benim burda kimsem yok anneme soylerim okutur isterse bana kalsa vaftizde sacma iste esimin annesi babasinin gomlu olsun diye bana gore hic olmus olmamis :)
sen kizdinmi bana ?kizma ben sadece kendim icin abartilardan hoslanmiyorum diye soyledim yoksa banane istersne her gun satenle dolas :)
çk kızdım saddet bidaha lütfen dikkat et:roflol::roflol:
hahahhaha :)))neden kızayım yani.....satende giyerim dantelde...sen sevmezsın bunun için kızmam sana tabiki......
ama saten gerçekten herzaman kullanılan birşey değil yani bende mecburiyetten alıyorum bizimkilerin gönlü olsun diye..ama hasta gibide olmuyor yani moruk işi değil.sexi oluyorsun onu demek istedim....off herneyse...ne kızcam sana:)
saadetcim kolaymı tatlım bilmemen normal sıkma canını boşwer kızım napıo bakim
mooppsyyyyyy kısçen ne ediooo
benimki çıkmaya çalışıo galiba:)
sana bişi dimmi sadet ben kızıma abartı hiç bişi almadım benim gibi sade şeler hep ama hoşş şeler sadeliği bende sewiyorum giydircekler satenleri fln offf
maşallah nagişçim süpersiniz..merak etme talnız değilsin benim göğüslerde öyle umarım kof çıkmazlar:)))
maşallah nagişşş
ay nagiş mağğallah kızz..baya değişmişsin ama canım bi annelik gelmiş yüzüne valla maşşallah size kırkbirkere....benim göğüslerde sanki göbeime yaslanıyo gii duruyor:))hehehe
sütlendimi neoldu ..biberon gibi oldu:)
nagihan masallah karnin buyumus bebekler buyuyo :):)
doğum sancısı olduğunu ve gitmemiz gerektiğini önceden nasıl anlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?