2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kzılar normal doğumda lavman yapılsa bile doğum sırasında ikiside çıkıyormuş valla(( off inanılmaz utanırım herhalde ben...

evet tatlım şurada kaldı az bir zaman.
sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah kuzularımız.
birde burası felaket sıcak. bu saatlerde bile hava serinlemedi dha.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

gözünaydın tubiş ..bebişin kocaman olmuş maşşallaH CNM.

teşekkürler tatlım.
evet maşallah baya büyüdü :)
usg de nası gülümsüyodu maşallah yaa opuyorumnanaktan
ilk haftalar mm ile boyunu soruyorduk. şimdi ise cm lerle ugraşır olduk. maşallah ne çabuk geçio zaman. ayrıcanaaa 14 kilo almışım :bbo: yuh bana

benimkinin ayakları sağ tarafta aşağıda nasıl vuruyor
benim de bazen canım acıyor sanki tırnaklarıyla çiziyor

kızlar ben çok acıktım yemekyiyelim babamızla hemen gelirim kızım acıktım anne diyor yavrum benim

ay nagiş mağğallah kızz..baya değişmişsin ama canım bi annelik gelmiş yüzüne valla maşşallah size kırkbirkere....benim göğüslerde sanki göbeime yaslanıyo gii duruyor:))hehehe
sütlendimi neoldu ..biberon gibi oldu:)

mevlutte iyilesmis olmuyormusunuz niye gecelik giyiliyo sik elbiseyi tercih ederim :)

kırkın içindede yapılıyor .burda herkez gecelik sabahlık giyiyor en güzelinden..elbise herzaman giyiliyor diye giyilmiyor sanırım..arkadaşım otelde yaptı mevlütü orda bile gecelik sabahlık giyip yatağa yattı keyfine baktıbayanssulusmile

maşallah nagişçim süpersiniz..merak etme talnız değilsin benim göğüslerde öyle umarım kof çıkmazlar:)))

bende giymem valla gecelik mopsycim şöyle güzel bir elbise çok daha hoş bence eskiden bizim oralardada öyleydi ama şimdi herkes şık bir elbise giyiyor..ama adet öyleyse yapıcak pek bişey olmuyor canım..

amin tubilıoş hepimizinki sağlıkla gelsin ve şu iki ay hopp diye geçiversinn...ağırlaştıkça çok zor dime kızlar ya bu iki ayı hiç düşünemiyorum yani:))

bende giymem valla gecelik mopsycim şöyle güzel bir elbise çok daha hoş bence eskiden bizim oralardada öyleydi ama şimdi herkes şık bir elbise giyiyor..ama adet öyleyse yapıcak pek bişey olmuyor canım..

bursada adet böyle canım..elbise giyeni görmedim..kayınvaldem annem bile ısrarla saten gecelik bakıyor...
bende sevmem öyle ama napim

canım benimkinin ayakları hep orda bi de artık elime gelio topuğu el parmaklarını bile kasığıma dayıyo bazen kaşınırken parmaklarına dokunuorum

amin tubilıoş hepimizinki sağlıkla gelsin ve şu iki ay hopp diye geçiversinn...ağırlaştıkça çok zor dime kızlar ya bu iki ayı hiç düşünemiyorum yani:))

ya ben okadar ağırlaşmadım.maşşallah maşşallah..fıttır fıttır geziyorum hala..geçen gün bütün gün çarşılarda öyle bi dolaşmışım ki yine ayaklarım şişti..bi ayaklarım şişiyor benimde ama 2 gunde iniyor allahtan..tuzuazalttım..yorulunca şişiyor.

benim göğüslerim zaten 85 ti çok fazla büyümedi ya 90 olmuştur anca(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…