2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende düğünden 16 gün sonra regl oldum..
Bizden de dengesizin biri sormuş..haftamı hesaplamış..ne haddineyse kötükedihüso
Bende inş erken gelmez zamanında gelir diye dua ediyorum :Saruboceq:

meraklıda cok dengesizde cok. yaaa bırakın bari ona karsımayın karı koca olmusuz artık ilişki tarihini incelemeye ne gerek var. artık hala konsurlarsa babalık testi yapalım isterseniz diyecem

bende bebek çamaşırları için dalinin sabunozunu aldım.lavanta kokulu gayet hoş kokuyor.yumuşatıcı falan koymak zararlıymış arkadaşlar sadece sabun tozuyla kısa programda yıkayabilirsiniz .

bende bebek çamaşırları için dalinin sabunozunu aldım.lavanta kokulu gayet hoş kokuyor.yumuşatıcı falan koymak zararlıymış arkadaşlar sadece sabun tozuyla kısa programda yıkayabilirsiniz .

izne ayrılayım hep bunlarla ugrasacam. artık kızımın yatagınıda monte ettirecem. zaman azaldıı

SELAM GÜZELLER,ANACIM Bİ GEÇMİŞİ OKUYAYIM DEDİM MAŞALLAH ORHUN KİTABELERİNE TAŞ ÇIKARMIŞINIZ YİNE:dNE VAR NE YOK DADLUMDAN HABER VARMI?

bu sabun tozu dediğin şey nası bişey cnm ben hiç görmedim elde yıkamak için olanlar var ama makine için de mi var..senin kullandığının markası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…