2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.Nasılsınız.Geçmişi okudum biraz.Maşallah herkes hazırlamış bebişlerinin eşyalarını.Ben kısmetse ağustos başı gibi hazırlayacam.Eşim temmuz sonunda gelecek.Eksiklerimizi alıp bir defada bitiririz herhalde.Bitermi öyle bilemiyorum ama ....

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür:)))

kızlar benim gögüsüm ve göbegim arasında agrı var omuzlarımı geriye dogru atınca gerdirdiğimde geciyor karnın yaptıgı baskıdan galiba. sizde de var mı?

hoşbulduk canım:))) kızlar aranızda akıntıdan dolayı vagi*hex fitil kullanan var mı doktorum bana bu fitili verdi...

ben kullandım canım.çok faydası oldu.

kızlar bugün doktora gittim.bebeğim iyi çok şükür.ama makat duruşu değişmemiş.doktor bu saatten sonra çok zor değişir şimdiye kadar dönmesi gerekirdi dedi.:çok üzgünüm:neyse hayırlısı olsun.sezeryan olacak galiba bu gidişle.

gerçekten mi.Benim bebiş hala fıldır fıldır dönüyor.dönmesi için erken değil mi...
Benim kızımın boynuna kordon dolanmıştı.Haftaya kontrole gidecem.Bakalım düzelmiş mi.Ablam böyle olursa normal doğum riskli olur diyor.(ablam ebe bu arada)

hareket ediyorlar ama duruşları zor değişiyormuş canım.bu haftalarda doğum pozisyonunu alması gerekirdi dedi doktor.benim ablamda ebe bu aradakaydirigubbakcemile3oda doktor gibi düşünüyor.

teşekkür ederim canım,,gebelik kategorisi B olduğundan çekindim kullanmaya...

hareket ediyorlar ama duruşları zor değişiyormuş canım.bu haftalarda doğum pozisyonunu alması gerekirdi dedi doktor.benim ablamda ebe bu aradakaydirigubbakcemile3oda doktor gibi düşünüyor.

Hayırlısı olur inş canım.Az kaldı sağlıkla gelsinlerde,biz bir şekilde toparlanırız

geçmiş olsunpınarcım akıntın mı var???
Allahtan bende olmadı hiç akıntı şanslıyım sanırım bu konuda....
Ben de yarın doktora gidicem ben de.. Benim de rahimde açılma vardı onun için son iğnemi olucam ve perşembe tekrar işbaşı yapıcam (
Evde oturmak iyiydi yaa....

hoşbulduk canım:))) kızlar aranızda akıntıdan dolayı vagi*hex fitil kullanan var mı doktorum bana bu fitili verdi...

bana 2.kez fitil verdi
birinin içinde 2 tane vardı
şimdi kullandığımın içinde 3 tane var senin kaç tane adını hatırlamıyorum

Benim başından beri hep makat duruşlu ğluşum.. ılk başlarda döner diye bekledik ama dönmüyor... Muhtemelen de dönmeyecek...
Zaten önmüş olsaydı bile ben normal doğum pek düşünmüyordum, bu da benim bahanem oldu sezeryan tercihimde...

evet canım sürekli akıntım var meltem hanım fitil verdi,,inşallah geçer bunu kullanınca,,
inşallah hayırlısı olsun senin için de canımm,,gerçekten evde oturmak çok güzel hamilelikte:)

bana 2.kez fitil verdi
birinin içinde 2 tane vardı
şimdi kullandığımın içinde 3 tane var senin kaç tane adını hatırlamıyorum

canım benimkinin içinde 12 tane var yarısını her gece kullanıcam diğer yarısını da hafta da 1 gün 1 tane şeklinde kullanıcam...

benimki de 5.aydan sonra baş aşağı döndü hala da öle keyfi yerinde gibi görünüodu umarım hep öle kalır:))

inşllah işe yarar pınar

bişey sorucam kızlar şimdi benim fitilin içinde 3 tane vardı 2 sini kullandım bugün son
ama benim akıntım hala durmadı fitil bir anda kesicek mi?akıntı olarak mı biticek?
inşllah geçer dr erken doğum olur dedi off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…