evt saadetcim çok adetmiz var sen yurtdışında olduğun içinde uzak kalıyor olabilrisn bazı şeylerden..
hasta gibi olmuyorsun gayet sexi oluyorsun saten geceliklerle..saçlarınıda yaptırıyorsun kokoş topuklu terlikler giyiyorsun ..benim hoşuma gitti burda herkez böyle..en sosyetesi bile böyle yapıyor..farklı giyinene iyyyybu ne be diyorlar:))
ben 1 tane aldım.daha almaya gerek varmı?toparlayıcı ne ..hemen alalım onuda..kaydirigubbakcemile3
yok canim ben oldum olasi tuhaftim evlenirken kina gecesi istemiyorum dedimde annem kiyameti koparmisti arkadaslarla bara gidicez ne oyle morukalri topliyosun basima demistim :):) tum akrabalari cagirmis sonra cikmicam dedim atladim arabama ben gidiyorum yarin gelirim dedim annem agladi sizladida kina yakmisti zorla sikiliyorum adetlerden hele kina geceleri falan ozel gunelrde sac abs kokos olmaktan herkes farkli annemde bayilir oyle seylere iste bende tuhaflik var biraz :)
bende kaçıyorum yemek saati,yaşasın:)))görüşürüz şekerler kendinize ve minişlerinize iyi bakın byyyy...
bende ilk kez yapacağım..annemleri üzmek istemediğim için tamam dedim altı üstü bi gecelik giyeceğim.onların bende çok hakkı var böle küçğk bişey için onlarında gönlü olsun ama dimi...bikere oluyor böyle şeyler...e zaten mevlüt mutlaka okunacak..belki sen okutmazsın orda vaftiz töreniyle geçer...gerek kalmaz senın için böyle şeylere...rahat atlatırsın...
biz mutlaka okuturuz mevlütü..
canım 1 tane yetmez gibi ama kirlenince falan yedek olsa iyi olur bence..toparlayıcı sütyenler oluyor tatlım çamaşırcılara söyleyince verirler..sarkmasın sütaşlar:))
satenden bende hoşlanmıom garip gelio ama bisde mevlütte giyces gibi
saadetcim kolaymı tatlım bilmemen normal sıkma canını boşwer kızım napıo bakim
mooppsyyyyyy kısçen ne ediooo
benimki çıkmaya çalışıo galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?