2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım,,gebelik kategorisi B olduğundan çekindim kullanmaya...

canım korkma akıntı daha büyük bi riskmiş.bu arada fitili koyduktan sonra bi saat yat kalkma.yoksa akıyor.faydası olmuyor.bende geçen hafta kullandım.şimdi rahatım.bide doktor,olabildiğince ileri koy demişti.geçmiş olsun.

ben geldim
datlumdan haber varmı nasıl
Pınar5 ben akıntı yüzünden D kategorisi bile kullandım ......

Bana gelince Hala Gribim Atamıyorum üstümden cvitamini de fazla tükeytemiyorum şekerden ötürü Evde bir yandan da badana girdi mi ayy görmeniz lazım ..Çok fenayım..Allahtan annem var ...

kızlar anket nasıl yapılıyor bilen varmı denedim ama yapamadım.İsim konusunda bizde kararsız kaldık.İlk adı ebru olacak.İkinci isme karar veremiyoruz.Aklımda zeliha,züleyha,zülal ve ilknur var

Bana gelince Hala Gribim Atamıyorum üstümden cvitamini de fazla tükeytemiyorum şekerden ötürü Evde bir yandan da badana girdi mi ayy görmeniz lazım ..Çok fenayım..Allahtan annem var ...

Geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Hamileyken çok zor oluyor.Ben bi ev taşıdım neredeyse doğuracaktım.Boya meseleside zor hele hastayken

evet canım öleymiş kullanıcaz artık bakalım inşallah işe yarar....

ben geldim
datlumdan haber varmı nasıl
Pınar5 ben akıntı yüzünden D kategorisi bile kullandım ......

saol canım sana da geçmiş olsunn((

kızlar anket nasıl yapılıyor bilen varmı denedim ama yapamadım.İsim konusunda bizde kararsız kaldık.İlk adı ebru olacak.İkinci isme karar veremiyoruz.Aklımda zeliha,züleyha,zülal ve ilknur var
kuzum konu açarken yazı yazdığın yerin altına doğru in orda yazılı anket açılsınsınmı diye ona da tıkla şıklara yaz

bu gidişle azra olucak gibi
eşim alıştım azra ismine diyor
annem bile bişey alırken azra ya alıyorum diyormuş kaydirigubbakcemile3

kuzey , doruk, toprak, rüzgar son dönem isimleri olarak benim de aklımda. başka önerileri de bekliyorum.

bu arada azra güzel bir isim, hem Türkiye güzeli gibi kızın olur :) kız olsaydı ben pırıl ismini düşünüyordum. gerçi o ne öyle pril gibi diyenler olmuştu ama pırıl bana çok masum bir isim olarak geliyor.

yağız
kaan
kayra
mert
atlas
aklıma bunlar geldi şimdilik

isim konularına girmişiz gene ayy karar vermek ne zormuş ya bizde yüsra diye diye öyle kalcak sanırım eşimde yüsra nasıl die soruyo bazen :))

canım geçmiş olsun bütün ara öğünlerinde yaban mersini yiyebilirsin portakaldan daha çok c vitamini var diğer faydalarını internettenden bakabilirsin yoğurduna karıştırıpta tüketebilirsin daha doyurucu bir ara öğün olur

merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…