canım benimkinin ayakları hep orda bi de artık elime gelio topuğu el parmaklarını bile kasığıma dayıyo bazen kaşınırken parmaklarına dokunuorum
bursada adet böyle canım..elbise giyeni görmedim..kayınvaldem annem bile ısrarla saten gecelik bakıyor...
bende sevmem öyle ama napim
benim göğüslerim zaten 85 ti çok fazla büyümedi ya 90 olmuştur anca(
bilmezmiyim anne ve kayınvalideler bu konularda feci ısrarcı olurlar..zaten en korkarak beklediğim an lohusa dönemimde ikisi bir arada onu böyle yapalım,şunu böyle yapalım,kalkma ,etme off off neler yaparlar kimbilir..bide biz uzaktayız iki ailedede şehir dışında yani herkes bizim evde bakalım nasıl olcak..Allahtan anlaşırlar bir sorun yok ama ben kendimden korkuyorum sabrım taşar diiye:))))) malum lohusa sendromu::dance:)))
ya ben okadar ağırlaşmadım.maşşallah maşşallah..fıttır fıttır geziyorum hala..geçen gün bütün gün çarşılarda öyle bi dolaşmışım ki yine ayaklarım şişti..bi ayaklarım şişiyor benimde ama 2 gunde iniyor allahtan..tuzuazalttım..yorulunca şişiyor.
allah allah nasıl okadar hissediyorsun valla şok oldum ..demek parmaklarını falan hissediyorsun negüzel...onlar amnıyo sıvısında okadar hissediliyormu ki..ben imkansız okadar hissetmiyrum.özendim sana negüzel
aman ben herşeyi onlara bırakıcam valla ben uğraşamam :))
yatarım keyfime bakarım ))onlar gidince iş başa düşer.ama hemen gitmezler yaa ..istemiyorum hemen gitmelerini....büyüsün bebek 2 ay sonra gitsinler:roflol:
yemek temizlik herşey olur negüzel..allah anneleri başımızdan eksik etmesin.ben rahatım allahtan ...öyle takmam düşünmem onlar olunca
ya kızlar emzirme sütyenlerini büyükmü alıyosunuz inmez dime doğumdan sonra..bende 85 tim şimdi 90 bazen 95 beden sütyen alıyorum kalıbına göre..emzirmeleri nasıl alsamki?
güzel yanları çok tabii..bende o konuda şanslıyım kayınvalidemde sağolsun herişin ucundan tutar zaten annem tartışmasız..bizinkilerde gitmez zaten uzakatalar..ama doğum yapan bi çok arkadaşım lohusa döneminde çok gergin oluyorsun ve sana hiçbişey bilmiyorsun gibi davranıyorlar ve deliriyorsun diye anlatıyor:)) bende ister istemez geriliyorum nasıl olacak diye:))
senin bebeişin de kafası aşağıdaydı sanırım,,aslında arada kontrol et kasıklarını elle sen de parmaklarını hissedebilirsin
90-95 arası almak lazım,,birde toparlayıcı ssütyen alın mutlaka kızlar sonra sarkıomuş(
sarkar tabi emicekler(inşallah) iyi söyledin canım toparlayıcıda alayım ben..kaç emzirme sütyeni aldınız epey kullanışlı bi,şey sanırsam 4,5 tane yetermi ki daha fazlamı alsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?