peki emzirirkende bu kullanılıyormu acaba...yıkamaya gerek varmı??bebek emse zararı oluyormu bu keremin bebeğe
kzılar ben bu arada göğüs uçlarıma lansinoh göğüs kremi kullanıyorum ve çok memnunum..bi kaç ay önce çatlatılar ve çok acıyordu ama şimdi hiç bişey kalmadı tavsiye ederim..doktorum vermişti bana bu kremi..
50 lik 183; 100 lük te 223 çıkmıştı direk insilün+diyet verdi
A&S Nagiş hoşgeldiniz kızlar, epeydir yoktum. Özlemişim sizi....
canım ben bu kremi aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. aldığım yer 8. aydan itibaren deyince. tam gögüs ucunamı sürüyorsun yoksa çevresinede sürülüyormu. bide doğumdan sonrada kullanacakmıyız canım bilgin varmı ?
Kızlar süt gelmiyor bende, sizde neden geliyor ki anlamadım??
canım benimde 50 lik 146 çıktı
100 lükte 1. saat 232
2.saat 196 çıktı ama bana sadece diyet verdi 10 gün sonra değerlere göre insülin dedi
kendin evde ölçtüğünde kaç çıkıyor
canım belki haberin vardır bende ablamın yanına geldi bizim oralar terör yüzünden
evimden oldum ablmanın yanına önderdi eşim burdanda izmire geçicez pek sık giremiyorum bu yüzden bende seni özledim hatta kızlarada sordum neyseki sadece pc nde sorun varmış
iyi olmanıza sevindim
Ayşe böyle bi gerginlik yaşamanıza üzüldüm. Ama sağlıklı olun da ablanın yanında ol. Yabancı yerde değilsin. Dilerim bu günler geçer. Terör belası ülkemizi terketsin inşallah....
senin dediğin göbekte olucan kahverengi çizgi dimi
onu biliyorum tatlım.ama benimki öyle böyle değil ağdacıya gidecem resmen utanıyorum kapkara olmuş bikini bölgem bide tabi koltuk altım.off ya çatlaktı selülitti derken bide bu çıktı başıma anam 25 yaşındayım ama her yerim mahvolduneyse depresyona sokmayım kendimi
kızlar benim oğluşun hareketleri acayip belli oluyor dışardan ve eskisine göre daha güçlü hissediliyor ay canım benimm ya zaman azalıyor kızlar benim 2,5 ay falan kaldı adet tarihine göre..
hastanede ölçmüşlerdi 145 çıkmıştı. şimdiki ölçtüklerim 100 110 arası insilün düşürüyo onu ayarlamak ta zor oluyo yani, düşük olması daha kötüymüş.
açlık 90-95, tokluk ta 120 -125 olmalıymış
Kızlar süt gelmiyor bende, sizde neden geliyor ki anlamadım??
süt gelmiyor canım ya göğüsler çatladı ..yni en azından benimki öyle..ama geçen sütyenimi yeni değişmişti çıkarırken bi baktım böyle sarımsı bişey akmış olabilirmiş arada öyle..süt kanallarımız açılıp hazırlık yapıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?