2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sondadan neden korkuyosunuz kızlar.acıtıyormuymuş..yahu o nereye takılıyor ben hayal kuramıyorum..boru gibi bişeymi sokuyorlar ))öyleyse acımaz bence)hehehehkaydirigubbakcemile3

canim sezeryan olan genel anestezi ile uyurkende taktirabiliyormus aciyomus galiba iste orana takiliyo :)

selam kızlaaarrr... bir süredir pek gelemedim. memleketteyim.
hafif hafif agrılarım oldugu için vede genel kontrol amaçlı bugün dr a gittik kuzumla.
maşallah 1.370 gr ve 38,5 cm olmuş.
saglıgı herşeyi yerindeymiş ve hatta normal dogum pozisyonunu almış bile. artık daha dönmezmiş...
dikkat et çok sıcaga çıkma dedi dr. rahimde değil ama iç kısımda çook minicik bir açılma varmış.
çok uzun yürüme kendini de yorma dedi.
ağrılarım da bebişimin çabuk büyümesinden kaynaklıymış. yani göbegimi çok geriyor.

çok güzel resimlerimiz var teyzeleri :)
en kısa zamanda eklicem. öpüyoruz sizi Kenoşumlaa opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar sezeryanda lavman yapılıyormu

lavadan korma canım bişey yok onda anlamıyorsun

bazıları yapıyor galiba
ben lavmandan değilde sondadan korkuyorum
diycem sondayı ben bayılınca yada epidural olursa iğneden sonra taksınlar
bilmediğimiz şeylerden korkuyoruz

canım sezeryan düşünüyosun galiba sen sontayı ameliyat sırasında taksınlar norkozdan sonra ben akıl edemedim normal takıldı çok canı yanıyor insanın

yaaaaaa cani yaniyomus iste 1 cm 10 cm degismiyor ne kadar soktugu onemli cok korkuyorum ya ben bir kere zehirlenmistim mideme sokmuslari naisl canim yanmisti anlatamam uffff

ben de öyle düşünüyorum canım
neler bekliyor bizi
bu arada kızınada maşallah

aman dikkat et tubişim bebişine şurda kaldı 2 yımız
bende bugün gittim dr benim bebişte başı alt pozisyonu almış çok güzel dedi dr herşeysi güzelmiş
sadece tansiyon puroblemi yaşadım bugün bakalım şuan iyiyim ama

kızlar soluma doğru hafif dönüp oturunca bebeğim hareket ediyor ve çok acıtıyor nedense:)ilk defa böyle acıtıyorduramıyorum .düzelince hafif hareket ediyor ama acımıyor.

lavfman kesin yapılıyor ozaman dim..sezeryanda yani..

kızlar soluma doğru hafif dönüp oturunca bebeğim hareket ediyor ve çok acıtıyor nedense:)ilk defa böyle acıtıyorduramıyorum .düzelince hafif hareket ediyor ama acımıyor.

aynen canım benimkininde ayakları sol tarafımda ve hareket ettikçe müthiş acıtıo 2 gündür

yaaaaaa cani yaniyomus iste 1 cm 10 cm degismiyor ne kadar soktugu onemli cok korkuyorum ya ben bir kere zehirlenmistim mideme sokmuslari naisl canim yanmisti anlatamam uffff

ay miğde daha kötü ençok kortuğum şey miğdeden hortum sokmaları hele burundan ıığğğ

ben de öyle düşünüyorum canım
neler bekliyor bizi
bu arada kızınada maşallah

sağol canım çoktandır görmüyordum büyümüş ama utrosyonda fazla göstermedi ölçümlerini yaptı
şu miğdesi şu şurası felan dedi parmağı kalktım şaşırdım dr değiştirmiştm
ama ilgi güzel karnıma birsürü peçete verdiler siliyorlar tansiyonum yükseldi 3 kere bekletim ölçtü

mevlütte gecelikmi giyiliyor tatlım ben giymem valla..güzel bir elbise bence daha şık olur..ne biliyim gecelik falan garip durmazmı ya..

gözünaydın tubiş ..bebişin kocaman olmuş maşşallaH CNM.

lavfman kesin yapılıyor ozaman dim..sezeryanda yani..

evet hayatım kesin yapıyorlar kaçışı yok çünki vc kalkamadığımız için içimizi temizliyorlar ama normal doğum da da yapıyorlar acil doğuma gitmessek
ama korma ondan duymuyorsun vc ye zor yetişiyorsun yapımından sonra

bugün bende de öyle acı var yerim den kalkarken karnım acıyor benimde soltarafımda göğsümün altında çoktandır acı oluyordu zman zaman
artık büyüyyor annesi ondan heralde

aynen canım benimkininde ayakları sol tarafımda ve hareket ettikçe müthiş acıtıo 2 gündür

acaba benimkininde ayaklarımı ki bilmiyorum nasıl anladın ayakları olduğunu?
Gerçekten baya acı oluyor sanki çok koşarsında apandistin ağrır ya oynadıkça o acıyı hissediyorum ama çok uzun sürmüyor allahtan..sanki elime geliyor ya baya büyüdüler maşşallah

kızlar kesinlikle normal doğum öneriyorum size çok faydalı bebek içinde sizin içinde sağlıklı

ay nasıl olcak.ben dönemem popomu=hehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…