süt gelmiyor canım ya göğüsler çatladı ..yni en azından benimki öyle..ama geçen sütyenimi yeni değişmişti çıkarırken bi baktım böyle sarımsı bişey akmış olabilirmiş arada öyle..süt kanallarımız açılıp hazırlık yapıyormuş..
ben bebe yaı dışında birşey kullanmıyorum iyi gelior galiba .biçatlak yok şimdilik.göğüslerime kollarıma bacaklarıma heryere sürüyorum.
bizde haftasonu düğündeydik benimkide müzikten sanırım acayip dönüyodu içerde:))))
ben de şimdilik sadece bebe yağı kullanıyorum. iyi geliyor ama ilerde yeterli olur mu bilmiyorum.. yaaa bua arada aklıma takıldı bu paraben maddesinden bahsetmiştiniz ya. ben hiç bakmadım şimdi içime kurt düştü. acaba johnson baby bebe yağında paraben var mı biliyor musunuz..
Ay kimse kalmadı sanırım, ben de kalkıp evi süpüreceğim. Yemek hazır Allahtan. Akşam aylık alışverişe gideceğiz. Listeyi yaptım kocişi bekliyorum. Ne kadar çok poşet olacak tahmin ediyorum. Bizimkinin bi tarafı çıkacak taşımaktansempatiksalakcinni Bu keyfimiz daha epey sürer kızlar. Bebeklerimiz sayesinde torpil geçiliyor her yerde. Şimdiden annelik çok çok güzel...
bende ütü emek yaptım geldim.
kızlar ben bebe yağıyla hergün yağlanmıyrum siz hergünmü sürüyorsunuz..ben 2-3 günde bir yağlanıyorum...
bide jhonsonda peraben varmış sanırım..eçenlerde çikolata bu konuyla ilgili bilgi vermişti..
ben bebişe chicconun ürünlerini aldım.onda yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?