hoşgeldin pınarcım...
slm kızlar.Nasılsınız.Geçmişi okudum biraz.Maşallah herkes hazırlamış bebişlerinin eşyalarını.Ben kısmetse ağustos başı gibi hazırlayacam.Eşim temmuz sonunda gelecek.Eksiklerimizi alıp bir defada bitiririz herhalde.Bitermi öyle bilemiyorum ama ....
hoşbulduk canım:))) kızlar aranızda akıntıdan dolayı vagi*hex fitil kullanan var mı doktorum bana bu fitili verdi...
ben kullandım canım.çok faydası oldu.
kızlar bugün doktora gittim.bebeğim iyi çok şükür.ama makat duruşu değişmemiş.doktor bu saatten sonra çok zor değişir şimdiye kadar dönmesi gerekirdi dedi.:çok üzgünüm:neyse hayırlısı olsun.sezeryan olacak galiba bu gidişle.
gerçekten mi.Benim bebiş hala fıldır fıldır dönüyor.dönmesi için erken değil mi...
Benim kızımın boynuna kordon dolanmıştı.Haftaya kontrole gidecem.Bakalım düzelmiş mi.Ablam böyle olursa normal doğum riskli olur diyor.(ablam ebe bu arada)
ben kullandım canım.çok faydası oldu.
kızlar bugün doktora gittim.bebeğim iyi çok şükür.ama makat duruşu değişmemiş.doktor bu saatten sonra çok zor değişir şimdiye kadar dönmesi gerekirdi dedi.:çok üzgünüm:neyse hayırlısı olsun.sezeryan olacak galiba bu gidişle.
hareket ediyorlar ama duruşları zor değişiyormuş canım.bu haftalarda doğum pozisyonunu alması gerekirdi dedi doktor.benim ablamda ebe bu aradakaydirigubbakcemile3oda doktor gibi düşünüyor.
hoşbulduk canım:))) kızlar aranızda akıntıdan dolayı vagi*hex fitil kullanan var mı doktorum bana bu fitili verdi...
geçmiş olsunpınarcım akıntın mı var???
Allahtan bende olmadı hiç akıntı şanslıyım sanırım bu konuda....
Ben de yarın doktora gidicem ben de.. Benim de rahimde açılma vardı onun için son iğnemi olucam ve perşembe tekrar işbaşı yapıcam(
Evde oturmak iyiydi yaa....
bana 2.kez fitil verdi
birinin içinde 2 tane vardı
şimdi kullandığımın içinde 3 tane var senin kaç tane adını hatırlamıyorum
Benim başından beri hep makat duruşlu ğluşum.. İlk başlarda döner diye bekledik ama dönmüyor... Muhtemelen de dönmeyecek...
Zaten önmüş olsaydı bile ben normal doğum pek düşünmüyordum, bu da benim bahanem oldu sezeryan tercihimde...
kimse isim önermiyor banaherkes isimleri belirlemiş, ben geç kaldım diye mi kimse yorum yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?