2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de temizliğe girişmiştim ara verdim biraz. yarın arkadaşlarım bana gelecek. önce temizlik sonra pasta börek falan artık aklıma ne gelirse.... kızlar birşey soracağım. şimdi malum temizlik yapıyoruz. deterjanlar çamasır suyu, fırın temizleyici, banyo temizleyici vs. kullanıyoruz. ben hep eldiven takıyorum ama bazen eldiven delinebiliyor farkedince hemen değiştiriyorum. bunların çok zararı olur mu acaba...

günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!1

biz bugün maşallah çok hareketliyizzz kalktığımızdan itibaren karnım o kadar çok şekilden şekle girdi ki
açtım karnımı iziyorum hahaha

Yaa ben de aynısını yapıyorum bazen, karnım şekilden şekile giriyor...

Canım evin hayırlı olsun, mutlu günlerin olsun.

memel tatile gidiyormussun ne guzel ya cok cok eglen foto cekin iyi zaman gecirirsin umarim canim..

Ya ben denize girsem mi kızlar ya, yarın doktoruma da soracağım zaten ama akıntım da devam ediyor. Belki yine fitil verir. Ben de gezerim suyun kıyısında, güneşlenirim artıkın. Foto çekerim canım....

O kadardan birşey olacağını sanmam, ben eldiven takmıyorum doğrusu ama direk çamaşır suyu kullanmıyorum Marc banyo, ve Marc mutfak alıyorum çok güzel. Keskin kokusu da yok hem. Bi de havalandırmaya dikkat et canım

önceden bende su gibi çamaşır suyu kullanırdım
şimdi o kadar kullanamıyorum
ocak felan temizlerken hızlı hızlı temizliyorum

selam kızlar,
göğüs uçları nerdeseyse göğsüm kadar oldu ve kahverengi:bbo:
aynada bakınca gözlerim böyle oluyo:1shok::1shok::1shok::1shok:

ben buna hic dikkat etmiyorum tum gun elimde detol dezenfektan camasir suyu hamile kaldim kalali esim cok kiziyo cok zararli diye gecen banyoyu temizlerken abartm isim kustum zararlimi acaba cidden benim inanmazsiniz tu gun elimde bazen odayi havalandiriroyrum nefes alinmicak duruma geliyo esim gicik oluyo o evde yokken yapiyorum..

bend eniz bulsam dakka durmam girerim burda deniz cok ama ben hala hafif usuyorum esim deniz sicacik ha sicacik diyo adam burali bana soguk geliyo hala hirka giyiyorum bunalr sortla badiyle dolasiyo bide ben turkiyede hic usume\zdim buranin havasi bozdu dengemi nasild enize gircem kemiklerim usuyo resmen ya

kizlar cidden camasir suyu falan bebege zararlimi acaba ben cok abartiyorum heleki bu evde bir kaftadir elimde surekli birde dettol her yerde alime aliyorum havaya sikiyorum abarttim iyice dun kustum iste banyoyu temizliyorum oturuyorum sonra yine geliyo aklima bir daha temizliyorum esimde evde yok allahtan cok kizar camasir suyu kimyasal kullanma diyo ben yine kullaniyorum gunde uc kere yerleri camasir suyyla siliyorum camalrida aciyorum koku gitsin diye zararliysa yandim ben ya ..

tabi zararlı canım fazla uğraşma çamaşır suyuyla

benimde goguslerim buyudu kicim buyudu yanlarim aldi basini gidiyo 53 kilo ile baslamistim 63 oldum 10 kilo almisim cok dimi kizlar yemiyorum yemin cok bir sey kahvalti ogle atistiriyorum normal yemek yemiyorum birde aksam yani niye bu kadar aldim anlamadim fil gibiyim resmen alisverise gisiyorum aglamak geliyo icimden esim yine eski kilona donersin korkma aglama diyo cok uzuluyorum ben aynaya baktikca kafayi kes vucudu at konumundayim resmen gerci saclarim cildimde degisti en iyisi tumunu cope atmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…