Canım benim yaa çok üzüldüm,umarım rapor alabilirsin,bu halde çalışman doğru olmaz zaten.
Derdi neymiş kaynananın çünkü hiç şüphem yok ki onun başının altından çıkmıştır.
Hepsi öyle çünkü hepsii.
ya ben bu kaynana milletini anlamıyorum ya,sanki böyle bi dönemi yaşamamışlar hiç biraz daha anlayışlı olmaları gerekirken neden böyle yapıyorlar..moralini bozma canım kesin ondadır suç
dün esim doktora gitmişti test sonucları iyi cıkmıs hiç bir rahatsızlıgı yok ama sag tarafımda bir agrı var diyor. kayınvalidem ve esim ince ince beni sucladı. onu cok sıktıgım için herseye agladıgım için oluyormus. bende sinirlendim ve yine aglamaya basladım. sizin yüzünüzden erken dogum yapacam dedim. ona sinirlendi tavrını koydu cekti kapayı gitti. esimde üstüme geldi annemi üzmeye hakkın yok herkes hamile senin nazın tavırların gibi değil dedi. simdi esimlede aram bozuk. gece yine rahatsızlandı hiç uyuyamadı bende uyuyamadım. sabah işe gittim . işte sancım oldu doktoruma gittim. nts bagladılar strese baglı kasılmalarmıs. bebegimde iyiymiş
Amaaan boşver Allahaşkına, çekip gittiyse gitsin. Sen de ben hamileyim de sıyrıl işin içinden. O kadarcık lüksümüz yok mu yaaaklava:
ayy canım yaa niye tartıştınız...
Sen hamilesin alttan alması lazımdı...
Bilemiyorum konu ne ama ne olursa olsun sonuçta bizim değil onların bizi alttan alması gerekiyor bu dönemde...
Takma kafana....
gecmis olsunc anim kendine iyi bak bende disari cikiyorum alisverise arkadaslar esimde geldi hastane cantasini bitiricem bu gun opt hepinizi bye
kuzum Hayırlı olsun maşallah kuzunaAman sağlıklı olsunlar da ayy çok az kaldı doğuma
dün esim doktora gitmişti test sonucları iyi cıkmıs hiç bir rahatsızlıgı yok ama sag tarafımda bir agrı var diyor. kayınvalidem ve esim ince ince beni sucladı. onu cok sıktıgım için herseye agladıgım için oluyormus. bende sinirlendim ve yine aglamaya basladım. sizin yüzünüzden erken dogum yapacam dedim. ona sinirlendi tavrını koydu cekti kapayı gitti. esimde üstüme geldi annemi üzmeye hakkın yok herkes hamile senin nazın tavırların gibi değil dedi. simdi esimlede aram bozuk. gece yine rahatsızlandı hiç uyuyamadı bende uyuyamadım. sabah işe gittim . işte sancım oldu doktoruma gittim. nts bagladılar strese baglı kasılmalarmıs. bebegimde iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?