2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaçmıyor kaybolmuyor minicik eldivenler çoraplar.Hiç bişey olmadı hben hepsini 1 seferde yıkadım elbiseleri.Battaniyeleri ayrı yıkadım.Uykuı setinide 2seferde ancak sığdı makinaya.

ben de annemi bekliyorum onunda getircekleri var hepsi birlikte yıkansın o küçücük şeyler makina kaçar mı acaba çoraplar felan küçücük
oda da ozaman gelicek zaten

canım çorap eldiven ve bereler için ben yıkama torbası aldım onun içinde yıkadım minikleri..yoksa kaçar...
bebek mağzalarında var yıkamatorbaları 3 lira falandı.

canım çorap eldiven ve bereler için ben yıkama torbası aldım onun içinde yıkadım minikleri..yoksa kaçar...
bebek mağzalarında var yıkamatorbaları 3 lira falandı.

ben de var öyle küçük yıkama filesi ona koyarım artık çorapları felan küçücük şeyler yerim ben onları kaydirigubbakcemile3

ben de var öyle küçük yıkama filesi ona koyarım artık çorapları felan küçücük şeyler yerim ben onları kaydirigubbakcemile3

1 lokma şeyler zaten..benim işaret parmağım giriyor eldivene..çok minik olacak bebekler nasıl tutucaz o hassas melekleri bilmem:ecrin_bebek:

Çok komik oluyorlar yıkanınca minicik şeyler,as as bitmiyor .Çok şirinler

kızlar normal doğum zamanımız 40 haftamı 37mi eşimle sürekli bunu tartışıyoruz o bana 40 haftada doummu olur diyor diyom 41 haftada bile doğuran var diyorum inanmıyor benim kocam çok bilmiştirde herşeye bir yorumu vardır ben kadınım ama kadınlar hakkında çok şey bilir

Kızlar koyu renk şeyler aldıysanız onları makinada yıkamayın bazılarının renkleri atıyor.Ben kırmızı bi takım,lacivert bitanede süveter almıştım koymadım onları makinaya elimde yıkadım.İyikide koymamışım boyaları çıktı.

çatır çatır doğuracvağız lütfen kendimizi kasmayalım bende hiç doğum korkusu yok allahta yaşatmasın korku bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum

ben hala hayalde gibiyim inanamıyorum hamile olduğuma. ben normal dogum istiyorum bide ameliyat olursam çok fena ne yapıcam bilmem akannehir

yıkamak için can atıyorum eşyalarını babasıda soruyor bebişin eşyalarını nezaman yıkıyacaksın diye ona neyse anlamıyomnaniknanik

ben hala hayalde gibiyim inanamıyorum hamile olduğuma. ben normal dogum istiyorum bide ameliyat olursam çok fena ne yapıcam bilmem akannehir

aynen bende inanamıyorum hamile olduğuma hareklerine akşama kadar karnımı açıp bakıyorum ordan oraya geçiyor bayılıyorum ona
eşimde hiç bıkmıyormusun karnını açıp ona bakmaya diyor bıkmıyorum diyorum sen ne anlarsın diyom

markadan markaya değişiyor herhalde..bende kırmızı beyaz hastahane çıkışı almıştım renk falan vermedi allahtan..
bide koyu pembelerim vardı ..kadife eşortmanlar falan..hiçbirisi renk atmadı çok sevindim.rahat rahat yıkandı minik kıyafetler:lepi:

hoşgeldin
bende çok uyuyorum aslında çokdeğilde gece 5 de 6 da yatıyorum yani sabaha kadar uyumuyor sonra eşimi gönderiyorum 1 e kadar yatıyorum bugün eşim geç gitti beraber kahvaltı yaptık uyumadım

aslen bakarsan bende pe erken yatmıyorum dün gece 1 i geçiyodu eşim uyudu bn hala tv izliyodum ama işte geç kalktığım için uykumda geç geliyo eşim çok erken kalkıyo işe 5:30 ta ama ben uyanamıyorum o satte :bbo:

dadlum'un sayfasına gittim bi ara online görünüyordu sonra hiçbisey yazmadan cıkmıs. cok merak ettim. acaba konuları okuyan esi miydi?

Bebeklere fazla koyu renkli şeyler almamak lazım zaten.. Renk ne kadar koyusa boya kimyasalı daha fazla demektir...
Hele ki yıkandığında renk atan bişeyi asla ama asla bebeğinize giydirmeyin..
Renk atıyorsa boya sabitleyicisi yeterli konmamış üretim aşamasında demekti... Ee yıkanırken renk atan kıyafet bebeğin üstündeyken de renk atar bebek terllediğinde falan...
Asla böyle bişeyi bebeime giydirmem...
Koyu renk kıyafetler almayın bebeklerinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…