tabi zararlı canım fazla uğraşma çamaşır suyuyla
melek akıntın hangi renk
Sarı renk, ama çok koyu kıvamlı bişey geliyor. Uffffffff, bi ara fitilden sonra yani geçmişti. Başladı yine...
selam kızlar,
göğüs uçları nerdeseyse göğsüm kadar oldu ve kahverengi:bbo:
aynada bakınca gözlerim böyle oluyo:1shok::1shok::1shok::1shok:
dun gecede bogazimda kil var cikartamiyorum cikartymaya calistim kan geliyo tahris oldu bogazim galiba esim bakti bana ben sana bu kedileri cok opme demiyormuyum pelus gibi tutup tutup opuyosun dedi bu gun opmedim hic :)
iltihap olunca normal doğumda tehlikeliymiş
dr sordum normal doğum olur ama bebeğe geçer dedi
sen de sor istersen bakalım sana ne diycek
bi atlatsak şu iltihabı
dun gecede bogazimda kil var cikartamiyorum cikartymaya calistim kan geliyo tahris oldu bogazim galiba esim bakti bana ben sana bu kedileri cok opme demiyormuyum pelus gibi tutup tutup opuyosun dedi bu gun opmedim hic :)
Ayy bebeğe nasıl geçer yaa, neresine geçer anlayamadım.:bbo:
ins simdiye kadar zarar vermemisidir elime alip alip dezenfektani yatagima falan bosaltiyorum sonra koku rahatsiz ediyo camlari falan aciyorum ins bir sey yapmadim bebisime
bebekler enfeksiyon kapıyor galiba eğer iltihap olursa
zaten benim dr da sezeryan yapmak için bahane arıyor
Aaaaa bak bunu da şimdi okudum, Sadoş sen tam dayaklıksınalsanaalsanasmile
Ah kuzucuklara yazık beee, herşeye milim milim dikkat ediyoruz, bununla baş edemedik ya işe bak. İnşallah atlatırız...
Ah kuzucuklara yazık beee, herşeye milim milim dikkat ediyoruz, bununla baş edemedik ya işe bak. İnşallah atlatırız...
kizlar kiloma cokmu diyosunuz yemiyorum cok ama aldim yinede 53 den 63 e ciktim tam on kilo birde iki yaim var doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?