2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

benimde mide yanmalarım çok kötü bazen ejderha gibi hissediyorum kendimi boğazıma kadar yanıyo yarın doktora gidecem ya bakalı ne diycek

ben de pekmez yemeye başladım her sabah aç karnına 1 kaşık iyorum hiç sevmem pekmezi kızım için yiyorum

ikimiz aynı şeyleri yaşamız benim tek farklı olan kısmı nikah için kaçmadan önce gün alındı, sabahtan nikahım oldu, akşamada imam nikahı oldu. öylelikle o gece orda kalmaya başladım. düğünümde 1,5 ay sonra oldu araya ramazan girmişti bende annemin evinden gelinlikle çıktım :))))))))
5 seneyi eylülde deviriyoruz

yemekten sonra hemen sırt üstü yatmayın
az az sık sık yiyin
kızartma tatlı yemeyin hele ben çikolata yediğim zaman ölüyorum
bana dr öyle söyledi mide yanması için

ben hazırlasam mı dedim eşim güld yarın gidip doğumu da yapalım istersen diyo

cikolata bende o kaçtığım gece imam nikahı yapıldı
tek pişmanlığım ogece eşimle beraber olmak ve tanımadığım kişilerin evinde gerçi dayısı ama ben tanımıyorum bide ev çok kalabaydı hahaha
eşime hala onu diyorum ek pişmanlığım bu diyorum oda yaseni geri götürselerdi diyor

doktor gavisgon şurup veriyo onun tadıda çok iğrenç ama bu yanmada çekilecek gibi degil

günaydın hanımlar ..

valla yeni uyandığım için günaydın diyorum ne güzel erken kalkıyorsunuz ya bende acayip uyku olayı var çok uyuyorum ve artık sabaları bu acıkm hissimi aybettim ondanda uyanamıyorum eskiden karnımın gurultusu uyandırırdı ama şuan hala bişi yemedim elma dışında :bbo:

bence çantayı hazırlamakda geç bile kaldık. 7. ayın başında hazırlamalıyız. benim doguma 10 hafta kaldı zaman çok çabuk geçiyo nasıl dogurucaz eyvahedigeldismile

benım mide yanmam olmuyor allahtan.1-2 defa oldu okadar...
ama nedense şuanda hafif midem bulanıyor ve belimin sol arka tarafı hafif ağrıyor..uzandım şimdi biraz daha rahatladım..

nwn canım biz hastahane çıkışlarımızı hazırladık 30 haftamız bitti bizim...çanta olarak azırlamadık ama annem geçen hafta buradayken bebişin kıyafetlerini yıkadık ütüledik..ben birtek çantaya koyacağım eşyaları..

hoşgeldin
bende çok uyuyorum aslında çokdeğilde gece 5 de 6 da yatıyorum yani sabaha kadar uyumuyor sonra eşimi gönderiyorum 1 e kadar yatıyorum bugün eşim geç gitti beraber kahvaltı yaptık uyumadım

Ben çantamı hazırladım biraz erken oldu galiba ama olsun.Çalışan insanım çok vaktim olmuyor vakit ayırmışken aldığım cicileri yıkarıp pakladım dolaba yerleştireceğime çantaya koydum.Bebeğimin çantası komple tamam kendim için hazırladığım çantada 1-2 don sütyen alıp ekliycem okadar geceliklerimi falan topladım tülbentlerimi seçtim.Öyle işte

ben de annemi bekliyorum onunda getircekleri var hepsi birlikte yıkansın o küçücük şeyler makina kaçar mı acaba çoraplar felan küçücük
oda da ozaman gelicek zaten

bence çantayı hazırlamakda geç bile kaldık. 7. ayın başında hazırlamalıyız. benim doguma 10 hafta kaldı zaman çok çabuk geçiyo nasıl dogurucaz eyvahedigeldismile

çatır çatır doğuracvağız lütfen kendimizi kasmayalım bende hiç doğum korkusu yok allahta yaşatmasın korku bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum

günaydın canım..ben 7de uyanıyorum mecuren..eşime kahvaltı hazırlıyorum öpüp koklayıp kaldırıyorum .o gidince uyursam biraz daha uzanıyorum ama kendimi iyi hissediyorsam ya neti açıyorum ya da ufak tefek kendi çapımda takılıyorum ev işi falan:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…