Kociş aradı ko nuştuk, ben kuaföre gidiyorum kızlar, biraz güzelleşmeye ihtiyacım var dasempatiksalakcinni Görüşürüz yine. Vedalaşıcaz daha, göremediklerim olursa da ben 2 haftaya yakın yokum. Herkese sevgiler.
melek benimkisi daha cok sikintidan gun boyu evdeyim disari cok cikmiyorum ne yapicam evde eve sardim bu ara kendimede bakmiyorum aynaya kustum dogru diyosun zaten ellerim mahfoldu uzaga kaldiriyimda gozum gormesin ..
ben temizliğe devam kızlar. görüşürüz..
Selam arkadaşlar, ancak geldim okuldan görev vardı yineyarın da ehliyet sınavında görevliyim. bide hala öğretmenin tatili 3 ay diyenler var, boğazlarını sıkmak geliyor içimden
saadetcim valla gögüslerin sarkarmı diye emzirmeyenlere kızıyordum yapma güzelim bebeğinin en temel besininden ve ileride tüm hastalıklarından koruyor anne sütü emzirmemezlik yapma ..Sarkarsa estetiği var çok dert ediyorsan..
Kociş aradı ko nuştuk, ben kuaföre gidiyorum kızlar, biraz güzelleşmeye ihtiyacım var dasempatiksalakcinni Görüşürüz yine. Vedalaşıcaz daha, göremediklerim olursa da ben 2 haftaya yakın yokum. Herkese sevgiler.
Eşim geçen diyor "bunlar ileride değişir dimi":2:
Haahahaaaahha korktu adam yazıkdelikafadulden
ceylan zaten buyukler yani 38 bedene 85-90 normalden buyukler birde sakarkarsa feci durur diye korkuyorum ilk bir kac ay deniyim yara falan olursa duruma gore bakarim o zaman inek gibi oldum resmen bu arada benim gobek deligimde disari cikmadi ama dumduz oldu birde rengi degisti :)
ben doğumdan 2 ay sonra yüzmeye başlıcam yaza doğru mayıs gibide göbek ve göğüs için operasyon geçirmek istiyorum inş. nasılsa 2. bebek
ben doğumdan 2 ay sonra yüzmeye başlıcam yaza doğru mayıs gibide göbek ve göğüs için operasyon geçirmek istiyorum inş. nasılsa 2. bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?