2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ceylancığım çok geçmiş olsun. nerden geldi yaz günü bu grip ala ala. canım benim dikkat et biraz daha geçecek elbetteki. boşver kayınvalideyide takma kafana....

Suraycım senin neyin var kuzum boşver herşeyi geçmişi okumadım henüz bende çıkıyorum kafam kazan gibi..

dadlum canım yeni gördüm konunu ve içim sızlıyarak okudum..ne yapaman gerketiğini elbette sen bilirsin biz ne desek boş..ama bence en yanlış şey temelleri hiç sağlam olmayan bir evlilik varken ortada hamile kalmış olman..buna dikkat etmen gerekirdi bence..çünkü bundan sonra ne yaşarsan ne yazıkki iki kişi yaşıycaksın..o evdede kalsanda ayrılsanda olan en çok o yavruya olucak sana üzüldüm ama inan en çok yavruna üzüldüm...

aynısını düşünüyorum corni,onlar sağlıklı olsunda işesin dursunlar:)mesela benim tek hayalim babannesinin yeni aldığı kar beyazı koltuklara işemesi:))

Made benim eşimde annesine diyoki
oğlumu getirince senin evinde çıplak gezdircem...Sulasın!!!! tüm halıflexlerini lülülülülülü

denize gidicem bi de denize girecek olan yada girmiş olan var mı?? Enfeksiyon olurmuyum??
Melek geçen hafta ben gittim.. Sadece girer girmez bi kasılma yaşadım.. 15 dk falan
Sonrası gayet rahattı guclubacismile

işenir artık yuse mecbur
ay kızlar anca kendime geldim dadlum olayından sonra

Made sen bu işi hepimizden iyi biliyorsun ..
datlum haklarını bilse bukadar cesaretsiz davranmaz..

17 yaşında..Dayak yiyor..Nikahı yok..vs.vs.vs.

Bebeğimi alacam dese babası olduğunu ispat etmesi gerekir?.. Uğraşsın dursun mahkemelerde DNA vs ile kaydirigubbakcemile5
Datlum aslında %10000 haklıyken haksız gibi korkuyor..Keşke haklarını tam yazsaydında devletin arkasında olduğunu bilseydi..

canım malesef avukatlık kanunu gereği büromuz dışında hiçbir yerde ve hiç bir şekilde hukuki yardım veremiyoruz ve bu meslekte disiplin cezası demek...o yüzden genelde herkesin bildiği şeyleri yazmaya çalıştım

merhaba kizlar bvenim hala evde internetim yok ya cok sikiliyorum tum gun dvd izlemekten dvd kusucam yakinda sizleride cok ozledim hepiniz iyisinizdir uamrim biraz gecmisi okudum geldim cok opuyorum hepinizi cooook.

daddlumm canim cok gecmis olsun okudum akil almaz cidden sana yardimci olsun okudum cok ama cok uzuldum ama sakin kendini aileni ezdirme cok pisman olursun sonu gelmez bensenden yas buyugum ve bu benim ikinci evliligim ilk evliligim cokta sorunlu degildi hala gorusurum telefonla kiskanc bir esim vardi ailesi sorunlu idi ama hic bana tasimazdi yalan soylemeyim goirmezdim bile ama kiskancti bana iki kere sadece iki kere el kaldirdi bir sabahj uyandim bosanicam istemiyorum dedim maddi imkanlarimda vardi bosandim ben iki kere el kaldiran hep kaldirir benim bildigim budur ailem cok iyi biri bundan bosanmami olur dedi hepsine ben bana iki kerede on kerede el kaldirsa aynis evgim bitti dedim bitirdim ev almistik onu bile istemedim verdim ingiltereye egitime geldim simdiki esimle tanistim esim bana birak bir kere el kaldirmayi parmagini dokunamaz oyle bir seyde yapmaz yapsa . kocam olsada bosarim hic sabretmem kendimi ezdirmem sende sakin ezdirme koca demek arkaads demek hayat arkadasi beni ezicekse hakaret edicekse el kaldiracaksa ben o arkadasa sabir gostermem ne anim olursa olsun bir kere yapan hep yapar sende aileni kendini ezdirme canim hicte uzulme cok gencsin ekske cocuk icin biraz bekleseydin ama kismet buymus kendine bebegine iyi bak sen herkesten onemlisin bunu sakin unutma ailen esin senden sonra gelir hayata bir daha gelmiceksin bunu sakin unutma kendine iyi bak cok gecmis olsun cok uzuldum inan ...

