2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pordon canım sen annemle oturuyorduk diye bir mesajını görmüştüm ondan yazdım

çok zor herkes gurbette allah kolaylık versin bizlere:teselli:

kızlar bişey dikkatimi çekti dadlumun yazılarını okuyorum açtığı konuları ek tek baktım nişanlanmış
duvak almış gelinlik beğenmiş kına gecesi düzenlenmiş
hepsi tamam da bunların nikahı yok bunları nasıl yapıyor anlamadım babası eşyalarını almış nasıl nikahsız yaşıyorlar anlamadım

bildiğiniz varsa açıklasın bana
kensisi gelince de soracağım merak ettim ailesi nikahsız nasıl düğün yaparlar aklım almıyor

ailesinde suç var canım nikahsız kızlarını gurbete yollamıycaklardı izin vermiyceklerdi
kaynanasıda kızı yanlız buldu yaşıda küçük nikahta yok kendisini güçlü görüyor eziyor kızı

ben böyle cahillik görmedim nagiş.allah herkeze akıl fikir versin..aileside hatalı..herkez hatalı..tek hatasız masum olan karnındaki bebişi..ona üzülüyorum gerçekten..ve bu konuyu düşündükçe daralıyorum ...zararın neresinden dönerlerse karr..bu gidişle battıkça batıyor...bide hamile kalmış çok üzüldüm....
biz ne desek boş..inş.ailesini geri çevirmez bu saatten sonra...
yapılmış zamanında hatalar işte...geriye dönüşüde yokkk...

evet canım tek suçsuz masum o bebek
ne olursa olsun mutsuz bi ailede büyüycek
o istermiydi öyle bi hayata doğmayı

nagihancım 18 yaşına 1 ay kala evlenmişler, erkek tarafı mahkemeye vermiş evlenmek için hani ailelerin rızası olunca olabiliyorya. ama mahkeme kabul etmemeiş. aslında kız tarafını kandırmışlar çünkü 17 yaşından sonra mahkeme kararı olmadan aile rızası ile evlenilebiliyormuş. 16 yaş itibari ile evlenmek için mahkeme kararı gerekiyormuş.
erkek tarafının ailesi nasılsa 1 ay kaldı yaşını doldurmasına, 1 ay sonra nikah kıyarız, salon tutuldu davetiyeler basıldı hepsini iptal etmeyelim diyerek kız tarafını ikna etmişler.

valla ben kaçtım ama kaçacağımı annem biliyordu :)) sözlüme kaçtım. hatta nikaha tüm ailem geldi annem hariç. o beni başkasına vermek istiyordu o yüzden babam bile ikna edemedi annemi. herşey kısmet

evet 17 yaşında olunca babanın imzasıyla evlenebiliyorsun

ailesinin suçu çok büyük benim ailem asla izin vermezdi böyle şeye kimsenin ailesi izin vermez
şimdi kendi yaptıkları hatalarını anladılar ama iş işten geçti kızı bitmiş durumda ailenin hatası büyük

evet o bebek yazık o bebeğe keşke nikah yaptıra bilseydi hamile kalmadan
ama artık onların evliliğinden hayır gelmez
o çocukta hergün kavganın gürültünün içinde büyüyecek
bence yol yakınken ayrılsın ailesi sahip çıksın

hııııııııııııııııı aileler hatalı kaynanada buldu küçük kızı ezebildiği kadar eziyor

benim kaynanamda bana aynı şeyi yapmaya kalkmıştı ama benim ailem barıştı beni ezdirmediler
ailemden allah razı olsun eşimden de oda çok korudu beni

bende kaçınca hemen nikah yaptı eşim yıldırım nikahı derlerya 3gün içinde nikahım oldu
ailemle barıştık 1hafta sonra
1.5 aysonra düğünüm oldu tekrar babamın evinden gelinlikle çıktım babam öyle istedi erkek tarafına hiçbirşey istemiyoruz kzım evimden çıkacak benim demiş barışmaya gittiklerinde
6 sene oluyor hala çok mutluyum allah bozmasın
şimdi olsa gene kaçardım hahahahhaahhah:roflol:

kızlar mide yanmanız oluyomu ya benim çok kötü yanıyo dün akşam kusmaktan bi hal oldum

29+4 olmuşum artık yavaş yavaş bebeklerimize yaklaşıyoruz kızlar zaman geçti ama bundan sonrası geçmiyor

kızlar mide yanmanız oluyomu ya benim çok kötü yanıyo dün akşam kusmaktan bi hal oldum

sorma aman aman o miğde yanmasından artık hiç yatamıyorum napacağım bilmem dr gitsem anlatacam berbat bişey buya bulantılardan kurtulduk derkken yanma meydana çıktı
kızım saçlı olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…