ikimiz aynı şeyleri yaşamız benim tek farklı olan kısmı nikah için kaçmadan önce gün alındı, sabahtan nikahım oldu, akşamada imam nikahı oldu. öylelikle o gece orda kalmaya başladım. düğünümde 1,5 ay sonra oldu araya ramazan girmişti bende annemin evinden gelinlikle çıktım :))))))))bende kaçınca hemen nikah yaptı eşim yıldırım nikahı derlerya 3gün içinde nikahım oldu
ailemle barıştık 1hafta sonra
1.5 aysonra düğünüm oldu tekrar babamın evinden gelinlikle çıktım babam öyle istedi erkek tarafına hiçbirşey istemiyoruz kzım evimden çıkacak benim demiş barışmaya gittiklerinde
6 sene oluyor hala çok mutluyum allah bozmasın
şimdi olsa gene kaçardım hahahahhaahhah:roflol:
ikimiz aynı şeyleri yaşamız benim tek farklı olan kısmı nikah için kaçmadan önce gün alındı, sabahtan nikahım oldu, akşamada imam nikahı oldu. öylelikle o gece orda kalmaya başladım. düğünümde 1,5 ay sonra oldu araya ramazan girmişti bende annemin evinden gelinlikle çıktım :))))))))
5 seneyi eylülde deviriyoruz
ben hazırlasam mı dedim eşim güld yarın gidip doğumu da yapalım istersen diyo
doktor gavisgon şurup veriyo onun tadıda çok iğrenç ama bu yanmada çekilecek gibi degil
günaydın hanımlar ..
valla yeni uyandığım için günaydın diyorum ne güzel erken kalkıyorsunuz ya bende acayip uyku olayı var çok uyuyorum ve artık sabaları bu acıkm hissimi aybettim ondanda uyanamıyorum eskiden karnımın gurultusu uyandırırdı ama şuan hala bişi yemedim elma dışında :bbo:
benım mide yanmam olmuyor allahtan.1-2 defa oldu okadar...
ama nedense şuanda hafif midem bulanıyor ve belimin sol arka tarafı hafif ağrıyor..uzandım şimdi biraz daha rahatladım..
nwn canım biz hastahane çıkışlarımızı hazırladık 30 haftamız bitti bizim...çanta olarak azırlamadık ama annem geçen hafta buradayken bebişin kıyafetlerini yıkadık ütüledik..ben birtek çantaya koyacağım eşyaları..
bence çantayı hazırlamakda geç bile kaldık. 7. ayın başında hazırlamalıyız. benim doguma 10 hafta kaldı zaman çok çabuk geçiyo nasıl dogurucaz eyvahedigeldismile
günaydın hanımlar ..
valla yeni uyandığım için günaydın diyorum ne güzel erken kalkıyorsunuz ya bende acayip uyku olayı var çok uyuyorum ve artık sabaları bu acıkm hissimi aybettim ondanda uyanamıyorum eskiden karnımın gurultusu uyandırırdı ama şuan hala bişi yemedim elma dışında :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?