çantamı ben hazırlamadım doğum iznine ayrılınca hazırlarım diye düşünüyorum.
doğum 40 haftada oluyor eşinin aklı şurdan karışıyordur ; sat ilk gününden hesaplanıyor gebelik, ama biz o dönemde aslında hamile değiliz. haliyle 40 haftanın 2 haftası aslında hamile değiliz. kalıyor 38 hafta :)
kayınvalidem onu bi aralar cok irdeliyordu cok sacma sat tarihi olmalı ilişki tarihi önemli diye. benim esim askerdeydi ben yanına gittiğimde oldu kızım. esiminde aklını bulandırıyor
kayınvalidem onu bi aralar cok irdeliyordu cok sacma sat tarihi olmalı ilişki tarihi önemli diye. benim esim askerdeydi ben yanına gittiğimde oldu kızım. esiminde aklını bulandırıyor
yemekten sonra hemen sırt üstü yatmayın
az az sık sık yiyin
kızartma tatlı yemeyin hele ben çikolata yediğim zaman ölüyorum
bana dr öyle söyledi mide yanması için
ben de annemi bekliyorum onunda getircekleri var hepsi birlikte yıkansın o küçücük şeyler makina kaçar mı acaba çoraplar felan küçücük
oda da ozaman gelicek zaten
Ben perdelerimi alırken bana fermuarlı yıkama filesi vermişlerdi...
Fazladan da almıştım kaydirigubbakcemile3
Ben geçende yıkarken ona koydum bebişimin cicilerini..karışmadı bizimkilerle :umursamaz:
aaaaa bizimkide askerde oldu :) yemin törenine gidince hamile kalmışım :lepi:
bizimkilerde kurcaladı baya. akılları almıyor cahillik de takılma boşverrr sempatiksalakcinni
dalin hiç kullanmadım ben, ama omonun kokusu güzel, birde kokusu illaki yumuşatıcıylada halledilir ama önemli olan lekeyide güzel çıkarması. bi deneme yap tatlım,
Ben perdelerimi alırken bana fermuarlı yıkama filesi vermişlerdi...
Fazladan da almıştım kaydirigubbakcemile3
Ben geçende yıkarken ona koydum bebişimin cicilerini..karışmadı bizimkilerle :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?