2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
bizde seni merak etmiştik

merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm

kısmet canım benim. çok üzüldüm inan. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah kalanlara sağlıklı uzun ömür versin... canım benim .........

geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir sadece kısmetin yazısını gördüm başın sağolsun canım
mekanı cennet olsun ...
bu arada daha önce dediğim gibi bizim evde tadilat var petekler büyütülüyor kış için hazırlık gerizekalı mütahit koca koca odalara en fazla 70lik petek koymuş kışın ısınmıyorduk.
şimdi alt katta boşaldı ev satılıyor (ahh alan olsa faydası olur hiç olmazsa kışın yaktığında)
bebekte geleceği için böyle bişiye kalkıştık.
3 gündür ev dandini burayada gelemedim merakta ediyorum sizleri...
arada sadece faceye bakıp çıkıyorum...
eşim izinde izinimizin bile tadını çıkaramadık işten güçten of yaaa....
içim daralıyor bi taraftan temizliyorum bi taraftan batıyor ortalık.
çıkdırmak üzereyim.
bitsin artık ya...
(ne çok dolmuşum geldim burda patladım :))))) )
kızlar iyisiniz dimi miniklerimizde iyi demi.
işlerim bitsin gelip geçmişi uzun uzun okuycam...
şimdilik lila kaçar...
öpüldünüz hepiniz...

lilazım kolay gelsin tatlım valla çok zor işler hele bu halde.. canını çok sıkma herşekilde bitecek nasılsa sinirlendikçe daha zor olur.tevrübeyle sabittir:))) bizde herşey yolunda çok şükür büyüyoruz:)))öpüyorum seni çok açma arayı kendinide çok yorma tatlım...tekrar kolay gelsin..

canım benimm... katlanmak ne zor bir acıdır... Allah sana sabrını verecektir .. ÇOoook üzüldüm...Allah rahmet eylesin... kelimelere dökemıyorum ki dökülebilecek bir durum değil.. Başın sağolsun ...

Başın saolsun canım.Mekanı cennet olsun inş

buarada bizim nette problem var giremiorum geçmişle zaman kaybedemeyeceğim ütüler beni bekler herkesiii öpüyoruzzz kocaman

Canım başın sağolsun çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .... kendine dikkat et lütfen :Saruboceq:

Son düzenleme:
Kızlar kimse yok ama yarın sabah alırım cevapları benim kafamda soru işareti var çıkamadım işin içinden ...ben özel hastaneye gidiyodum doktorumdan cok memnun oldugumdan ama doktorum bakırköy devlet hastanesine geçmiş en son 31 mayısda muane oldum doktoruma... şimdi devlet hastanesi oldugundan 8 temmuzda gebe muanesine doktoruma denk geliyor normalde 1 temmuzda gitmem lazım muaneye 1 hafta beklesem mi yoksa kendime başka doktor mu bulsam eşim bekleme başka doktor bul diyor karıştım iyice sizce ne yapım ya bide bakırköy uzak diyor doguma yetişirmiyiz bilemiyorum siz olsaydınız ne yapardınız ayrıca devlette sistem nasıl işliyor akıl verin eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
kizlar gunaydin ..guzel bir gun diliyorum hepinize ve tatli bebislere,

HEPINIZE TEK TEK TESEKKUR EDERIM;ALLAHIM SIZLERE VE DUNYA TATLISI MELEKLERIMIZE SAGLIK SIHAT VERSIN AMIN;

a.s.gunaydin canim,cok cok tsk ederim,

nasilsin umarim iyisindir ,hic korkma canim bence birsey olmaz ayrica icin rahat etmiyecekse gitme yeni dr,bir hafta cabuk gecer,kendini iyi hisediyorsan sorun yok,,sevgilerle guzel heberlerini duyarim ins,optm

sevgili eylul anneleri az kaldi dilerim rabbim tek sancida zamanli kucaklamamizi nasip eyler amin,,
gorusmek uzere optm,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…