2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resimdkei gibi kucuk gelinlik gibi bir sey bunalr dugunde falan yaslilari takiyo o sapkalari genc bildigin gece elbisesi ile geliyo diye gordum sadece dugun var onumuzdeki ay ben gitmicem karnimdan tuhaf oluyorum elbiseye sigmiyorum diye :)

çk kızdım saddet bidaha lütfen dikkat et:roflol::roflol:
hahahhaha :)))neden kızayım yani.....satende giyerim dantelde...sen sevmezsın bunun için kızmam sana tabiki......
ama saten gerçekten herzaman kullanılan birşey değil yani bende mecburiyetten alıyorum bizimkilerin gönlü olsun diye..ama hasta gibide olmuyor yani moruk işi değil.sexi oluyorsun onu demek istedim....off herneyse...ne kızcam sana:)

zaten topu topu yarim saat falan bir seymis ben turkiyeye gelicem ilk o arada babasi bakicak izinli cunku geldikten sonra artik yapar babasi isterse vaktiz oldu diye dini belli olmuyo benim bebegim hngi dini secerse ozgur ama kendi secmeli isterse hic bir seye inanmasin ama kendi gorusu olmali baba veya benim yonlendirmemle degil kendi anne ben buna inaniyorum demesi yeterli onemli olan duzgun karakterli insan hakik yemeyen bir cocuk olmasi ne muslumanalr ne hak yiyo ne musluman ornek musluman her din icin gecerli bu iyiside var kotusude var ..

saten seksi tabiki moruk isi demeidmki hic oyle bir soz kullanmadim :)

saadetcim kolaymı tatlım bilmemen normal sıkma canını boşwer kızım napıo bakim
mooppsyyyyyy kısçen ne ediooo
benimki çıkmaya çalışıo galiba:)

kıscem babişkou bekliyor sakin şimdilik:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
seninkine ne ne haller oldu kii neden drmuyor yerindedelikafadulden

sana bişi dimmi sadet ben kızıma abartı hiç bişi almadım benim gibi sade şeler hep ama hoşş şeler sadeliği bende sewiyorum giydircekler satenleri fln offf

ya ben sadeliğide severim süsüde severim..ama rüküşlük aslaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
yani kızımı süslemezsem çatlarımmmm kızzzdelikafadulden
etekler.tüller fırfırlar falan cok cici

benımki aradı geliyormuş...evde yicek bişey yok:)buseferkesın çıkıyorum:)hehehheh
byyy

maşallah nagişçim süpersiniz..merak etme talnız değilsin benim göğüslerde öyle umarım kof çıkmazlar:)))

maşallah nagişşş

nagihan masallah karnin buyumus bebekler buyuyo :):)

çok tşrler teyzeleri allah hepimizi nazardan korusun inşallah

yok süs k ama abartıyı sewmiom işte ne bilim acaip bi hatunum ben benimkine olan halleri bilsemm sıkıntılı fare

aksama fotograf cekinmek istiyorum ben ya esimde berbat bir foto cekimcisi igrenc cekiyo kizkrdesim superdir bu konuda en son 4 aylikken resmimi buldum yine sonrasi yok koca karnimla cekiniyim birde dimi :)

ay ne zor şeler bu işler<anlamak yani ben her sancımdaki bi fiil oluyo helekiakşamları doorcammı die dinliom kendimi

seker pembe bizde babayi bekliyoruz yemek yapcak bize yada disari gideriz yorgunsa tembellikten kalkamadim bugun yerimden bebek sekri baktim tum gun benim bebeigmde cok oynuyo hele sinirliysem feci oynuyo dahada deli ediyo beni dun aksam oynadi sacima takiyorum rengi hep ayni diye oynuyo makyaj yapiyorum olmadi diye siliyorum oynuyo her seyi sorun haline gtiriyorum bebekte sinirleniyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…