merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldümmerhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
bozocum senle ben varız herhalde sadece online bugün bugün pek tenhaydı burası
merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
Kızlar kimse yok ama yarın sabah alırım cevapları benim kafamda soru işareti var çıkamadım işin içinden ...ben özel hastaneye gidiyodum doktorumdan cok memnun oldugumdan ama doktorum bakırköy devlet hastanesine geçmiş en son 31 mayısda muane oldum doktoruma... şimdi devlet hastanesi oldugundan 8 temmuzda gebe muanesine doktoruma denk geliyor normalde 1 temmuzda gitmem lazım muaneye 1 hafta beklesem mi yoksa kendime başka doktor mu bulsam eşim bekleme başka doktor bul diyor karıştım iyice sizce ne yapım ya bide bakırköy uzak diyor doguma yetişirmiyiz bilemiyorum siz olsaydınız ne yapardınız ayrıca devlette sistem nasıl işliyor akıl verin eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?