2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dadlumun konusu kapanmışşşş

en son ben yazdim galiba sinirlenmis kapatmis olabilir cok sinir oldum ya acidim ilk ama bu hakediyo allah annesine babasina yardim etsin ins bunun evladida buna aynisini yapmaz benim annemi babami kapida kopek gibi birakacak dunyayi bana dar edecek bende hala sevicem o zaman bana dayak mustehak ceksin cezasini dovsun kocasi gebertsin umrumdada degil bunlar gibi salak lara 17 yasinda evlenme dese anne baba kosarlar kocaya madem kostun adam gibi birine kos dimi degilsede cik benim arkadasimin ablasi evlendi erken yasta sorna bosandi kiz disardan liseyi universiteyi bitirdi cidden ogretmenlik kazandi yani is yok para yok akilda yok ceksin ..

eşime anlattım gece çok kızdı banada kızdı ndn akip ediyosun öle şeleri die e merak ettim dedim ikiisindede psikolojik sorun varrrr

yazik dadlummun annasina babasina birde beegine bu adam cocukta dover ne kadar saglikli yetisir bu cocuk birde anne resmen cahil iste haberlerde okuyoruz anne su yasta cocuk bebek soyle oldu boyle oldu iste ornek..

bozo bende oyle dusundum ama bakiyorum esimin iki is arkadasi dogrdu birde eski komsumuz ucude sezeryan hani biri kocaman bebek cikmadida oldu desem diger ikisi kus kadar onlara neden yapmis doktor anlamadim sezeryan ..
belki bebekler tersti ondan sezeryna yapmışlardır

eşime anlattım gece çok kızdı banada kızdı ndn akip ediyosun öle şeleri die e merak ettim dedim ikiisindede psikolojik sorun varrrr

ben de anlattım neler okuyorsun dedi kaydirigubbakcemile3

var canim sorun normal olmadikalri kesin oyuzden bebege yaizk diyorumya ben cok anaci babacida degilim ama bir adam annemi babami dislicak bana yasak koycak dovucek hapis hayati yasatacak ben hala sevicem o adami mumkunati varmi ya sok oluyorum gercekten ...

hehe ben ilk kocayi bosa bosamisim valla benim bu kadar bile sebebim yoktu iki kere vurdu bana diye bosadim adami neler cekiyo insanalr hala seviyo bende ruh yok galiba ben bana el kaldiran adami sevemiyorum nedense :)

bide demişki yılda 2 kez görüceksin 1-2 gün
haftada 1 telefonda konuşucaksın
şartlara bak ya
ben de ailemle farklı şehirlerdeyim günde 3-4 kez telefonda konuşuyorum kameradan hergün konuşuyorum hamile olmadan önce 2 ayda bir giderdim yanlarına yada onlar gelirdi
bana diycek ki hafta da 1 kez telefonda konuşucan ölürüm ben be
kocam bile olsa bana o kadar sınır koyamaz

dadlumm gelirmi gelmezmi bilmiom
ama anababasına yaptııı çok ayıpğ

herkes ektigini bicer bir gun kendi bebeginin esi onu kapiya koyar kopek yerine koyarsa oda bebegine verdigi emeklerin bosa ciktigini anlar ins olmaz ama boylelikle annesinin babasinin duygualrini animsar emek ver buyut el adami seni kapiya koysun laf etsin yazik ya ..

sart koyuyo ya kimse birde bu kiz aylar once babam hasta gidemiyorum dediginde sok olmustum istanbul ankara arasi neki benim babam hasta olcak kivrancam ama gidemicem afedersiniz agzimi bozucam ederim boyle evliligin icine s.gitsin hala seviyorum diyoya o beni deli etti ..

kendi kararını vermiş boşverin kızlar

ya ama hasızda diilsin saadet beni dövcek sövcek ben kocamdır dövede sewerde diicem

ben hayvanmiyim beni dovucek ben hayvana bile vurana insan demiyorken o ayri konu ben hayvanlarima kendimden daha cokz aman ayriyorum naisl bir insan bana el kaldirir ya benim ikinci evliligim kizlar bu ilk evliligim gayet normaldi ama eism cok asiri kiskancti hic bir yere gidemezdim arkadasim falan kalmadi zamanla disari ciksam 4 kere arardi zamanla psikolojik sorunalri basladi seviyorum diyo biliyorum ama kafamic evirsem sen adama baktin hoslandinmi falan diye soruyo bende artik yeter dedim el kaldirdi dedimki bak bir daha bu tekrar ederse biter tekrar etti bir kere yapan hep yapar deidmki bosancam ev almistik ortak verdim agladi sizladi annesi babasi hastanelik oldular yokd edim istemiyorum beni tatile falan godnerdi tek basima yok dedim bosandim sen adama baktin diyen adam yarin adamla yattin der iki kere doven adam hep dover ne parasi ne pulu verdim gonderdim hala arada arar konusurum ama evlilik bitti annemlerle babamlarla arasi cok iyi gorusur ama benle bitti ben deli cekemem hayatimda..

gerci eski esim kizlar bana iki kere vurdu bende altta kalmadim yuzune tekme atmistim bana bosanirken tamams ana iki kere el kaldirdim ama sen bana daha cok vurdun saadet ozur dilerim gel bosanmiyalim demisti yuzsuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…