kayınvalidem doktora gelip nasıl oluyor simdi tarihle uyumlu mu bebek diye soruyordu. kadında her seferinde hersey normal gününde diyordu. içimden sabır cekiyordum. simdi erken dogum olursa yine bizimkinin aklı karısır
ben deterjan olarak dalan roxy aldım ama henüz kullanmadım, o yüzden kokusunu da bilmiyorum. Deneyince haberdar ederim sizi de
cnm karışmadı bizimkilerle demişsinde acaba kendi kıyafetlerinizle birliktemi yıkadınız bebeğin kıyafetlerini. eğer öyle ise bunu uzmanlar tavsiye etmiyor. en az 1 yaşına kdr bebeğin çamaşırlarının ayrı yıkanması gerekiyor. a.s
cikolata seni ilgiyle takip ediyorum a.s.
İlk bebeğin gibi hevesli
2. bebeğin gibi tecrübelisin opuyorumnanaktan
Tecrübenden dolayı çok şey öğrendik...(Şu deterjanın..Islak mendilin vs.. içinde şu var kullanmayın vs...)
Ben daha sonra sıcak buharlı ütüyle ütülendiğinde mikrop kalmayacağını duymuştum...
Gerçi ozmn kıyafeti azdı.... Ondan beraber attım
Şimdide bisürü yıkanacakları çıktı oğlumun..Olmazsa yıkadıklarımla beraber tekrar yıkarım??? ..tek makina olur zaten hepsi ozmn
kayınvalidem doktora gelip nasıl oluyor simdi tarihle uyumlu mu bebek diye soruyordu. kadında her seferinde hersey normal gününde diyordu. içimden sabır cekiyordum. simdi erken dogum olursa yine bizimkinin aklı karısır
aman allah korusun erken gelmesinler mümkünse geçte gelsinler, bende o durumu yaşamak istemem. -tatlicadiarzu-
kızlar saadet nerelerde göremedim iki gündür, tatilemi çıktı acaba
cikolata canım sana sorum var canım ya bebek bakımında hangi markayı tercih ettin sen sebamed düşünüyorum ama nasıl olur bilemedım ?
cnm ben pişik kremi ve banyo köpüğünü sebamed aldım, sebamed in pişik kremini mutlaka tavsiye ederim.
sabunu, şampuanı, pudrası, bebek yağı chicco aldım. chicconun kokusuna bayılıyorum çok güzel kokuyor. ıslak mendil ve göğüs temizleme mendilide chicco aldım.
aman allah korusun erken gelmesinler mümkünse geçte gelsinler, bende o durumu yaşamak istemem. -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?