dadlumun konusu kapanmışşşş
dadlumun konusu kapanmışşşş
yurt dışında zaten çok nadir sezeryan oluyor
en son ben yazdim galiba sinirlenmis kapatmis olabilir cok sinir oldum ya acidim ilk ama bu hakediyo allah annesine babasina yardim etsin ins bunun evladida buna aynisini yapmaz benim annemi babami kapida kopek gibi birakacak dunyayi bana dar edecek bende hala sevicem o zaman bana dayak mustehak ceksin cezasini dovsun kocasi gebertsin umrumdada degil bunlar gibi salak lara 17 yasinda evlenme dese anne baba kosarlar kocaya madem kostun adam gibi birine kos dimi degilsede cik benim arkadasimin ablasi evlendi erken yasta sorna bosandi kiz disardan liseyi universiteyi bitirdi cidden ogretmenlik kazandi yani is yok para yok akilda yok ceksin ..
belki bebekler tersti ondan sezeryna yapmışlardırbozo bende oyle dusundum ama bakiyorum esimin iki is arkadasi dogrdu birde eski komsumuz ucude sezeryan hani biri kocaman bebek cikmadida oldu desem diger ikisi kus kadar onlara neden yapmis doktor anlamadim sezeryan ..
eşime anlattım gece çok kızdı banada kızdı ndn akip ediyosun öle şeleri die e merak ettim dedim ikiisindede psikolojik sorun varrrr
eşime anlattım gece çok kızdı banada kızdı ndn akip ediyosun öle şeleri die e merak ettim dedim ikiisindede psikolojik sorun varrrr
var canim sorun normal olmadikalri kesin oyuzden bebege yaizk diyorumya ben cok anaci babacida degilim ama bir adam annemi babami dislicak bana yasak koycak dovucek hapis hayati yasatacak ben hala sevicem o adami mumkunati varmi ya sok oluyorum gercekten ...
dadlumm gelirmi gelmezmi bilmiom
ama anababasına yaptııı çok ayıpğ
bide demişki yılda 2 kez görüceksin 1-2 gün
haftada 1 telefonda konuşucaksın
şartlara bak ya
ben de ailemle farklı şehirlerdeyim günde 3-4 kez telefonda konuşuyorum kameradan hergün konuşuyorum hamile olmadan önce 2 ayda bir giderdim yanlarına yada onlar gelirdi
bana diycek ki hafta da 1 kez telefonda konuşucan ölürüm ben be
kocam bile olsa bana o kadar sınır koyamaz
sart koyuyo ya kimse birde bu kiz aylar once babam hasta gidemiyorum dediginde sok olmustum istanbul ankara arasi neki benim babam hasta olcak kivrancam ama gidemicem afedersiniz agzimi bozucam ederim boyle evliligin icine s.gitsin hala seviyorum diyoya o beni deli etti ..
ya ama hasızda diilsin saadet beni dövcek sövcek ben kocamdır dövede sewerde diicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?