2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esim simdi evde anneside var kahvaltı yapıyorlarmıs. 11.30a kadar uyumus. bende 6.30da kalktım 7de evden cıktım işe gitmek için. uyumayı özledim haftasonuda alıskanlık erkenden uyanıyorum

doğum 40 haftada oluyor eşinin aklı şurdan karışıyordur ; sat ilk gününden hesaplanıyor gebelik, ama biz o dönemde aslında hamile değiliz. haliyle 40 haftanın 2 haftası aslında hamile değiliz. kalıyor 38 hafta :)

kayınvalidem onu bi aralar cok irdeliyordu cok sacma sat tarihi olmalı ilişki tarihi önemli diye. benim esim askerdeydi ben yanına gittiğimde oldu kızım. esiminde aklını bulandırıyor

kayınvalidem onu bi aralar cok irdeliyordu cok sacma sat tarihi olmalı ilişki tarihi önemli diye. benim esim askerdeydi ben yanına gittiğimde oldu kızım. esiminde aklını bulandırıyor

hahahahahhahahhhahahahahhhahahahaha
ay burda nasıl kahkaha atıyorum bir görsen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaaa bizimkide askerde oldu :) yemin törenine gidince hamile kalmışım :lepi:
bizimkilerde kurcaladı baya. akılları almıyor cahillik de takılma boşverrr sempatiksalakcinni

yemekten sonra hemen sırt üstü yatmayın
az az sık sık yiyin
kızartma tatlı yemeyin hele ben çikolata yediğim zaman ölüyorum
bana dr öyle söyledi mide yanması için

Tatlıya düşkün değilim ama misafirimiz getirmiş iyi bişi diye yedim...Ucuz bişi de değildi.... Akşama kadar ne çektiğimi ben bilirim..
Sanki midemde mangal yakmışlar... Ağzıma kadar alev alev yakıyordu delikafadulden

ben de annemi bekliyorum onunda getircekleri var hepsi birlikte yıkansın o küçücük şeyler makina kaçar mı acaba çoraplar felan küçücük
oda da ozaman gelicek zaten

Ben perdelerimi alırken bana fermuarlı yıkama filesi vermişlerdi...
Fazladan da almıştım kaydirigubbakcemile3
Ben geçende yıkarken ona koydum bebişimin cicilerini..karışmadı bizimkilerle :umursamaz:

Sabah eşimle kahvaltı yaptık o işe gitti ben tekrar yattım :1hug:
Uyandım..
(Yatarken bel ağrım olmasın diye sağ bacağımın altına yastık koyup yatıyorum)
opuyorumnanaktan Nolurdu şu yastık yerine bebişim yatsaydı yanımda öpüp koklasam şimdi onu dedim..

Çıplak tenini gögsüme yatırıp uyutmak,koklamak istiyorum senağlama

Ben geçende yıkarken ona koydum bebişimin cicilerini..karışmadı bizimkilerle :umursamaz:

cnm karışmadı bizimkilerle demişsinde acaba kendi kıyafetlerinizle birliktemi yıkadınız bebeğin kıyafetlerini. eğer öyle ise bunu uzmanlar tavsiye etmiyor. en az 1 yaşına kdr bebeğin çamaşırlarının ayrı yıkanması gerekiyor. a.s

Hayır tabiki.Dalinin bebekler için olan deterjaını ve yumuşatıcısını almıştım ben onları kullandım.Bazılarıda hacışakir sabun tozyla yıkıyormuş.Bilgine

normal detarjanlarda daha çok kimyasal var, ben kızımda omobaby kullandım, yumuşatıcısıda aynı şekilde.
oğlum içinde omobaby aldım. illaki bunda da kimyasal var ama diğerleri kdr değildir heralde boshayallersmile

bende bebekler için deterjan aldımda dalinin arap sabunu gibi kokuyo ama hoşuma gitmedi kokusu

dalin hiç kullanmadım ben, ama omonun kokusu güzel, birde kokusu illaki yumuşatıcıylada halledilir ama önemli olan lekeyide güzel çıkarması. bi deneme yap tatlım,

aaaaa bizimkide askerde oldu :) yemin törenine gidince hamile kalmışım :lepi:
bizimkilerde kurcaladı baya. akılları almıyor cahillik de takılma boşverrr sempatiksalakcinni

kayınvalidem doktora gelip nasıl oluyor simdi tarihle uyumlu mu bebek diye soruyordu. kadında her seferinde hersey normal gününde diyordu. içimden sabır cekiyordum. simdi erken dogum olursa yine bizimkinin aklı karısır

dalin hiç kullanmadım ben, ama omonun kokusu güzel, birde kokusu illaki yumuşatıcıylada halledilir ama önemli olan lekeyide güzel çıkarması. bi deneme yap tatlım,

evet deneme yapmam lazım bingo da çıkartmış bimde gördüm promosyonda yumuşatıcısı+ yüzey temizleyicisi+toz deterjanı hepsi 9,90 tl kokusuda çok güzeldi ama almadım araştırmadan

bebek eşyalarını kendi kıyafetlerinizle yıkama bebeklerinki ayrı yıkanıyor

Selam kızlar :)
Haberler iyidir umarım...Dadlumun yazılarını okudum ben de...moralim bozuldu çok, umarım hallolur herşey, yoluna girer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…