2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bencede saadetcim, sen dinizmizi tanıt aklı basına geldiğinde kendi karar versin. sana burda büyük sorumluluk düşüyor

slm kızlar inş. siz ve melekleriniz iyidiropuyorumnanaktan putterfly eşine geçmiş olsun allah şifa versin inş.

ya canım bende aynen öyle düşünüyordum ..ama kız dediki pek şeker koyulmuyor şekerler kirletiyor süsleri dedi...şekeri çikolatası ayrı tutuluyor budas hatıra olarak veriliyor lavantalı yapılıyor dedi..yada seçtiğiniz süsün içine şeker konulacak gibiyse siz şekerleri içine atarsınız dedi..banada mantıklıgeldi gerçekten şekerler kirletebilir yani..
ben patikli model aldım ..zaten onuda çok beğenmiştim..patiklerin içine güzel renkli kağıtlı çikolata yada şeker atabilirim...
magnet koydurdum patiklere tüğ falanda taktırdım 1 lira..bana uygun geldi hemen siparişi verdim...
çünkü aynı patiğin teklisini kafkasta gördüm ve sordum fiyatı 4.5 liraydı.aradaki farka bakarmısınız...bide benimki 2 patik magneti tüğü falanda var...

ee canım artık 30 lu haftalaar başladık..35.haftadan sonra zaten doğum riski artarmış..e çoğumuzunda ilk bebişleri olunca heyecanlı oluyoruz galiba vede aceleci..banda diyorlar dur daha erken doğduktan sonra alırsın falan diye inan duymuyorum bile bu nasihatları ben ...yıllardır beklemişim ben mis kokulumu herşeyi hazı olsun istiyorum...bizim epey azaldı ihtiyaçlar..bebek arabası ,anakucağını,park yatağını istanbula haşim işcan geçidinden almayı düşünüyorum fiyatlar epey uygun oluyormuş..bende kraft almayı düşünüyorum uzunnnn araştırmalradan sonra..çok parçalı setler çok kullanışlı olmuyormuş bu arada tecrübelilerden duyduğum..moblyayıda sipariş ettik bu ay sonu gelicek..az bi ihtiyaç kaldı gibi..

bide şekerleri alırken süs bozuluyor dedi kız..aslında çok mantıklı..oyüzden lavanta daha iyi.şekeri ayrıca veririz yada içine koyarız..ben patiklerin içine koyacağım

sagolun kizlar yani esimin birden bu kadar degismesi beni deli ediyo ben ona dinini degsitirme kalbinden inanirsan dgirtir dedim simdi hic bakmiyo aratsirmiyo bile birde bebege boyle deyince cok sinir oldum ins ilerde sorun yasamayiz bu konudan valla alirim donerim madem buyudugu yere gore ilicak dinini gelsin benle turkiyede buyusun derim kafam atarsa :) sagolun kizlar..

mopsy 120 yeter canim ya tabiki cevren belki cok genistir bilemem ama normals artalrda 120 yeter yani benim akrabam tanidigim olmadigi icin burda yarisini aliyorum patikliler cok sirin ben deniz kabuklu icinde bebek biblosu bulunan miodeli sectim ins kirilmadan bozulmadan bana gelir :)

Eklentiler

• $bebek sekeri 2.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 18

anladım canım..bakalım bende eminönüne gidince karar veririm herhalde..uygunmuş canım senin fiyatıda kızının isminide yazar dağıtırsın ohh ne güzel..zaman çabuk geçsin ve doğuralım artık:))

bide şekerleri alırken süs bozuluyor dedi kız..aslında çok mantıklı..oyüzden lavanta daha iyi.şekeri ayrıca veririz yada içine koyarız..ben patiklerin içine koyacağım

bizde annemle birlikte yapacaz. izin ayrılayım onlara zaman ayıracam.

cokkk güzelmiş canımmm. bende deniz kabuklu içinde nazar boncug ve bebek olan lavantalı birsey istiyorum tani bunların hepsini nasıl bir arada yapacam daha planlamadım :)

çok güzelmiş saadetçim jayırlısı olsun..türkiyedenmi sipariş verdin?

evet canim turkiyeden lola bebek sekeri diye bir sitesi var kargoyu hesapliyorlar simdi odemeyi yapicam gondericekler yani fiyatlar 1,20 tlden den basliyo 4 tl ye kadar gidiyo modele gore benimki tanesi 2.29 tl sizin icin iyi yani turkiyeye kargo bedava yani cokta ucuk degil fiyatlari ben burdan fazla secenek te bulamadigim icin bu siteyi tercih ettim hepsi gondermiyor bazilarida bu siteden cokd aha pahali yurtdisina godneri yapan..

cokkk güzelmiş canımmm. bende deniz kabuklu içinde nazar boncug ve bebek olan lavantalı birsey istiyorum tani bunların hepsini nasıl bir arada yapacam daha planlamadım :)

canim bunalrin musteri temsilcileri var mesaja tiyosun cevaop veriyo degisiklik yapabiliyorlar model uzeridnen kurdela istersen farkli renk model falan hemen cevap veriyorlar istersen model ayarla mesaj at cevaba gore bakarsin turkiyeye kargo ucretide yokmus :)

burdakiler bebek sekeri bilmiyo ben ilk olcam diyorumki ne yapsam alsam fiyat farki koysamda bunlaradami satsam :) bvebek sekeri vaktiz sekeri gel gellllllllllllll:) belki tutar ..

saadet çok ciciymiş canım.çok beğendim.inş kırılmadan bozulmadan gelir..dur bende koyayım seçtiğimi..resmini çekmiştim dükkanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…