ben de tam 10 kilo aldım 53 tüm 63 oldum aynıyız bence fazla değil
ben de iki gündür fitile başladım inşallah doğurana kadar bişi kalmazz((
evet ya resmen elimde detol sprey tum gun kapilarin acma kulplarina kadar gunde dort posta sikiyorum esimde zehirlencen yakinda yapma diyo o yokken elime geciyo yine perdelre falan sikiyorum abarttim iyice canim sikiloyya ondan galiba..
selam kızlar,
göğüs uçları nerdeseyse göğsüm kadar oldu ve kahverengi:bbo:
Aynada bakınca gözlerim böyle oluyo:1shok::1shok::1shok::1shok:
Aggelos maaşallah canın kuzuna, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ...
ben de iki gündür fitile başladım inşallah doğurana kadar bişi kalmazz((
dogumdan sonra kac kilosu kalir bizle acaba ?
kizlar gorumcemle konustum gecen ben kararsizim bebegi emzirsemmi emzirmesemmie sim sen bilirsin diyo ama ilk en az uc ay emzir diyo gorumcemin 6 cocugu var hicbirini emzirmemis diyoki cok zor bebege bagimli kalirsin hic bir yere gidemezsin her gece sen kalkarsin ama biberon verirsen bir gece esin kalkar bir gece sen cok zor emzirmek ben emzirmedim 6 cocuguda diyo bende goguslermin daha buyumesinden k=sarkmaisndan bide acimasindan korkuyorum bide emzirmek tuhaf gleiyo ya icimde sut gelcek icim tuhaf oluyo ne dersiniz gogus sarkar buyurmu ben psikolojik alisirmiyim acaba bebek gelince ?
kizlar gorumcemle konustum gecen ben kararsizim bebegi emzirsemmi emzirmesemmie sim sen bilirsin diyo ama ilk en az uc ay emzir diyo gorumcemin 6 cocugu var hicbirini emzirmemis diyoki cok zor bebege bagimli kalirsin hic bir yere gidemezsin her gece sen kalkarsin ama biberon verirsen bir gece esin kalkar bir gece sen cok zor emzirmek ben emzirmedim 6 cocuguda diyo bende goguslermin daha buyumesinden k=sarkmaisndan bide acimasindan korkuyorum bide emzirmek tuhaf gleiyo ya icimde sut gelcek icim tuhaf oluyo ne dersiniz gogus sarkar buyurmu ben psikolojik alisirmiyim acaba bebek gelince ?
çok hızlı veriyolar dum yapanlar eğer çok abartı almamışlarsa, çoğu arkadaşım eski kilosundan da aşağıya düşmüş durumda,çok koşturmaktan herhaldeeyvahedigeldismile
slm şekerler dr geldim şimdi herbişey çok şükür ki yolunda bebişim 1 kg 470 gr cık :) boyuda 35 cm suyu muyu herbişeyi iyimiş muhtemelen 3 yada 3.50 kilo ile doğacka boyud 50 cm bulurmuş normal değerlerde dedi .30 cm lik cetvelden accık büyük bebişim kaydirigubbakcemile3 bu muayenede tahlil falan yada herhangibir testimiz yokumuş tam tamına 29 hafta 5 günlük çıktı .haydin hayırlısı bakalaım
Kız poh mu damlıyor kıçından, ne bu titizlik, bak sonra nevrotik olursun seni ruh doktorlarına emanet ederiz. Ayy şaka şaka Allah korusun. Sen o şişeyi zor göreceğin biyere koy bari. :1ninca:
melek benimkisi daha cok sikintidan gun boyu evdeyim disari cok cikmiyorum ne yapicam evde eve sardim bu ara kendimede bakmiyorum aynaya kustum dogru diyosun zaten ellerim mahfoldu uzaga kaldiriyimda gozum gormesin ..
kizlar gorumcemle konustum gecen ben kararsizim bebegi emzirsemmi emzirmesemmie sim sen bilirsin diyo ama ilk en az uc ay emzir diyo gorumcemin 6 cocugu var hicbirini emzirmemis diyoki cok zor bebege bagimli kalirsin hic bir yere gidemezsin her gece sen kalkarsin ama biberon verirsen bir gece esin kalkar bir gece sen cok zor emzirmek ben emzirmedim 6 cocuguda diyo bende goguslermin daha buyumesinden k=sarkmaisndan bide acimasindan korkuyorum bide emzirmek tuhaf gleiyo ya icimde sut gelcek icim tuhaf oluyo ne dersiniz gogus sarkar buyurmu ben psikolojik alisirmiyim acaba bebek gelince ?[/QUOTE
dediğin doğru aslında içgüdüsel bişi herşey o duyguya hemen hzır olamıyor ama bence çocuğın zekası sağlıklı gelişimi ve seninde sağlığın gereği en az 6 ay emzirmek en iyisi açıkçası bende ek gıdaya geçergeçmez yani 6 ay sonra bırakmayı düşünüyorum daha fazla emziremem ki zaten ilk o yoğun ve en vitaminli halini kaybediyo süt fazlasına gere yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?