2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bebe yaı dışında birşey kullanmıyorum iyi gelior galiba .biçatlak yok şimdilik.göğüslerime kollarıma bacaklarıma heryere sürüyorum.

Ay ben şimdi merakımdan göğsümü sıktım sarımsı bişey göründü hemen bıraktım. Gerçi bu doğru bişey değilmiş, göğüsleri sıkmak erken doğuma yol açabiliyormuş. Öyle duymuştum yani. Ama çatlama yok şimdilik. Nemlendirmek gerek her zaman....

ben hiçbirşey kullanmıyorum daha çatlağımda yok üşengeçim biraz kim sürecek kıremi amaaaaaaaaannn:umursamaz:

bende bebek yağıyla heryerimi yağlıyorum bide chicconun çatlak önleyici kremini kullanıyorum göbeğime ve bazen kısımlarıma...valla aynı pehlivanlar gibi:)))

ben de şimdilik sadece bebe yağı kullanıyorum. iyi geliyor ama ilerde yeterli olur mu bilmiyorum.. yaaa bua arada aklıma takıldı bu paraben maddesinden bahsetmiştiniz ya. ben hiç bakmadım şimdi içime kurt düştü. acaba johnson baby bebe yağında paraben var mı biliyor musunuz..

birde araba cukurlardan gecerken karnım cok kasılıyor sanırım zıplayıncada korkuyorlar

canım etiketine bi bak varsa yazıyormuş çünkü..

ya bide yerleri daraldı iyice o yüzden tüm hareketlerde karın duvarımıza çarpıyorlar ondanda çok hissediyoruz bence..

Ay kimse kalmadı sanırım, ben de kalkıp evi süpüreceğim. Yemek hazır Allahtan. Akşam aylık alışverişe gideceğiz. Listeyi yaptım kocişi bekliyorum. Ne kadar çok poşet olacak tahmin ediyorum. Bizimkinin bi tarafı çıkacak taşımaktansempatiksalakcinni Bu keyfimiz daha epey sürer kızlar. Bebeklerimiz sayesinde torpil geçiliyor her yerde. Şimdiden annelik çok çok güzel...

benim eşimde sağolsun gerçi eskidende pek taşıtmazdı ama şimdi hiç bişey ellemiyorum.. bu evin amelesiyim ben diyor çok gülüyorum o lafına:))) bak sana yardımcı getiriyorum ya kız olsaydı hep sen yapıcaktın diyorum:)))

bende ütü yemek yaptım geldim.
kızlar ben bebe yağıyla hergün yağlanmıyrum siz hergünmü sürüyorsunuz..ben 2-3 günde bir yağlanıyorum...
bide jhonsonda peraben varmış sanırım..eçenlerde çikolata bu konuyla ilgili bilgi vermişti..
ben bebişe chicconun ürünlerini aldım.onda yokmuş.

Son düzenleme:

ya şekerim deseydinde benim ütüleride yollsaydım.:)))).ellerine sağlık canım bende yemeğimi yaptım ama ütü gözümde büyüyor..bende duştan sonra yağlanıyorum sadece..gerçi bu zamanlar hergün duş alındığı içinhemen hemen hergün sürmüş oluyorum..bende eskiden johnsons kullanıyordum ama şimdi nivea kullanıyorum..gayet güzel oğluşumada niveanın setini aldım...

merhaba anne adayları,

haftasonu avcılardaki beka plazaya gidecektik , eşime park yatak bakalım oradan, araba koltuğu vb.demiştim ama bende hal derman yoktu hiç. o nedenle ne de olsa vaktimiz var diyerek öteledim ve yatıp dinlendim , iyi de oldu. açıkçası artık enerjim çok çabuk bitiyor ve haftasonları gezelim görelim modundan çıktım, yatıp dinlenelim moduna girdim :)))

henüz ne mobilya siparişi verdik, ne ilk zamanlar bizle uyuması için park yatağını aldık. beşik almaktan vazgeçtik, çünkü herkes beşiğin çok kısa süreli olduğunu , park yatağın ilk dönemde beşik görevi gördüğünü, sonrasında da çok faydalı olduğunu söylüyor. bize de makul geldi açıkçası.
mobilyayı maskoda bir firmadan sipariş vereceğimiz konusunda da karar kıldık. sanırım onu da 1-2 hafta içinde sipariş etmemiz şart. zira 20-25 gün alıyormuş teslimatı.

peki sizler ne alemdesiniz alışveriş konusunda?
ben üst baş, kıyafet vb.şeyler konusunda eminönündeki bir hana gideceğim. çok metnini duydum. annem bir ameliyat geçirdiği için onun iyileşmesini bekliyorum. o han işini eşimle halledemem, iki acemi hiçbirşey alamadan geliriz :) annem iyileşir iyileşmez han işini de halleder, aldıklarımızı yıkar, ütüler, dolabına yerleştiririz oğlumun hayırlısıyla.

kızlar slm 2 gundur gıremedim geçmişi bir türlü tam okuyamadım herkes iyi gibi gözüküyor...
ben lierac çatlak kremı kullanıyorum 4-5 gundur hergun suruyorum 2 gunde bır de bebe yağı kullanıyorum cünkü ben cok catladım ...

ay valla ben kendi ütülerimi zor yaptım anacım güçmü var valla ölü gibiyim kolum kalkmıyor)heheheh..
sabah uyanır uyanmaz ütü msasını getirdim salona 2 ye kadar ben ona baktım o bana baktı sonra ayıp olmasın diye lütfen yaptımyani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…