Bozom yeni doğan boyunu almadın mı? 2 numara iyi olur mu??
slm kızlar çokk uzun zamandır yazamıyordum
offf hatta 2 ay falan oldu:)neyse çatlaklardan konuşuyorsunuz
benim çatlamadık yerim kalmadı bi ara baya bi takıntı yapmıştım ama bebeğim sağlıklı olsunda bakarım bi çağresine
o değilde en çok dert ettiğim bu aralar kararan koltuk altı ve bikini bölgem
neden böyle oldu anlamadım ama benim gibi hamilelikte koltuk altı ve bikini bölgesi kararması yaşayan var mı?
canım kararma oluyor benim göbegimde karardı ama gecermiş onlar
senin dediğin göbekte olucan kahverengi çizgi dimi
onu biliyorum tatlım.ama benimki öyle böyle değil ağdacıya gidecem resmen utanıyorum kapkara olmuş bikini bölgem bide tabi koltuk altım.off ya çatlaktı selülitti derken bide bu çıktı başıma anam 25 yaşındayım ama her yerim mahvolduneyse depresyona sokmayım kendimi
canım bi arkadaşım yeni doğum yaptı onunda kolaltı bve göbek deliği karardı ama ilk doğumundada olmuş sonra geçmiş geçici bişey yani endişelenme...
Burcu hepsi zamanla düzelecektir merak etme. Vücut büyük bi değişim yaşıyor, bi misafir ağırlıyor çünkü...
kzılar ben bu arada göğüs uçlarıma lansinoh göğüs kremi kullanıyorum ve çok memnunum..bi kaç ay önce çatlatılar ve çok acıyordu ama şimdi hiç bişey kalmadı tavsiye ederim..doktorum vermişti bana bu kremi..
Benim de göğüs uçlarım beyazımtrak renkti. Şimdi simsiyah oldu. Arap bacılara döneceğiz yakındakaydirigubbakcemile3
kzılar ben bu arada göğüs uçlarıma lansinoh göğüs kremi kullanıyorum ve çok memnunum..bi kaç ay önce çatlatılar ve çok acıyordu ama şimdi hiç bişey kalmadı tavsiye ederim..doktorum vermişti bana bu kremi..
günde 3 defa 4 mg..
4 gün oldu bende başlayalı ama çok zor oluyo verdiği diyetle beraber, hiç bu kadar tatlı istediğimi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?