ben de annemi bekliyorum onunda getircekleri var hepsi birlikte yıkansın o küçücük şeyler makina kaçar mı acaba çoraplar felan küçücük
oda da ozaman gelicek zaten
canım çorap eldiven ve bereler için ben yıkama torbası aldım onun içinde yıkadım minikleri..yoksa kaçar...
bebek mağzalarında var yıkamatorbaları 3 lira falandı.
ben de var öyle küçük yıkama filesi ona koyarım artık çorapları felan küçücük şeyler yerim ben onları kaydirigubbakcemile3
çatır çatır doğuracvağız lütfen kendimizi kasmayalım bende hiç doğum korkusu yok allahta yaşatmasın korku bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum
ben hala hayalde gibiyim inanamıyorum hamile olduğuma. ben normal dogum istiyorum bide ameliyat olursam çok fena ne yapıcam bilmem akannehir
Kızlar koyu renk şeyler aldıysanız onları makinada yıkamayın bazılarının renkleri atıyor.Ben kırmızı bi takım,lacivert bitanede süveter almıştım koymadım onları makinaya elimde yıkadım.İyikide koymamışım boyaları çıktı.
hoşgeldin
bende çok uyuyorum aslında çokdeğilde gece 5 de 6 da yatıyorum yani sabaha kadar uyumuyor sonra eşimi gönderiyorum 1 e kadar yatıyorum bugün eşim geç gitti beraber kahvaltı yaptık uyumadım
dadlum'un sayfasına gittim bi ara online görünüyordu sonra hiçbisey yazmadan cıkmıs. cok merak ettim. acaba konuları okuyan esi miydi?
Kızlar koyu renk şeyler aldıysanız onları makinada yıkamayın bazılarının renkleri atıyor.Ben kırmızı bi takım,lacivert bitanede süveter almıştım koymadım onları makinaya elimde yıkadım.İyikide koymamışım boyaları çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?