Hoşgeldin canım nasılsın, bebiş iyi mi??
silikon göğüs ucunu emzireceğin zaman göğsüne yerleştirip öyle emziriyorsun gayet pratik, göğüs uçları yara olunca bunu kullanmak gerek, diğer türlü bebek her emdiğinde size işkence oluyor ve kanayabiliyorda bebeğin ağzınada gidebilir bu kan allah korusun. o yüzden bunu tavsiye ederim. yenidoğan alın numaralı satılıyor.
Kilo almamak kötü bişey değil ki, önemli olan bebeğin alması, ablamın bi komşusu 40 kilo almış. Evet yanlış duymadınız 40 kilo. Bebeği 3.200 falan doğmuş. Noldu o kiloya tosun doğurması gerekirdi diye düşünüyoruz değil mi. Ama önemli olan faydalı şeyler yemek, hamurdu, ekmekti biz şişiyoruz. Örnek: bizzat ben, kendim. 59la hamile kaldım 74 oldumakannehir
bende geçen ay hiç kilo almamıştım pembecim zten bi sorun yok almamakta doktorum öyle demişti..ama bu ayda aynı beslenmeme rağmen 3 kilo birden alıp açığı kapamışım:)) ama 2 saat yürüyüş bana çok geldi benim doktorum yarım saat hafif tempoda öneriyor..maşallah canım sana ama ben yoruşuyorum çok yürüyünce..ama bende hergün yüzüyorum onunda faydası vardır bide evim iki kat sürekli merdiven inip çıkıyorum ama belli olmuyor alınca alınıyor,almayınca alınmıyor bende anlamadım..
Neee 40 kilo muuu delikafadulden Allah korusun one öyle yaa.
Tamam artık üzülmeyeceğim valla.
benim annem kardeşimde zor bir hamilelik geçirmişti bulantılar bayılmalar falan sadece 5 kilo almış ve kardeşim 5 kilo doğmuştu kızlar:)))) bizim kilomuzla bi alakası yok bebişlerin bence..sağlıklı beslenmekle alakası var...
cnm burda çeşitleri var benim dediğimde ikinci linkteki
Anne Emzirme Yastıkları, Anne Emzirme Yastıkları , MYCey, Casual, Sevi Bebe, Tutti Bambini, Delta
minikbaby | Sevi Bebe ok Fonksiyonlu Anne ve Bebek Minderi
kızlar 3 tekerlekli bisiklet gibi bebek arabarı var cok sirin onların fiyatını biliyormusunuz?
ama nasıl olur, neticede bebeği eşi ve haznedeki suyunda bir ağırlığı var en az 1,5- 2 kg da ordan farketmesi lazım. annen demekki çok bulantısı olduğundan zayıfladı, sonra o verdiği kiloyu son ayında alıp üstüne 5 daha almıştır CADIARZU
cnm cok tskler. 2. cok sirin. pembe olanını cok sevdim.
nasılsınız eylül anneleri?Herşey yolundamı?
Merhaba canım, hoşgeldin. Maaşallah bebişine. Ben fitilden sonra enfeksiyonu atlattım gibi. Hiç akıntım olmuyor değil ama iyice azaldı. Sana da çok geçmiş olsun. Kuzuya da koca bi maaşallaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?