2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar emzirmeyi deniyim kendimi afedersiniz inek gibi hissediyorum icim tuhaf oluyo dusundukce gogsume bakamiyorum oz aman ilk uc ay bari deniyim sonrada duruma gore bakarim evde cok sikiliyorum is bakicam sonra kendime simdi boyle diyorum ama bebek oluncada eminim ilk bir yil calismiyim gerek yok dicem falan duruma gore emziririm oz aman deniyim ilk zaman :)
turkiyeye gelicem 15 gun o zamana kadar en azindan emsin sonrada biberona doneriz

melek benimkisi daha cok sikintidan gun boyu evdeyim disari cok cikmiyorum ne yapicam evde eve sardim bu ara kendimede bakmiyorum aynaya kustum dogru diyosun zaten ellerim mahfoldu uzaga kaldiriyimda gozum gormesin ..

Bence çok güzel bir annesin ama sıcaklardan bunalmışsın sen kuzum..lmaz:Hem şunu düşün şuanda senin gibi olmak için okadar insan çaba harcıyor dualar ediyor değerini bilelim bugünleri tek derdimiz bozulan formumuz olsun yeterki sağlklı gelsinler..

Selam arkadaşlar, ancak geldim okuldan görev vardı yine yarın da ehliyet sınavında görevliyim. bide hala öğretmenin tatili 3 ay diyenler var, boğazlarını sıkmak geliyor içimden

Selam arkadaşlar, ancak geldim okuldan görev vardı yine yarın da ehliyet sınavında görevliyim. bide hala öğretmenin tatili 3 ay diyenler var, boğazlarını sıkmak geliyor içimden

kıyamam ben kuzuma kolay gelsin az kaldı dayan olsun bebişine öğretmenilğin zorluklarını öğretiyorsun desene kaydirigubbakcemile3

ceylan zaten buyukler yani 38 bedene 85-90 normalden buyukler birde sakarkarsa feci durur diye korkuyorum ilk bir kac ay deniyim yara falan olursa duruma gore bakarim o zaman inek gibi oldum resmen bu arada benim gobek deligimde disari cikmadi ama dumduz oldu birde rengi degisti :)

canım hayırlı yolculuklar özleyeceğiz sizi Şeniz

benim her geçen gün pörtlüyor dışarı göbek deliğim aynı durumdayım millet gögüslerin bu denli büyükmüydü yoo diyorum oğluşum için büyütuyorum diyorum

Offf kızlar yaa... Akreditifler tahmin ettiğim gibi hatalarla dolu... Şimdi düzeltmeleri istedim bakalım cevap bekliyorum karşı tarafın bankasından...

Yaa ilginçtir benim vücudumda fazla değişiklik olmadı...
Bi tek karnım çıktı o kadar.. Ne göğüste büyüme ne renkte koyulaşma hiçbişey yok daha...

Sadece kendimi çok şiş gissediyorum.. Vicıdım gerim gerim geriliyor sanki.... Patlayacak gibi hissediyorum kendimi...

Aslında her dktora gittiğimde de bakıyor şişme ödem var mı diye.. hiç dde yok... Ama ben gene de kendimi şiş hissediyorum.. Sanki kollarım bacaklarım kütük gibi

ben doğumdan 2 ay sonra yüzmeye başlıcam yaza doğru mayıs gibide göbek ve göğüs için operasyon geçirmek istiyorum inş. nasılsa 2. bebek

ben doğumdan 2 ay sonra yüzmeye başlıcam yaza doğru mayıs gibide göbek ve göğüs için operasyon geçirmek istiyorum inş. nasılsa 2. bebek

cikolata bende yilbasi gibi burnumun ucunu kaldiriyim diyorum ama sonrada dusunuyorum burnum kotu degil daha kalkik olsun istiyorum bide degisiklik olsun istiyorum hep aynaya baktigimda ayni ben cok daraldima ma akiyorum ameliyat olup basarisiz olan eskisi daha iyiydi acic ektim bosa gitti diyenler var 5 kere ameliyat olan kizla tanistim formlarda yani o kadar ameliyat altina yatmama gerek yokki bir kerede istedigim buun olsun istiyorum sonunda feci bir burnum yok normal bir burun biraz gozum korkuyo bakalim bebek gelsin randevu alcam turkiyeden gelicem doktorla konusmaya :)

cantam hazir her gun yuzmeye gidelim diyorum her gun aman yarin giderim diyorum kicimi kaldirsamda baslasam iyi olcak ama tembellik agir geliyo bide islanmak sac bas eve donmek ama gitmem lazim sirt agrim basladi cokc anim yaniyo esim yuzmeye baslasan gecicek diyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…