2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimkinin ayakları hep orda bi de artık elime gelio topuğu el parmaklarını bile kasığıma dayıyo bazen kaşınırken parmaklarına dokunuorum

allah allah nasıl okadar hissediyorsun valla şok oldum ..demek parmaklarını falan hissediyorsun negüzel...onlar amnıyo sıvısında okadar hissediliyormu ki..ben imkansız okadar hissetmiyrum.özendim sana negüzel

bursada adet böyle canım..elbise giyeni görmedim..kayınvaldem annem bile ısrarla saten gecelik bakıyor...
bende sevmem öyle ama napim

bilmezmiyim anne ve kayınvalideler bu konularda feci ısrarcı olurlar..zaten en korkarak beklediğim an lohusa dönemimde ikisi bir arada onu böyle yapalım,şunu böyle yapalım,kalkma ,etme off off neler yaparlar kimbilir..bide biz uzaktayız iki ailedede şehir dışında yani herkes bizim evde bakalım nasıl olcak..Allahtan anlaşırlar bir sorun yok ama ben kendimden korkuyorum sabrım taşar diiye:))))) malum lohusa sendromu::dance:)))

benim göğüslerim zaten 85 ti çok fazla büyümedi ya 90 olmuştur anca(

benim 80 di..yine aynı sütyenleri takıorum ben gerçi ama yinede büyüdüler..bende anlamadım nasıl aynı sütyenler oluyor anlamadım..emzirme sütyenini 85 aldım...sanırım eskiler esnedi..

bende ellerini hissediyorum kasımlarıma dayıyor..ayaklarda tam göbek tarafında bazen bir dayıyor şişiveriyor bir taraf çok komik görünüyor canım oğlum benim elllerini,ayaklarını yerim onun yer...

aman ben herşeyi onlara bırakıcam valla ben uğraşamam :))
yatarım keyfime bakarım ))onlar gidince iş başa düşer.ama hemen gitmezler yaa ..istemiyorum hemen gitmelerini....büyüsün bebek 2 ay sonra gitsinler:roflol:
yemek temizlik herşey olur negüzel..allah anneleri başımızdan eksik etmesin.ben rahatım allahtan ...öyle takmam düşünmem onlar olunca

dilimi ısırıyım bende de öyle bi hantallaşma olmadı bütün gün koşturuyorum sadece eskiye göre daha çabuk yoruluyorum..ama vücut kiloya alışık olmayınca belim falan ağrıyor ,kilo ne zormuş diyorum taşımak gerçekten ayaklara dert:))napalım doğumdan sonra atarız inşallah bi çırpıda...

allah allah nasıl okadar hissediyorsun valla şok oldum ..demek parmaklarını falan hissediyorsun negüzel...onlar amnıyo sıvısında okadar hissediliyormu ki..ben imkansız okadar hissetmiyrum.özendim sana negüzel

senin bebeişin de kafası aşağıdaydı sanırım,,aslında arada kontrol et kasıklarını elle sen de parmaklarını hissedebilirsin

güzel yanları çok tabii..bende o konuda şanslıyım kayınvalidemde sağolsun herişin ucundan tutar zaten annem tartışmasız..bizinkilerde gitmez zaten uzakatalar..ama doğum yapan bi çok arkadaşım lohusa döneminde çok gergin oluyorsun ve sana hiçbişey bilmiyorsun gibi davranıyorlar ve deliriyorsun diye anlatıyor:)) bende ister istemez geriliyorum nasıl olacak diye:))

ya kızlar emzirme sütyenlerini büyükmü alıyosunuz inmez dime doğumdan sonra..bende 85 tim şimdi 90 bazen 95 beden sütyen alıyorum kalıbına göre..emzirmeleri nasıl alsamki?

ya kızlar emzirme sütyenlerini büyükmü alıyosunuz inmez dime doğumdan sonra..bende 85 tim şimdi 90 bazen 95 beden sütyen alıyorum kalıbına göre..emzirmeleri nasıl alsamki?

90-95 arası almak lazım,,birde toparlayıcı ssütyen alın mutlaka kızlar sonra sarkıomuş(

negüzel aynıyız valla...
ya bırakacaksın onlara en güzeli kafaya takma.bitek karnı acıkınca sana getirsinler bebişi emzirmen için cuk cuk cuk emzirip bırakırsın...
sonra yürüyüşe çıkarsın ..ben öyle yapıcam...annemler burda öyle uzun uzun kalıyorken hergece yürüyüşe çıkıcam valla dediğin gibi kilo sinirimi bozuyor nekadar aktifte olsam

senin bebeişin de kafası aşağıdaydı sanırım,,aslında arada kontrol et kasıklarını elle sen de parmaklarını hissedebilirsin

ay gerçektenmi..heycanlandım bi denerim..bide kafasını elleyip rahatsız etmiyim bebişi..

mopsy ne biliyim benim bebegi olan bir akrabam yok hic cevremde olanda normal hep elbise gordum gerci yillardir bebek yok ailede bende oyle adet falan cok bilmem adettense tabi insanalr uyuyorsa iyi ama bana hasta gibi gecelik ilginc geldi ne adetlerimiz var :)

90-95 arası almak lazım,,birde toparlayıcı ssütyen alın mutlaka kızlar sonra sarkıomuş(

sarkar tabi emicekler(inşallah) iyi söyledin canım toparlayıcıda alayım ben..kaç emzirme sütyeni aldınız epey kullanışlı bi,şey sanırsam 4,5 tane yetermi ki daha fazlamı alsak..

evt saadetcim çok adetmiz var sen yurtdışında olduğun içinde uzak kalıyor olabilrisn bazı şeylerden..
hasta gibi olmuyorsun gayet sexi oluyorsun saten geceliklerle..saçlarınıda yaptırıyorsun kokoş topuklu terlikler giyiyorsun ..benim hoşuma gitti burda herkez böyle..en sosyetesi bile böyle yapıyor..farklı giyinene iyyyybu ne be diyorlar:))

güle güle pınarcım bende çok acıktım,kocişim gelsede bir an önce yesek..afiyet olsun canım..

sarkar tabi emicekler(inşallah) iyi söyledin canım toparlayıcıda alayım ben..kaç emzirme sütyeni aldınız epey kullanışlı bi,şey sanırsam 4,5 tane yetermi ki daha fazlamı alsak..

ben 1 tane aldım.daha almaya gerek varmı?toparlayıcı ne ..hemen alalım onuda..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…