canım herşey sana bağlı sonuçta sen onun annesisin..istersen türkçeyi çok güzel öğrenmesini ve konuşmasını sağlarsın,elbette babasının dilinide öğrenicek..din konusuna gelince buda sana bağlı zaten orda hıristiyanlığı görücek bilicek,ama sen müslümanlığı anlatorsan ve yaşatırsan dinimizi kabullenmememesi imkansız..ama zorla yaptırıamassın bunu..eşinlede bence tartışma e oda haklı kendi dinini kabullensin istiycek..büyüyünce kendi seçer de ama sen ona dinimizin güzelliklerini her fırsatta anlat...
hayırlı olsun canım epey erken değilmi daha şekerlere bişey olmazmıuymış peki..bende şeker yüzünden erteliyorum hep..zaten kararsızım belki lavantalı yaptırırım kalıcı lsun diye..hastahanedede çikolata ikram ederim diyorum..ama ddaha karar vermedim eminönününe gidicem şeker için o zamna netleşir..sayıda çevrene bağlı tatlım ben hem kendi evimde mevlüt okutucam..annemde istiyor orda yapmak fazla gerkicek herlde..
ay ben hiç doğuracam gibi gelmiyo kızlar ya:)
merhaba anne adayları,
ateş ölçerler+ buhar makineleri falan ne diyorsunuz yahu :) mikrofiberli yastık:)
ben çok geride kaldım sanırım.
tek yaptığım şey bu haftasonu oğlumuz için avcılardaki beka plaza ve taffy baby mağazasına gitmek oldu. park yatak+ oto koltuğu baktım.
park yatak (kraft marka fena değil gibi geldi bana, chicco olanlarda sallanma özelliği yok,cibinliği olan başka bir markanın bir modelini gördüm, aslında cibinlik gerekli olur diye düşündüm ama o modelin kumaşı güzel değildi, bir de deseni kız deseni gibiydi, bu nedenle kraftın modelleri daha iyiymiş gibi geldi bana, daha erkeksi geldi bana, kumaşları da fena değildi) + viskon yatakla beraber(viskon yatak en kalitelisi, bebek yatınca şeklini alıyor dediler) birlikte 300 milyon.
araba koltuğu da sabit olan (0-18 kilo) 265 milyon dediler. o sanıyorum chicco marka idi, 2 kademeli olduğunu, en çok yatan model olduğunu söylediler.
sizde bunları alanlar varsa fiyat ve kalite konusunda fikir verbilirler mi lütfen?
bebek arabası baktım , 200-700-1000 bir sürü fiyat var. aslında 5li setler de gördük. 1700-1900(ana kucağı, araba koltuğu, çantası 5 parça) ama bebek arabası eylülde doğacak bir bebek için şu anda gereksiz geldi bana. set fiyatları da biraz abartı geldi.
şu aşamada parka yatak + oto koltuğu + mobilyası bana yeterli olacakmış gibi geldi.
ya canım bende aynen öyle düşünüyordum ..ama kız dediki pek şeker koyulmuyor şekerler kirletiyor süsleri dedi...şekeri çikolatası ayrı tutuluyor budas hatıra olarak veriliyor lavantalı yapılıyor dedi..yada seçtiğiniz süsün içine şeker konulacak gibiyse siz şekerleri içine atarsınız dedi..banada mantıklıgeldi gerçekten şekerler kirletebilir yani..
ben patikli model aldım ..zaten onuda çok beğenmiştim..patiklerin içine güzel renkli kağıtlı çikolata yada şeker atabilirim...
magnet koydurdum patiklere tüğ falanda taktırdım 1 lira..bana uygun geldi hemen siparişi verdim...
çünkü aynı patiğin teklisini kafkasta gördüm ve sordum fiyatı 4.5 liraydı.aradaki farka bakarmısınız...bide benimki 2 patik magneti tüğü falanda var...
bide şekerleri alırken süs bozuluyor dedi kız..aslında çok mantıklı..oyüzden lavanta daha iyi.şekeri ayrıca veririz yada içine koyarız..ben patiklerin içine koyacağım
mopsy 120 yeter canim ya tabiki cevren belki cok genistir bilemem ama normals artalrda 120 yeter yani benim akrabam tanidigim olmadigi icin burda yarisini aliyorum patikliler cok sirin ben deniz kabuklu icinde bebek biblosu bulunan miodeli sectim ins kirilmadan bozulmadan bana gelir :)
çok güzelmiş saadetçim jayırlısı olsun..türkiyedenmi sipariş verdin?
mopsy ağustosun altısında bursadayım:)
cokkk güzelmiş canımmm. bende deniz kabuklu içinde nazar boncug ve bebek olan lavantalı birsey istiyorum tani bunların hepsini nasıl bir arada yapacam daha planlamadım :)
mopsy 120 yeter canim ya tabiki cevren belki cok genistir bilemem ama normals artalrda 120 yeter yani benim akrabam tanidigim olmadigi icin burda yarisini aliyorum patikliler cok sirin ben deniz kabuklu icinde bebek biblosu bulunan miodeli sectim ins kirilmadan bozulmadan bana gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?