2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya resmen elimde detol sprey tum gun kapilarin acma kulplarina kadar gunde dort posta sikiyorum esimde zehirlencen yakinda yapma diyo o yokken elime geciyo yine perdelre falan sikiyorum abarttim iyice canim sikiloyya ondan galiba..

Kız poh mu damlıyor kıçından, ne bu titizlik, bak sonra nevrotik olursun seni ruh doktorlarına emanet ederiz. Ayy şaka şaka Allah korusun. Sen o şişeyi zor göreceğin biyere koy bari. :1ninca:

Aggelos maaşallah canın kuzuna, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ...

tşk ederim hepimizinkini inş

bu arada kilosuna çok diyenler benim kilomu duymadan böle demeyin derim kaydirigubbakcemile3 vallaa ben şuan itibari ile 14 kilo almışım akannehir ama işin tuhafı pek göstermiyorum ayrıca çok şükür hareketimi kıstılamıyor doktoradadedim bakamayın çok kilo aldığıma ben çok fit hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 ama izin için sakıncası varsa bilemem dedim adamceğzde yok dedi tansiyon problemin olmadıkça kendinide iyi hissedersen sorun olmaz ama yinde dikat et dedi kaydirigubbakcemile3

kizlar gorumcemle konustum gecen ben kararsizim bebegi emzirsemmi emzirmesemmie sim sen bilirsin diyo ama ilk en az uc ay emzir diyo gorumcemin 6 cocugu var hicbirini emzirmemis diyoki cok zor bebege bagimli kalirsin hic bir yere gidemezsin her gece sen kalkarsin ama biberon verirsen bir gece esin kalkar bir gece sen cok zor emzirmek ben emzirmedim 6 cocuguda diyo bende goguslermin daha buyumesinden k=sarkmaisndan bide acimasindan korkuyorum bide emzirmek tuhaf gleiyo ya icimde sut gelcek icim tuhaf oluyo ne dersiniz gogus sarkar buyurmu ben psikolojik alisirmiyim acaba bebek gelince ?

ben 1.5 yaşına kadar emzirmek istiyorum inşllah emer
emzirmek bebek için de senin içinde iyi bence emzir
hem emzirmek zayıflatır
bence çok güzel bir duygu

Canım öyle deme, emzir bence. Sütün gelecek ve emmediği sürece sızlayacak iyice şişecek. Hem anne sütü en temel besin. Başka bişeyden sağlanmıyor tam olarak. Türkiye de tüm doktorlar en az altı ay diyor ama sen bilirsin. Ayrıca anne bebek arasındaki bağı güçlendiriyor...

çok hızlı veriyolar dum yapanlar eğer çok abartı almamışlarsa, çoğu arkadaşım eski kilosundan da aşağıya düşmüş durumda,çok koşturmaktan herhaldeeyvahedigeldismile

benim kuzenim sezeryanla doğum yaptı 1 yılı bulmadı eski haline dönmesi bol bol su içicez hareket edicez veririz veririz tek derdimiz kilo vermek olsun

kuzum Hayırlı olsun maşallah kuzuna Aman sağlıklı olsunlar da ayy çok az kaldı doğuma

Kız poh mu damlıyor kıçından, ne bu titizlik, bak sonra nevrotik olursun seni ruh doktorlarına emanet ederiz. Ayy şaka şaka Allah korusun. Sen o şişeyi zor göreceğin biyere koy bari. :1ninca:

melek benimkisi daha cok sikintidan gun boyu evdeyim disari cok cikmiyorum ne yapicam evde eve sardim bu ara kendimede bakmiyorum aynaya kustum dogru diyosun zaten ellerim mahfoldu uzaga kaldiriyimda gozum gormesin ..

bence mutlaka emzir, acısı ilk bir kaç gün oluyormuş sonra emzirmeyince rahatsız oluyomumuşsun, anne sütü bebek için çok yararlı özellikle ilk gelen süt

Kociş aradı ko nuştuk, ben kuaföre gidiyorum kızlar, biraz güzelleşmeye ihtiyacım var dasempatiksalakcinni Görüşürüz yine. Vedalaşıcaz daha, göremediklerim olursa da ben 2 haftaya yakın yokum. Herkese sevgiler.

saadetcim valla gögüslerin sarkarmı diye emzirmeyenlere kızıyordum yapma güzelim bebeğinin en temel besininden ve ileride tüm hastalıklarından koruyor anne sütü emzirmemezlik yapma ..Sarkarsa estetiği var çok dert ediyorsan..

ayyy göbek deliğimde geziyor dışarı fırladı göbk deliğim elime bi yeri geldi minnacık eli galiba ayy içim bi tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…