kizlar turkiyede kadinalrimiz neden susuyor bir kere iki kere el kaldiran hep kaldirir ben ilk evliligimde 5 senelik evliydim sorunda yoktu ailesi biraz ise yaramaxdi ama hic kismeyi gormezdim bile
beni hep uzak tutardi ama kiskancti yapma etme dans ete disari yanliz cikma golge gibiydi
eliyle dondurma yedirirdi falan ama ben bunalmaya baslamistim yapma etmeden ben bekarken
cok ozgurdum ilgi bogmaya basladi zamanla sonra
esim iki kere el kaldirdi sadece bir sabah uyandim baktimben bana el kaldiran adamis evemem dedim bosanicam dedim ailem yapma etme bundan bosanmami olur dedi onun babasi bayildi hastanelerde kaldi ama bosandim onu bunu bilmem iki kere yapan hep yapar sonu gelemz buyudukce buyur siddet
ben esimi arkadas gorurum benim arkadasim parmagini kaldirsa hayatimdan cikaririm taviz vermem kim olursa olsun alttan alma dadlummm hep ezilirsin sonra cok gecmis olsun yine ..

bozo bende yeni okudum internet yok evde sol oldum ya ne insanalr var ne mabnyaklar var dimi allah cocuklarimizi bunalrla karsilastirmasin korusun ..

evet canım ya nasıl bir vicdandır hamile kadını bile dövmeye kalkıyorlar
bence kaynanası resmi nikah olmamasından dolayı kıza bu kadar işknce yapıyor nsıl olsa oğlu bekar istediği gelini alır oğluna hayy Allah ım ya okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor
vicdansızlar

canım malesef şiddetin 1-2 olmuyor devamı geliyor
Allaha şükür ne ailemden neden eşimden böyle bişey görmedim
canım ya yaşıda çok küçük kardeşimden de küçük

yasi kucuk anladigim kadariyla ekonomik yeterliligide yok nikahta yok vur dov gidemez ceker oturur diyorlar iste allah vicdan versin baska soylenecek soz yok benim gibi bir cadiya denk gelseler dakikada dagitirim o kadinin sacini basini zaten bana kimse yapamaz boyle bir sey ama yapsa aninda kaynana anne bana koca dinlemem sessiz kizcagiz heleki hamile ya vicdansiz lar adamiz insaniz diye dolasiyorlar allah yardimcisi olsun ..

ayyy benm kız karnımdan çıkıcak sanki hiç bu kadar hareketli olmamıştı
bugün çok hareketli

canım malesef şiddetin 1-2 olmuyor devamı geliyor
Allaha şükür ne ailemden neden eşimden böyle bişey görmedim
canım ya yaşıda çok küçük kardeşimden de küçük

bozo ben gordum eism iyi biriydi hala arar sorar ama cok kiskancti ailesi sorunluydu ama benimle hic alakalari olmazdi ziyerete ayda bir giderdik oturacak yerimi ayri hazirlarlardi ustume titrerlerdi ama maddi sorunalri yuzunden hep biz yardim ederdik tek sorun esimin kiskancligi idi yanliz bir yere gitsem kere arardi nerdesin kizkardeismle disarimi ciktim nerdesin ne yiyosuna kadar sorardi sonra ben bunalmaya basladim annmel bile ne konussam hemen ziplardi yanima golge gibi ikaz ettim birazda isleri bozuldu bir kere vurdu bana deidmki ikincide seni tanimam ikincide ufacik bir sey yine kafama iki kere vurdu kalktim bitti dedim yeter psikolojik baski yapiyodu konusmuya yemiyo icmiyo bens enin ananmiyim cekiyim calisicams eni ev bark sahibi yapicam bide senic ekicem bir ay icinde ailem yapma etme dedi annesi babasi hastanelik oldu kendi agladi sizladi ozurler ama ben karar verdiysem bitti dedim iki kere vuran en ufaks eyde4 yine el kaldirir ben dayak yemek icin gelmedim adama calisicam para hesabi yapmcuiam kalkicak beni dovucek yok oyle yagma bosandim herkeste kabule tmek zorunda kaldi ama simdi ariyo konusuroyorum bazen arkadas olarak ailemle arasi hala cok iyi ama diyorumki kiskancklik psikolojik sorun tamiride yok iyi ki cok fazlada uzatmadim cekermisim uzatsam hayal falan bile kurmaya baslamisti suna baktin dama goz attin falan sonu gelmezdi bende bosandim simdi yeniden evliyim esidme cok anlayiosli yabanci zaten iykide cokc ekmemisim diyorum..

Son düzenleme:
benim esim bana 2 kere vurmadan once arabada yandaki adamami baktina baslamisti sorunluydu yani hakaret ediyodu sonra ozur diliyodu adama baktim bakmadim kiskancliginda boyutu var sonra baktim iki kerede el kaldirdi tamam dedim beklesem daha neler gorucektim ozur falanda yalan kizlar adam neyse o bir insan duzelmez karakter degismez 10 neyse 90dada o bir sure ozur diler duzelir sonra aslina geri doner zaman kaybetmekte yaniniza kalir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…