2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de okumuyorum, okuyamıyorum, gerçekten üzülüyorum, moralim çok bozuldu..
umarım Rabbim hakkında hayırlısının olmasını nasip eder...

ay kızlar sürekli kasılıyorum stresten galiba, çok yoğun bir gün içindeyim, kalkıp dolaşınca geçiyo oturunca gene başlıyor

selam kızlar,

şimdi ilk sayfadaki erkek isimlerine baktım, 3 tane rüzgar var maşallah :)
ben artık isim arayışına girmiş bulunmaktayım. internette 1-2 sitede baktım ama içime sinen birşey göremedim.
oğlumun bir ismi, benim hiç tanımadığım rahmetli kayınpederimin ismi olacak. eşimin bu fikrine okey dedim ama 2.isim kullanma konusunda istekliyim. aslında benim aklımda kutay ismi vardı. hem eşimin ismine yakın hem anlamı güzel. fakat oğlumun ilk ismi noyan olacak. ve noyan kutay bir araya gelince çok ağır geldi bana. isim çocuğua ağırlık yapar diye bir laf vardır, bu nedenle ikisi yanyana bana biraz adam ismi gibi geldi. bebek ismi olmuyor. tabi oğlum hep bebek kalmayacak :) ama 2 ağır ismi yanyana koyamadım gibi oldu.
2.isimde e-i gibi ince harfler olursa daha iyi olur gibi düşünüyorum. ediz ismini gördüm ama ilk harfi e olan ne kadar çocuk gördüysem hepsi yaramaz, şımarık çocuklar . o nedenle e ile başlaması konusunda istekli değilim.

sizin önereceğiniz erkek için güzel isimler var olabilir diye düşündüm. önerilerinizi bekliyor olacağım.

Ayy kızlar gerildim ben de daddlumun konusunda buraya kaçtım tekrar...
Bana kalırsa gitmeyecek ailesinin yanına bu akşam konuşucam kesin gidicem diyor yaa eşi gene sakin sakin iğneleyici ve ailesini suçlayıcı konuşacak o da eşine hak verecek, ha vermese bile kabul edecek....

Kısmet.. Bazısının kaderi böyle eziyetle dolu oluyor... Ama kendi kaderimizi de kendimiz çiziyoruz diye düşünürüm ben... Israrla eşinin yanında kalmak isterse bizim de söyleyecek bişeyimiz kalmaz.. Kendin ettin kendin buldun diyebiliriz ancak...

çikolatacım kasılmalar stresten de olabilir tabii ama bir ihtimal de çatı kemikleri mi ne doğuma hazırlık için açılıyormuş o da kramp ve ağrı yapabiliyormuş....
Hoş sen de 26 haftalıksın o zaman stresten olabilir çünkü hazırlık dediğim olay 30. haftadan sonra başlıyormuş...
Şiddetlenirse ve sıklaşırsa doktorunu ara mutlaka...

Deniz çikolatanın 2. bebeği ama
her bebekte olucakmı ki bu çatı hazırlığı?

kızlar yaa dadlumunn konusunun linkini atarmısınız?_ nerede olduğunu bilmiyorum ben yoğundum bugün pek okuyamadımm yazdılarınızdan anladığım kadarıyla pek iç açıcı değil durumlar..hadi hayırlsııı..

dün bende kötüydüm eve gidip dinlendimm bugün daha iyiyimm..artıki iice ağırlaştıkk ve sorunlar ufakta olsa başladıı..ama az kaldı kızlar meleklerimize kavuşmayaahihoyyyt

o hazırlık ağrılarına daha vakit var canım ama işte benim bünyem bebeği çok taşıyamıyor, kızımda 6 aylıkken sancı çekmeye başladım erteleye erteleye 36 ya kdr dayandı şükür. umarım bu da dayanır. şuanki kasılmalar stre4stendir sabah birşeyim yoktu ama sık olması beni endişelendiriyor 5 dakikada 8 defa oldu, doktorum akşama gel nst de bakalım dedi. gerçi hala geçmedi aralıklarla devam ediyor kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…