2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gun tum gun bebek sekeriyle ugrasmaktan artik bebek sekeri gormek istemiyorum :):)
biri ni buluyorum elinde kalmamis digerini buluyorum 20 adet var diyo digeri 100 euro kargo ucreti diyo biri 30 tl diyo kafayi yedim bu gun iyice :)

ay neyse bende çıkayım sıkıldım oturduğum yerde...görüşürüz şekerlerrr

yok canim ben oldum olasi tuhaftim evlenirken kina gecesi istemiyorum dedimde annem kiyameti koparmisti arkadaslarla bara gidicez ne oyle morukalri topliyosun basima demistim :):) tum akrabalari cagirmis sonra cikmicam dedim atladim arabama ben gidiyorum yarin gelirim dedim annem agladi sizladida kina yakmisti zorla sikiliyorum adetlerden hele kina geceleri falan ozel gunelrde sac abs kokos olmaktan herkes farkli annemde bayilir oyle seylere iste bende tuhaflik var biraz :)

ins benim kizim bana benzemez gerci ben onu yap bunu yap dememde yap deidklerimide bana benzerse yapmaz cok sinir olurum valla :)

ben 1 tane aldım.daha almaya gerek varmı?toparlayıcı ne ..hemen alalım onuda..kaydirigubbakcemile3

canım 1 tane yetmez gibi ama kirlenince falan yedek olsa iyi olur bence..toparlayıcı sütyenler oluyor tatlım çamaşırcılara söyleyince verirler..sarkmasın sütaşlar:))

annem yazik yer tutmus davetiye bastirtmis elbisemi hazirlamis kina geceside kina gecesi istemem dedikce agladi bir gece zavalli anam adettir diyerek zorla oturdum on dakka kinayi yakti hicte kina sevmem kokusundanda midem kalkar hemen yikadim zaten sonra beni tutana ask olsun sonra arkadaslarla disari :)

bende kaçıyorum yemek saati,yaşasın:)))görüşürüz şekerler kendinize ve minişlerinize iyi bakın byyyy...

bende ilk kez yapacağım..annemleri üzmek istemediğim için tamam dedim altı üstü bi gecelik giyeceğim.onların bende çok hakkı var böle küçğk bişey için onlarında gönlü olsun ama dimi...bikere oluyor böyle şeyler...e zaten mevlüt mutlaka okunacak..belki sen okutmazsın orda vaftiz töreniyle geçer...gerek kalmaz senın için böyle şeylere...rahat atlatırsın...
biz mutlaka okuturuz mevlütü..

bende kaçıyorum yemek saati,yaşasın:)))görüşürüz şekerler kendinize ve minişlerinize iyi bakın byyyy...

b byyyyy canımcım:asigim:
bende kaçtım ..balkona çıkayım havuzu izleyeyeim biraz ..herkez yüzüyo ben bakıyorum bu senekaydirigubbakcemile3
neyse seneye bebişkomla gireriz...inşallah:ecrin_bebek:

benim burda kimsem yok anneme soylerim okutur isterse bana kalsa vaftizde sacma iste esimin annesi babasinin gomlu olsun diye bana gore hic olmus olmamis :)
sen kizdinmi bana ?kizma ben sadece kendim icin abartilardan hoslanmiyorum diye soyledim yoksa banane istersne her gun satenle dolas :)

ben kendim icin soyluyorum her seyi adetleri bilmedigimide saklamiyorum adetse yapilir tabi ben yapamam kismem yok cunku burda burda tuhaf karsialr insanalr yapsam bu ne diye her yerin adeti ortami farkli ..

saadetcim kolaymı tatlım bilmemen normal sıkma canını boşwer kızım napıo bakim
mooppsyyyyyy kısçen ne ediooo
benimki çıkmaya çalışıo galiba:)

yok be nerde vaktizde anne normla giyiniyo takim elbise etekli ceket falan bebek suslu oluyo beni etmicekler onu etcekler :)

Eklentiler

• $vaktiz elbisesi.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 16
sana bişi dimmi sadet ben kızıma abartı hiç bişi almadım benim gibi sade şeler hep ama hoşş şeler sadeliği bende sewiyorum giydircekler satenleri fln offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…