2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dadlum malesef şuan ne yapacağını bilmiyo,o adamı seviyorum sanıyo ama aslında onuda sevmiyo,yeni yaşamında onu neyin beklediğini bilmediğinden böyle davranıyo..birde alışkanlık,alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor kızlar oda çok etkili...ama malesef şunu göremiyo onun yaşıtlarının tek derdi ne giysem,saçımı nasıl yapsam,şu çocuktan hoşlanıyorum oda benden hoşlanırmıki,ilk kez öpüştüm...
ne yazıkki dadlum bu yaşta hem anne olmanın sorumluluğu hemde ortada olmayan bi evliliğin sorumluluğunu taşıyo..çok ağır bi yük ve bu bir travma aslında,yardım almalı bence bir uzmandan

günaydın güzel anneler....
yandım ama keyfim yok....
Kendimi çok yorgun hissediyorum...
ün tetanz aşısı oldum ondandır belki (

kızlar internette cevizin faydalarına bakıyordum seker hastalıgına iyi geldiği yazıyor. sekeri düsmeyen arkadaslarada faydası olabilir. ben cevizi cok severim bir gün yemesem ikinci gün 15-20tane yerim bende seker cıkmadı

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ...
2 gündür evde okadar okadar sıkılmışım ki dün akşam eşim eve geldiğinde hissetti galiba yemekten sonra dışarı çıktık ohhh dünya varmış ya negüzel geldi..garsonlara espri falan yapıyorum.eşimde hayırdır sen böyle espriler yapmazdın garsonlara diyor..iki insan görünce şımardım valla)))heheheheh
ay ben nasıl alışcam evde oturmaya bilmiyorum...

anammm anammmm 30 haftam dolmuş delikafaduldendelikafadulden
ayyy allahım günler nasılda geçiyor....
karnımda devasal bişi oldu buaradaahihoyyyt

kızlar nasılsınız...ben çok kötüyüm..yaşamak istemiyorum artık..bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi düşünüyorum..çok kötü bir haldeyim..

yavrum neyapmışsın sen kendine böyle bukadar acı çile çekilirmi böyle bir adam için

allahım okudukca sinirden öldüm nasıl bir hareket davranış bu ya
anne babana yapılırmı
bak sende anne olacaksın ne emeklerle taşıyorsun karnında daha zorlukları arkada bu insanlar senin anan baban
bence çok büyük haksızlık ediyorsun ailene madem seni götürmek istiyorlar bence hiç durma bu adamın yanın da
sen onu seviyorsun ama bu adamın seni sevdiği yok canım sevse sana bukadar acı çektirmezdi
baban senin yüzünden hastalanmış hak ediyormu ailen bunları
bence buiş uzamandan ailenin yanına dön
bebeğini senden alamazlar anneye ihtiyacı var
önce babalık davası açması lazım daha nikahın bile yok yazık sana kendini bukadar harap etme ilerde pişman olursun daha yaşında küçük çok iyi düşünmen lazım
allah kolaylık versin inşallahohaoldumsmile

eeee zamanla alışıyuorsun sen şanslısın ailen yanında canın sıkılsa gidersin gelirler tanıdığın yer istediğin yere gidersin tanıdığında çoktur
bizde o şans yok ben hele artık hiç çıkmıyorum eşimde işten geç geliyor hep evdeyim ve tekimsenağlama

yok canım benim ailem sülalem yanımda değil..gurbetteyim ben...
geçen annem yanıma geldi bisüre kaldılar gittiler işte...arada gelip gidiyrolar öyle görüşüyoruz...kardeşim başka şehirde ben öyle annemler öyle..malesef ayrıyızsenağlama
yıllardırda ben çalıştığım için arkadaşlarımda hep çalışma hayatından canım nerdee öyle evde oturan arkadaş...hepsi işinde gücünde canım..
yok yani kimsesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…