yok canım benim ailem sülalem yanımda değil..gurbetteyim ben...
geçen annem yanıma geldi bisüre kaldılar gittiler işte...arada gelip gidiyrolar öyle görüşüyoruz...kardeşim başka şehirde ben öyle annemler öyle..malesef ayrıyızsenağlama
yıllardırda ben çalıştığım için arkadaşlarımda hep çalışma hayatından canım nerdee öyle evde oturan arkadaş...hepsi işinde gücünde canım..
yok yani kimsesenağlama
kızlar bişey dikkatimi çekti dadlumun yazılarını okuyorum açtığı konuları ek tek baktım nişanlanmış
duvak almış gelinlik beğenmiş kına gecesi düzenlenmiş
hepsi tamam da bunların nikahı yok bunları nasıl yapıyor anlamadım babası eşyalarını almış nasıl nikahsız yaşıyorlar anlamadım
bildiğiniz varsa açıklasın bana
kensisi gelince de soracağım merak ettim ailesi nikahsız nasıl düğün yaparlar aklım almıyor
ben böyle cahillik görmedim nagiş.allah herkeze akıl fikir versin..aileside hatalı..herkez hatalı..tek hatasız masum olan karnındaki bebişi..ona üzülüyorum gerçekten..ve bu konuyu düşündükçe daralıyorum ...zararın neresinden dönerlerse karr..bu gidişle battıkça batıyor...bide hamile kalmış çok üzüldüm....
biz ne desek boş..inş.ailesini geri çevirmez bu saatten sonra...
yapılmış zamanında hatalar işte...geriye dönüşüde yokkk...
nagihancım 18 yaşına 1 ay kala evlenmişler, erkek tarafı mahkemeye vermiş evlenmek için hani ailelerin rızası olunca olabiliyorya. ama mahkeme kabul etmemeiş. aslında kız tarafını kandırmışlar çünkü 17 yaşından sonra mahkeme kararı olmadan aile rızası ile evlenilebiliyormuş. 16 yaş itibari ile evlenmek için mahkeme kararı gerekiyormuş.
erkek tarafının ailesi nasılsa 1 ay kaldı yaşını doldurmasına, 1 ay sonra nikah kıyarız, salon tutuldu davetiyeler basıldı hepsini iptal etmeyelim diyerek kız tarafını ikna etmişler.
ailesinde suç var canım nikahsız kızlarını gurbete yollamıycaklardı izin vermiyceklerdi
kaynanasıda kızı yanlız buldu yaşıda küçük nikahta yok kendisini güçlü görüyor eziyor kızı
ben böyle cahillik görmedim nagiş.allah herkeze akıl fikir versin..aileside hatalı..herkez hatalı..tek hatasız masum olan karnındaki bebişi..ona üzülüyorum gerçekten..ve bu konuyu düşündükçe daralıyorum ...zararın neresinden dönerlerse karr..bu gidişle battıkça batıyor...bide hamile kalmış çok üzüldüm....
biz ne desek boş..inş.ailesini geri çevirmez bu saatten sonra...
yapılmış zamanında hatalar işte...geriye dönüşüde yokkk...
nagihancım 18 yaşına 1 ay kala evlenmişler, erkek tarafı mahkemeye vermiş evlenmek için hani ailelerin rızası olunca olabiliyorya. ama mahkeme kabul etmemeiş. aslında kız tarafını kandırmışlar çünkü 17 yaşından sonra mahkeme kararı olmadan aile rızası ile evlenilebiliyormuş. 16 yaş itibari ile evlenmek için mahkeme kararı gerekiyormuş.
erkek tarafının ailesi nasılsa 1 ay kaldı yaşını doldurmasına, 1 ay sonra nikah kıyarız, salon tutuldu davetiyeler basıldı hepsini iptal etmeyelim diyerek kız tarafını ikna etmişler.
kızlar mide yanmanız oluyomu ya benim çok kötü yanıyo dün akşam kusmaktan bi hal oldum
kızlar mide yanmanız oluyomu ya benim çok kötü yanıyo dün akşam kusmaktan bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?