eşinn ne rahatsızlığı vardı da gitti doktora canım???
Strese bağlı bişey mi??Sen gerçekten çok naz niyaz mı yapıyorsun, o yüzden mi eşin strese girdi de rahatsızlandı???
oş öyle bile olsa o erkek, baba olacak.. Güçlü olması gerek sen iki naz yaptın diye hemen strese girip hastalanmak da neymiş...
Yarın bebeğiniz olduğunda onun da sıkıntıları orumlulukları olacak hastalanacak okul sıkıntısı olacak eee ona da senin yüzünden hastalandım ben mi diyecek....
canım biz evlendik esim 10 gün sonra askere gitti. askerliğinin sonlarına doru ben yanına gidince bebegimiz oldu. askerden gelince baba olma sorumlulugu zor geldi galiba. aslında cok istiyor ama panik atak olmus. yapmadıgımız tahlil kalmadı onun hastalıgı yüzünden aslında benimde psikolojim bozuldu. tabi bunu gören yok. kültür bakanlıgında calısyor esim ve aksam görevleri oluyor eve gec geliyor. yalnız kalmaya alsıık değilim sürekli birlikte olmak istiyorum kendimi yalnız hissediyorum. bunlardan bunaldı galibakayınvalidemde hasta olmasını bana baglıyor cok aglıyorsun oglumunu üzüyorsun o cok hassastır diyor
butterfly hoşgeldin canım merak etmiştim senii...aman dikkat et kendine riskli dönemlere girildi artık stresten kesinlikle uzak kalmamız lazım..eşinin de sana karşı daha anlayışlı olması gerek canım.hepimizin annesi kıymetli ama en azından bu dönemde seni ( naz da yapıyorsan eğer hakkındır ) alttan almaları gerek... sen kafana takma stres yapma ...
artık beni sevmiyor gibi geliyor. bu aralar cok kavga ettik aramız baya acıldı.ayyy senin kocanııı ben bi elime geçirsemmmm butterfly aaa ne sinir
Canım benim yaaa çok üzüldüm gerçekten.
Geçmiş olsun şu anda iyisin değil mi? rapor alabildin mi?
Onlar senin nazını çekecekken sen onların nazını çekiyorsun inanılır şey değil yaaa.
Allah sabır versin sana,güçlü olmaya çalış canım.
inşllh pınar cığım peki hala devam ediyor mu akıntın
benim fitil bitti akıntı bitmedi eyvahedigeldismile
ah butterflyım ne desem boş malesefki kocalarımızda bazen çok düşüncesiz olabiliyolar...ben bu erkekleri anlamakta güçlük çekiyorum,evlenmeden önce aranıp sorulmayan analar evlendikten sonra çok kıymetli oluyolar,oğullarıda öyle..
canım biz evlendik esim 10 gün sonra askere gitti. askerliğinin sonlarına doru ben yanına gidince bebegimiz oldu. askerden gelince baba olma sorumlulugu zor geldi galiba. aslında cok istiyor ama panik atak olmus. yapmadıgımız tahlil kalmadı onun hastalıgı yüzünden aslında benimde psikolojim bozuldu. tabi bunu gören yok. kültür bakanlıgında calısyor esim ve aksam görevleri oluyor eve gec geliyor. yalnız kalmaya alsıık değilim sürekli birlikte olmak istiyorum kendimi yalnız hissediyorum. bunlardan bunaldı galibakayınvalidemde hasta olmasını bana baglıyor cok aglıyorsun oglumunu üzüyorsun o cok hassastır diyor
daha çok yap kesin yapmadıın için naz olarak algılıyorlar butterflycım
dün esim doktora gitmişti test sonucları iyi cıkmıs hiç bir rahatsızlıgı yok ama sag tarafımda bir agrı var diyor. kayınvalidem ve esim ince ince beni sucladı. onu cok sıktıgım için herseye agladıgım için oluyormus. bende sinirlendim ve yine aglamaya basladım. sizin yüzünüzden erken dogum yapacam dedim. ona sinirlendi tavrını koydu cekti kapayı gitti. esimde üstüme geldi annemi üzmeye hakkın yok herkes hamile senin nazın tavırların gibi değil dedi. simdi esimlede aram bozuk. gece yine rahatsızlandı hiç uyuyamadı bende uyuyamadım. sabah işe gittim . işte sancım oldu doktoruma gittim. nts bagladılar strese baglı kasılmalarmıs. bebegimde iyiymiş
evet canım malesef öylee.
annesi 2 gün bizde kaldı. bizimki ne dese begenirsin. anne hiç gitme.eve gelince yemek dumanının cıkmasını özlemişim... gıcıkkk yaa. calıstıgım için aynı saatte eve geliyoruz. yorgun olunca yemek yapamıyorum yada birlikte yapıyoruz. zaten yeni evli sayılırız. bu ayın sonunda 1 sene olacak bunun 6 ayı askerde gecti zaten. stres, özlemle asker yolu bekledim simdide hamilelik hormonlarım iiyice tavannnn
canımm yaa erkeklerin de hamilelikle birlikte psikolojleri bozulabiliomuş,,bir de eşin rahatsızmış sen de hamilesin anlıorum ama biraz daha dayanın zaten az kaldı bebeişinizi kucağınıza alınca hiç bi problem kalmaz merak etme,,sen de bu arada eşine adabte olmaya çalış canım ...
onun cevresinde hiç naz yapan yokmus. erkekler böyle seylerden bahsetmez ki. inanın ondan bisey iistediğim yok. ayakkabılarımı baglayamıyorum. onu basıma kakıyor. egilsen göbegin mi sıkısacak diyoo kötükedihüso
sen neden anneni çaarmıosun bakalım noolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?