2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar parası da olsa o kıskançlık çekilmez herşeyin bi sınırı olmalı

cekilmiyo bozo bir gece iste bara gittik geldik kizkardeism esim ben gece surat yapiyo yattim yataga bogazima sarildi bogucak beni niye diyorum sen adama baktin yan masada diyo yani tamamen hayal urunu zaten nereye gitsem kizkardeism yanidm ayada kendi ozel hayatims adece buydu 5 sene yapan bakan kadin disari ciakr yanliz zamani falan olur bide niye sen varken bakiyim yan masaya baktin tamamen psikolojik sorun allah hepimize yardimci olsun ne diyim sen sanslisin karsilasmamissin allhta karsilastirmasin ..

iyiki 5 sende cocuk falan yaopmamisim da bosandim bitti copcuk olsa cok zor bosanmak ayrilmak ortada kaliyo cocuklar hep ben sansliydim isim fal;anda iyiydi ortak ev almistik onuda verdim gitti kurtuldum..

bende evime doniyim bari esimde bekliyo yazik insallah internette baglancak yarin hepizizi opuyorum bozo bebegine klendine iyi bak c anim opt...

dalumun olayını okudum gerçekten çok can sıkıcı bir insanı ailesinden uzaklaştırmaya çalışmak
tamam evinin huzuruda önemli tabiki ama annen baban size gelmeyince huzurlumu olcaksın sanki kaynanan seni rahat bırakmıyor ben bunu düşünüyorum şahsenn o kadın sizi rahat bıraksa eşinle çok mutlu olabilirisniz

ayrıca resmi nikah yok dini nikahta 3 kelimeye biter bu nasıl oluyo aanlamıyoum neden yapmazlarki nikahı yaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. nasılsınız...

dadlumm canım benim seni çok merak ediyorum. neler oldu dün gece konuşabildin mi o kocan olacak hayırsız adamla...

günaydın canım. gece ben de rahat uyuyamıyorum. kaç yer değiştiriyorum görsen evde uyumadığım yer kalmıyor...

afiyet şeker olsun canım ikinize de yarasın. biz de oğlumla kahvaltı yaptık.

ben 1 haftadır geceleri iyi uyuyorum da bu sabah uyuyamadım

kızlar umarım cevizin vitamini üzerindeki kabugunda değildir. bu aralar suda bekletip kabugunu soyup yemeye taktım yas ceviz gibi oluyor cek lezzetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…