Ceylancığım çok geçmiş olsun. nerden geldi yaz günü bu grip ala ala. canım benim dikkat et biraz daha geçecek elbetteki. boşver kayınvalideyide takma kafana....Kızlar ben geldim hala gribim Ses filan kalmadı Bir türlü düzelecek gibide değilim üstüne şekerimde hala var Tuzu kestim tamamıyla yemekler çok fena ama oğlum için değer Herşey bir yana evde badana var doğuma sayılı zaman kalırken erteletemedik ama bir avantajım annem geldi apar topar kadıncağız İstanbullardan Kayınvaldem hiç arayıp sormuyor ne pişkin ya allahım..Doğumumda hiç gelmesin daha iyi ..
aynısını düşünüyorum corni,onlar sağlıklı olsunda işesin dursunlar:)mesela benim tek hayalim babannesinin yeni aldığı kar beyazı koltuklara işemesi:))
Melek geçen hafta ben gittim.. Sadece girer girmez bi kasılma yaşadım.. 15 dk falandenize gidicem bi de denize girecek olan yada girmiş olan var mı?? Enfeksiyon olurmuyum??
işenir artık yuse mecbur
ay kızlar anca kendime geldim dadlum olayından sonra
Made sen bu işi hepimizden iyi biliyorsun ..
datlum haklarını bilse bukadar cesaretsiz davranmaz..
17 yaşında..Dayak yiyor..Nikahı yok..vs.vs.vs.
Bebeğimi alacam dese babası olduğunu ispat etmesi gerekir?.. Uğraşsın dursun mahkemelerde DNA vs ile kaydirigubbakcemile5
Datlum aslında %10000 haklıyken haksız gibi korkuyor..Keşke haklarını tam yazsaydında devletin arkasında olduğunu bilseydi..
dadlum ne yaptı acaba çok merak ettim inşllh o adam bişey yapmamıştır kıza
bozo bende yeni okudum internet yok evde sol oldum ya ne insanalr var ne mabnyaklar var dimi allah cocuklarimizi bunalrla karsilastirmasin korusun ..
kizlar turkiyede kadinalrimiz neden susuyor bir kere iki kere el kaldiran hep kaldirir ben ilk evliligimde 5 senelik evliydim sorunda yoktu ailesi biraz ise yaramaxdi ama hic kismeyi gormezdim bile
beni hep uzak tutardi ama kiskancti yapma etme dans ete disari yanliz cikma golge gibiydi
eliyle dondurma yedirirdi falan ama ben bunalmaya baslamistim yapma etmeden ben bekarken
cok ozgurdum ilgi bogmaya basladi zamanla sonra
esim iki kere el kaldirdi sadece bir sabah uyandim baktimben bana el kaldiran adamis evemem dedim bosanicam dedim ailem yapma etme bundan bosanmami olur dedi onun babasi bayildi hastanelerde kaldi ama bosandim onu bunu bilmem iki kere yapan hep yapar sonu gelemz buyudukce buyur siddet
ben esimi arkadas gorurum benim arkadasim parmagini kaldirsa hayatimdan cikaririm taviz vermem kim olursa olsun alttan alma dadlummm hep ezilirsin sonra cok gecmis olsun yine ..
canım malesef şiddetin 1-2 olmuyor devamı geliyor
Allaha şükür ne ailemden neden eşimden böyle bişey görmedim
canım ya yaşıda çok küçük kardeşimden de küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?