2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım biz evlendik esim 10 gün sonra askere gitti. askerliğinin sonlarına doru ben yanına gidince bebegimiz oldu. askerden gelince baba olma sorumlulugu zor geldi galiba. aslında cok istiyor ama panik atak olmus. yapmadıgımız tahlil kalmadı onun hastalıgı yüzünden aslında benimde psikolojim bozuldu. tabi bunu gören yok. kültür bakanlıgında calısyor esim ve aksam görevleri oluyor eve gec geliyor. yalnız kalmaya alsıık değilim sürekli birlikte olmak istiyorum kendimi yalnız hissediyorum. bunlardan bunaldı galiba kayınvalidemde hasta olmasını bana baglıyor cok aglıyorsun oglumunu üzüyorsun o cok hassastır diyor

oldu cnm zaten herşeyin suçlusu hep biz geliniz ya offya allahım ne fena şey kaynana olması

ah butterflyım ne desem boş malesefki kocalarımızda bazen çok düşüncesiz olabiliyolar...ben bu erkekleri anlamakta güçlük çekiyorum,evlenmeden önce aranıp sorulmayan analar evlendikten sonra çok kıymetli oluyolar,oğullarıda öyle..

suanda iyiyim uzandım. psikolojim pek iyi değil. insan canı sıkkınken nasıl güler yüzlü olabilir. esim yine suratın asık diyorrrrrrrrrrrrrrr

ayyy senin kocanııı ben bi elime geçirsemmmm butterfly aaa ne sinir
artık beni sevmiyor gibi geliyor. bu aralar cok kavga ettik aramız baya acıldı.

bugünlük rapor aldım canım. simdi evdeyim aslında cok uykum var. ama yatmak istemiyorum. esim yine gec gelecek. uykumu simdi aldırırsam aksam uyuyamam. tek korkuyorum. annemlerinde gelmesini isemiyorum rahat edemiyorum.

evet canım malesef öylee.
annesi 2 gün bizde kaldı. bizimki ne dese begenirsin. anne hiç gitme.eve gelince yemek dumanının cıkmasını özlemişim... gıcıkkk yaa. calıstıgım için aynı saatte eve geliyoruz. yorgun olunca yemek yapamıyorum yada birlikte yapıyoruz. zaten yeni evli sayılırız. bu ayın sonunda 1 sene olacak bunun 6 ayı askerde gecti zaten. stres, özlemle asker yolu bekledim simdide hamilelik hormonlarım iiyice tavannnn

canımm yaa erkeklerin de hamilelikle birlikte psikolojleri bozulabiliomuş,,bir de eşin rahatsızmış sen de hamilesin anlıorum ama biraz daha dayanın zaten az kaldı bebeişinizi kucağınıza alınca hiç bi problem kalmaz merak etme,,sen de bu arada eşine adabte olmaya çalış canım ...

ayy ne var bisde kavga edios hoş benimki baarsamda susuyo çaarsamda susuyo ses etmiyo bişi için ama çok ayıp seninkinin yaptıı

daha çok yap kesin yapmadıın için naz olarak algılıyorlar butterflycım

onun cevresinde hiç naz yapan yokmus. erkekler böyle seylerden bahsetmez ki. inanın ondan bisey iistediğim yok. ayakkabılarımı baglayamıyorum. onu basıma kakıyor. egilsen göbegin mi sıkısacak diyoo kötükedihüso

kızlar tünaydın diyeyim ben malum öğlen kalktığım için

canım nasıl kaynanan kocan var anlamadım insan eşini kırarmı heleki sen bu durumdayken kaynananda maaşallah ara bozucu ne karışıyor o sizin hayatınıza ama eşinden gidiyır annesini herşeye maydonoz ediyır galiba
üzülme canım sen bebeğini düşün bak zavallım oda gerilmiş onu üzmeye hakkınız yok
onlar herşeyin farkında
ben kalp sesini ilk defa dinlemeye gittim bebeğimin hecanlıyımya dr dedi sen hecanlandın bak oda nasıl hecanlandı o nasıl yansıyor dedi şok olmuştum
kendini hiç sıkma üzme bırak gitsin yanlız kal
ben hergece yanlızım eşim yok
olsada ayrı odalarda oturuyoruz maçlar varya ayrı tv izleriz yatakta buluşuruz
amaaaannnnnnnnn topunun .....................klava:

sen neden anneni çaarmıosun bakalım noolcak

fiziksel bir rahatsızlıgı yok canım yaa
onun hastalıgı için hastane hastane gezdik bütün tahliler iyi cıktı. agrılarının psikolojik oldugu kanısına vardılar. bana gnün gününü tutmuyor diyor ama elimde değil ki 10 dk önce gülerken 10 dk sonra aglayabiliyorum

yuuhhhhhhhhhhhhh yani ya ,

ay ben eşimi öpüp başımın üzerinde gezdireyim evde benim elim ayağım zavallı kocam
herşeyi onunla yaparım yolda yürürken ağrım var derim hemen dikilir otur yorma kendini der ev işi bile yaptırmıyor

eşim bana bişey diyince hormonlarımla oynama bak diyorum herşeye ağlarım bişey deme diyom senin hormonunu yerim ben diyor

sen neden anneni çaarmıosun bakalım noolcak

annem cok sessizdir kayınvalidem gibi değil. dün onlarda üzülmüş bana. bugün sürekli aradı. esini rahat bırak nereye giderse gitsin kacta gelirse gelsin hiçbisey sorma. biraz bekar gibi takılsın. yanında aglama sıkıntılarını belli etme. hala agrıları oluyorsa söylersin benden değil sende sorun var diye dedi. bugünden itibaren onu deneyecem.

bizimki hep ben evlenmeden önce hiç eve girmezdim. simdi işim dısında gitmiyprum bir yere bunun kıymetini bilmiyorsun diyor. hem evli hemde bekar olmayı özeniyor galiba.

kızlar çok sıcak dışarı çıkacam cesaret edemiyorum
pazara gidecem markete gidecem
pazardan evde giymeye tişört alacam hiçbirşey olmuyor artık gidip alayım giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…