu eskisi gibi tekmelemiyor..dönüyor sağa sola geriliyor filan..galiba artık yeri daraldı..int. te öyle yazıyor..bu haftada artık hareketleri azalır endişelenmeyin yeri daralıyor yazıyor..
bende iyi olmaya çalışıyorum..grip oldum..onun dışında çok sıkıntılı bir haftasonu geçirdim..ailevi sorunlarım var..
İnşallah düzelmesi için dua ediyorum..
sen nasılsın..bebiş nasıl..inşallah iyisinizdir..

benimde böyle birseye ihtiyacım var

melegım sana katılıyrm zaten sebze ve meyve agırlıklı yemeye dıkkat edıyrm

aslında basından berı dıkkat etsem bende daha az alırdım da

4.5 aydan sonra dıkkat etmeye ve yurumeye basldım

hamdolsn kı ıyıyz Rabbım bundan sonra yardım etsın

6kg 100 gr almsım bebebımde normaldı cok sukur kendıme depo yapmamın bır anlamı yok

bende geçen ay hiç kilo almamıştım pembecim zten bi sorun yok almamakta doktorum öyle demişti..ama bu ayda aynı beslenmeme rağmen 3 kilo birden alıp açığı kapamışım:)) ama 2 saat yürüyüş bana çok geldi benim doktorum yarım saat hafif tempoda öneriyor..maşallah canım sana ama ben yoruşuyorum çok yürüyünce..ama bende hergün yüzüyorum onunda faydası vardır bide evim iki kat sürekli merdiven inip çıkıyorum ama belli olmuyor alınca alınıyor,almayınca alınmıyor bende anlamadım..

benim annem kardeşimde zor bir hamilelik geçirmişti bulantılar bayılmalar falan sadece 5 kilo almış ve kardeşim 5 kilo doğmuştu kızlar:)))) bizim kilomuzla bi alakası yok bebişlerin bence..sağlıklı beslenmekle alakası var...

Neee 40 kilo muuu delikafadulden Allah korusun one öyle yaa.
Tamam artık üzülmeyeceğim valla.

bende yurumeynce hantallsyrm zaten gunde ıkı defa yuruyus ıcın dısarı cıkıyrm

onun harcnde sureklı evde oturyrm bana fazla gelmıyo belkı calısıyr olsam yapamazdm

temızlık falan da esım yapıyr yanı sımdılık hamd olsn ıyı gdıyo bakalım memlekete gıdınce ne olcak

ama nasıl olur, neticede bebeği eşi ve haznedeki suyunda bir ağırlığı var en az 1,5- 2 kg da ordan farketmesi lazım. annen demekki çok bulantısı olduğundan zayıfladı, sonra o verdiği kiloyu son ayında alıp üstüne 5 daha almıştır CADIARZU

kızlar 3 tekerlekli bisiklet gibi bebek arabarı var cok sirin onların fiyatını biliyormusunuz?

canım bende onları araştırdım internetten baya.Fiyatlar 400-700 civarı ama tabi bin liralık bile var yani. Çok hoşuma gitmişti o modeller.Ama bugün biri bağajda çok yer kaplıyormuş.Rahat rahat götüremezsin arabada dediği için aklım karıştı açıkçasıkafamçokkarıştı bende hem hafif hem kullanışlı bi araba istiyorum ama bakalım bulabilecekmiyim? önerisi olan varsa seveseve dinleyebilirimkaydirigubbakcemile2

valla ne bileyim hep öyle anlatır tabi dediğin gibi zaten plesante nerdeyse eş değer oluyormuş bebeğin kilosuyla..

üç tekerlekli bebek arablarının fiyatları çeşit ve marka olarak baktığınızda baya geniş bir yelpazede yer alıyor. hangi marka ve model istediğiniz önemli bir etken. uygun olanlarıda var, çok uçuk rakamda satılanlarıda

Merhaba canım, hoşgeldin. Maaşallah bebişine. Ben fitilden sonra enfeksiyonu atlattım gibi. Hiç akıntım olmuyor değil ama iyice azaldı. Sana da çok geçmiş olsun. Kuzuya da koca bi maaşallaaaaaah

saol canım
benim de geçmişti akıntı tekrar başladı üşüttüm galiba havalar serinleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…