sondadan neden korkuyosunuz kızlar.acıtıyormuymuş..yahu o nereye takılıyor ben hayal kuramıyorum..boru gibi bişeymi sokuyorlar ))öyleyse acımaz bence)hehehehkaydirigubbakcemile3
kızlar sezeryanda lavman yapılıyormu
bazıları yapıyor galiba
ben lavmandan değilde sondadan korkuyorum
diycem sondayı ben bayılınca yada epidural olursa iğneden sonra taksınlar
bilmediğimiz şeylerden korkuyoruz
lavadan korma canım bişey yok onda anlamıyorsun
canım sezeryan düşünüyosun galiba sen sontayı ameliyat sırasında taksınlar norkozdan sonra ben akıl edemedim normal takıldı çok canı yanıyor insanın
canım sezeryan düşünüyosun galiba sen sontayı ameliyat sırasında taksınlar norkozdan sonra ben akıl edemedim normal takıldı çok canı yanıyor insanın
selam kızlaaarrr... bir süredir pek gelemedim. memleketteyim.
hafif hafif agrılarım oldugu için vede genel kontrol amaçlı bugün dr a gittik kuzumla.
maşallah 1.370 gr ve 38,5 cm olmuş.
saglıgı herşeyi yerindeymiş ve hatta normal dogum pozisyonunu almış bile. artık daha dönmezmiş...
dikkat et çok sıcaga çıkma dedi dr. rahimde değil ama iç kısımda çook minicik bir açılma varmış.
çok uzun yürüme kendini de yorma dedi.
ağrılarım da bebişimin çabuk büyümesinden kaynaklıymış. yani göbegimi çok geriyor.
çok güzel resimlerimiz var teyzeleri :)
en kısa zamanda eklicem. öpüyoruz sizi Kenoşumlaa opuyorumnanaktan
kızlar soluma doğru hafif dönüp oturunca bebeğim hareket ediyor ve çok acıtıyor nedense:)ilk defa böyle acıtıyorduramıyorum .düzelince hafif hareket ediyor ama acımıyor.
yaaaaaa cani yaniyomus iste 1 cm 10 cm degismiyor ne kadar soktugu onemli cok korkuyorum ya ben bir kere zehirlenmistim mideme sokmuslari naisl canim yanmisti anlatamam uffff
ben de öyle düşünüyorum canım
neler bekliyor bizi
bu arada kızınada maşallah
kızlar bende saten gecelik tkımını zorla alıyorum yani boşuna masraf..mevlüt için bizimkiler illa alalım diyor..ilk çocukta mutlaka giyinilirmiş penye olmazmış sonra aaaaa penye giymiş şuna bak derlemiş))hahahah))
çeyizimdekileri bile birkere giymedim ama şimdi onlarda olmuyor..onlar s beden ozaman inceciktim şimdi oldum large...mecbur alcam...bebişede mevlüt kıyafeti alacağım süslü püslü peri misali ......
doğumdan sonra ben bunları alamam..yani boşubooşuna masraf ama alcam mecbur..zaten okadar gereksiz giderler oldu ki...of of....
lavfman kesin yapılıyor ozaman dim..sezeryanda yani..
kızlar soluma doğru hafif dönüp oturunca bebeğim hareket ediyor ve çok acıtıyor nedense:)ilk defa böyle acıtıyorduramıyorum .düzelince hafif hareket ediyor ama acımıyor.
aynen canım benimkininde ayakları sol tarafımda ve hareket ettikçe müthiş acıtıo 2 gündür
evet hayatım kesin yapıyorlar kaçışı yok çünki vc kalkamadığımız için içimizi temizliyorlar ama normal doğum da da yapıyorlar acil doğuma gitmessek
ama korma ondan duymuyorsun vc ye zor yetişiyorsun yapımından sonra
ay nasıl olcak.ben dönemem popomu=hehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?