2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn
bizde gidip sabah kan verdik. bende hasimato vardı sıkıntı vermeye basladı. degerlerim yükseldi galiba

günaydın arkadşlar drdan geldim paşmı gördüm 1700grm olmuş 42cm de boyu 31 haftamızdayız sizce bebeğimin kilosu normalmi dr biraz az dedi

büyük ihtimal bizde özleyecez uyudugumuz günleri ama eninde sonunda doguracagımız ve bebegimizi kucagımıza alacagımız için bir an önce gelsin istiyoruz

Günaydın güzel hamişler:CüvCüv:

yorumlarınızı okudum kızlar bir oh çektim valla :)) bakıyorum de hepimizin şikayetleri aşağı yukarı aynı. demekki bu zamanlarda hep böyle olunuyor. dünden beri endişeliydim açıkçası. ayyy bi hareketliki 2 gündür anlatamam içimde sanki fare var her yerimi tırmalıyor :roflol: canımı acıtıyor resmen şekilden şekile giriyor karnım yermi değiştiriyor ne anlamadım:uhm: bide bu gece bende uyuyamadım kızlar soldan sağa sağdan sola dönerken zorlanıyorum şimdiden daha iki ayımız var karnımız iyice şiştikçe durumumuzu düşünemiyorum valla delikafadulden ay gece bi ara isyan ettim biran önce doğsun diye laelaelaelaelae sonra kızdım kendime tabiii Allah korusun ya aman vakti zamanında gelsin bebişim. ne yapalım katlanacağız biraz daha :)))

Annelerin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. onlar bize hamile kalınca neler çektiler kimbilir...
bide tabii doğumdan sonrası var. Canım annem ya nasıl burnum sızladı anlatam şu an .....

canım dün gittiği doktorda ameliyat demiş haftaya pazartesi ameliyat olacak. yarın birde profesöre gösterecek. büyük ihtimal ameliayat sart.

anladım canım. herşeyin hayırlısı tez zamanda acil şifalar diliyorum.

bizde de cam açıktı sıcaktan değilde bebiş rahat bırakmadı beni :))) Bozom canım sen hangi şehirdesin ??

günaydın kızlar..herkez uykusuz kalmış.valla ben bi uyuyorum maşşallah..sabah açtım gözlerimi bikere bile uyanmadım..bizim 8.kat olduğundan herhalde esiyordu hafif hafif....
meloşcum bebişin iyiymiş canım gözünaydın..benim bebek 1.5 kg..seninkisi yine iyi canım...
doktor bana çok iri bi bebek olmayacak dedi.inş.çok küçük doğmaz.

anladım canım. herşeyin hayırlısı tez zamanda acil şifalar diliyorum.

bizde de cam açıktı sıcaktan değilde bebiş rahat bırakmadı beni :))) Bozom canım sen hangi şehirdesin ??

ege bölgesindeyim ben bir zamanlar ankaradaydım ahhh ahhhh

günaydın kızlar nadıldınız. gece uyuyamayınca sabah kalkması da zor oluyor valla. bu sıcaklar nedir böyle Allah sonumuzu hayretsin. gerçi dün gece yine biraz esinti vardı ama, anacım sanki benim içimden ateş fışkırıyor. ellerim ayaklarım ateş topu gibi...

ege bölgesindeyim ben bir zamanlar ankaradaydım ahhh ahhhh

hıııı çok sıcak deyince nerede olduğunu merak ettimde sempatiksalakcinni eee bide ege olunca Allah yardımcın olsun canım. hoş istanbul un havalarına da bi haller oldu sıcaktan kavruluyourz valla hele gündüzleri dışarıya çıkmak eziyet.

evet gündüz çıkmak tehlikeli
ben dün sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtüler hemşire düşük dedi yanlız gezme sıcakta dışarlarda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…