Neler kaynattınız bakalım, hemen okuyup geliyorum kaydirigubbakcemile2
günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!1
biz bugün maşallah çok hareketliyizzz kalktığımızdan itibaren karnım o kadar çok şekilden şekle girdi ki
açtım karnımı iziyorum hahaha
gunaydin kizlar nasilsiniz ? cok ozledim hepinizi internetim baglandi yeni evimizede gectik valla kucuk ev gibisi yok temizlik yapiyorum tertemiz oluyo icime siniyo komsularimda var diger ev komsu yok buyuk kilise evi gibiydi icim urperiyodu burda merkezde markete gitsem 2 dk yurume mesafem doktorum var spor salonum var eczanem var hepsi camimin onunde cok sikilmiyorum eski ev kadar :)
sizler neler yaptiniz ? melek tatile gidiyormususun ins iyi zaman gecirirsin canim..
butterfly bende aynen tum gece midem yandi renu aldim sonra uyumusum gecmis olsun canim..
kizlar kismetten haber varmi ?
memel tatile gidiyormussun ne guzel ya cok cok eglen foto cekin iyi zaman gecirirsin umarim canim..
ben de temizliğe girişmiştim ara verdim biraz. yarın arkadaşlarım bana gelecek. önce temizlik sonra pasta börek falan artık aklıma ne gelirse.... kızlar birşey soracağım. şimdi malum temizlik yapıyoruz. deterjanlar çamasır suyu, fırın temizleyici, banyo temizleyici vs. kullanıyoruz. ben hep eldiven takıyorum ama bazen eldiven delinebiliyor farkedince hemen değiştiriyorum. bunların çok zararı olur mu acaba...
ben de temizliğe girişmiştim ara verdim biraz. yarın arkadaşlarım bana gelecek. önce temizlik sonra pasta börek falan artık aklıma ne gelirse.... kızlar birşey soracağım. şimdi malum temizlik yapıyoruz. deterjanlar çamasır suyu, fırın temizleyici, banyo temizleyici vs. kullanıyoruz. ben hep eldiven takıyorum ama bazen eldiven delinebiliyor farkedince hemen değiştiriyorum. bunların çok zararı olur mu acaba...
pinarımmm iyleştinmiii
selam kızlar,
göğüs uçları nerdeseyse göğsüm kadar oldu ve kahverengi:bbo:
aynada bakınca gözlerim böyle oluyo:1shok::1shok::1shok::1shok:
Yaa ben de aynısını yapıyorum bazen, karnım şekilden şekile giriyor...
Canım evin hayırlı olsun, mutlu günlerin olsun.
Ya ben denize girsem mi kızlar ya, yarın doktoruma da soracağım zaten ama akıntım da devam ediyor. Belki yine fitil verir. Ben de gezerim suyun kıyısında, güneşlenirim artıkın. Foto çekerim canım....
kizlar cidden camasir suyu falan bebege zararlimi acaba ben cok abartiyorum heleki bu evde bir kaftadir elimde surekli birde dettol her yerde alime aliyorum havaya sikiyorum abarttim iyice dun kustum iste banyoyu temizliyorum oturuyorum sonra yine geliyo aklima bir daha temizliyorum esimde evde yok allahtan cok kizar camasir suyu kimyasal kullanma diyo ben yine kullaniyorum gunde uc kere yerleri camasir suyyla siliyorum camalrida aciyorum koku gitsin diye zararliysa yandim ben ya ..
teşekkür ederim meleğim. sen gitmedin mi daha kuaföre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?