2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki emzirirkende bu kullanılıyormu acaba...yıkamaya gerek varmı??bebek emse zararı oluyormu bu keremin bebeğe

tabi canım kullanılıyor zaten o dönem için üretilmiş bi kremmiş bu..ben şimdilik faydasını gördüm eminim o zmandada işe yerar.

canım ben bu kremi aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. aldığım yer 8. aydan itibaren deyince. tam gögüs ucunamı sürüyorsun yoksa çevresinede sürülüyormu. bide doğumdan sonrada kullanacakmıyız canım bilgin varmı ?

kızlar benim oğluşun hareketleri acayip belli oluyor dışardan ve eskisine göre daha güçlü hissediliyor ay canım benimm ya zaman azalıyor kızlar benim 2,5 ay falan kaldı adet tarihine göre..

50 lik 183; 100 lük te 223 çıkmıştı direk insilün+diyet verdi

canım benimde 50 lik 146 çıktı
100 lükte 1. saat 232
2.saat 196 çıktı ama bana sadece diyet verdi 10 gün sonra değerlere göre insülin dedi
kendin evde ölçtüğünde kaç çıkıyor

A&S Nagiş hoşgeldiniz kızlar, epeydir yoktum. Özlemişim sizi....

canım belki haberin vardır bende ablamın yanına geldi bizim oralar terör yüzünden
evimden oldum ablmanın yanına önderdi eşim burdanda izmire geçicez pek sık giremiyorum bu yüzden bende seni özledim hatta kızlarada sordum neyseki sadece pc nde sorun varmış
iyi olmanıza sevindim

canım benim bi kaç ay evvel uçları çok çatlamıştı ve deli gibi kaşınıyordu doktorumda bu kremi önerdi ve bir haftada rahatladım diyebilirim..emzirme dönemindede kullanılan bir kremmiş.tabi gerekli olursa,ilk zamanlar çatlama oluyormuş ama sonra düzeliyor diyor biçok kişi...

Ayşe böyle bi gerginlik yaşamanıza üzüldüm. Ama sağlıklı olun da ablanın yanında ol. Yabancı yerde değilsin. Dilerim bu günler geçer. Terör belası ülkemizi terketsin inşallah....

Kızlar süt gelmiyor bende, sizde neden geliyor ki anlamadım??

süt gelmiyor canım ya göğüsler çatladı ..yni en azından benimki öyle..ama geçen sütyenimi yeni değişmişti çıkarırken bi baktım böyle sarımsı bişey akmış olabilirmiş arada öyle..süt kanallarımız açılıp hazırlık yapıyormuş..

hastanede ölçmüşlerdi 145 çıkmıştı. şimdiki ölçtüklerim 100 110 arası insilün düşürüyo onu ayarlamak ta zor oluyo yani, düşük olması daha kötüymüş.
açlık 90-95, tokluk ta 120 -125 olmalıymış

yok canım onun dısında dogum lekesi gibi yuvarlak sekilde bu hafta ortaya cıktı

kızlar benim oğluşun hareketleri acayip belli oluyor dışardan ve eskisine göre daha güçlü hissediliyor ay canım benimm ya zaman azalıyor kızlar benim 2,5 ay falan kaldı adet tarihine göre..

Aynen canım, benim daha da az kaldı. Eşime de gösteriyorum "tut şunun ayağını bacağını ısır ben uzanamıyorum" diyorum. Dün düğüne gitmiştik, nasıl dönüyor; heralde içerde halay çekiyor dedik. Favorisi "Caney Caney ve Lorke" :teytey::teytey:

kızlar catlaklara da ne kullanıyorsunuz?
lierac kullanan varmıydı ben bı tup bıtırdım 2.tüpe gectım ama oda bıtmek üzere....
ucuz alabileceğim bi yer arıyorum bayağı pahalı bı krem de ....

canım bende evde ölçüyorum açlığım 80 90 civarı tokluk 110 120 civarı çıkıyor
umarım iyidir

bende de süt yok sadece gögüs ucunda beyaz kesilmiş süt gibi küçük seyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…