2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dun gecede bogazimda kil var cikartamiyorum cikartymaya calistim kan geliyo tahris oldu bogazim galiba esim bakti bana ben sana bu kedileri cok opme demiyormuyum pelus gibi tutup tutup opuyosun dedi bu gun opmedim hic :)

Sarı renk, ama çok koyu kıvamlı bişey geliyor. Uffffffff, bi ara fitilden sonra yani geçmişti. Başladı yine...

iltihap olunca normal doğumda tehlikeliymiş
dr sordum normal doğum olur ama bebeğe geçer dedi
sen de sor istersen bakalım sana ne diycek
bi atlatsak şu iltihabı

dun gecede bogazimda kil var cikartamiyorum cikartymaya calistim kan geliyo tahris oldu bogazim galiba esim bakti bana ben sana bu kedileri cok opme demiyormuyum pelus gibi tutup tutup opuyosun dedi bu gun opmedim hic :)

aman dikkat et canım

Bak işte sana daha önce demiştik, seviyorsun bakıyorsun madem biraz uzak dur diyeklava:klava:klava:

slm şekerler dr geldim şimdi herbişey çok şükür ki yolunda bebişim 1 kg 470 gr cık :) boyuda 35 cm suyu muyu herbişeyi iyimiş muhtemelen 3 yada 3.50 kilo ile doğacka boyud 50 cm bulurmuş normal değerlerde dedi .30 cm lik cetvelden accık büyük bebişim kaydirigubbakcemile3 bu muayenede tahlil falan yada herhangibir testimiz yokumuş tam tamına 29 hafta 5 günlük çıktı .haydin hayırlısı bakalaım

Aaaaa bak bunu da şimdi okudum, Sadoş sen tam dayaklıksınalsanaalsanasmile

evet ya resmen elimde detol sprey tum gun kapilarin acma kulplarina kadar gunde dort posta sikiyorum esimde zehirlencen yakinda yapma diyo o yokken elime geciyo yine perdelre falan sikiyorum abarttim iyice canim sikiloyya ondan galiba..

Ah kuzucuklara yazık beee, herşeye milim milim dikkat ediyoruz, bununla baş edemedik ya işe bak. İnşallah atlatırız...

yani okadar dikkat ediyorum nasıl geçmiyor anlamıyorum
4-5 litre u içiyorum günde nerdeyse 4 kez çamaşır değiştiriyorum
dışarda wc ye girmiyorum
hala neden geçmiyor anlamıyorum

ben 56 kilo ile hamile kaldığımı sanıyordum ama dr ilk tartılmamda 59 çıkmıştım
gerçi dr tartı hep fazla tartıyor
şimdi de 69 kiloyum ben de 10 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…