2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kıslarrrr butterfly teşekküler tatlım sayende zorla morla kan ilacına başladım tekrar kızıma faydası olduunu bilmiyoduk mideme dokunuyo die içmiodum olsun kızım ii olsunda be dayanırım ne kaldıki şurda zaten değilmi kızlar....
buarada minişlerim naaapıo baki anacıkları nasıl ykında doğumdan sonrada hollanda inekleri ve danaları olarak anılcaz haberini ola kızlar....

kızlar sıcak fena tabiii gariibm eşim korkuyormuş benle yatmaya sıcağın ayrı diyo bişi olcak diede ödü patlıo ayıralım yatakları doğuma kadar rahat rahat yatarsın dedi tabiii ben bi ağlama krizi hayırrrrrr sensiz yatmam die off zoruma gidiyo ayrı yatmak istemiommmm ama o ayırcak gibi yatakları o bana dokunmadan bwne uyuyamammkiiiiiiiiii

gunaydin kizlar ..
nasilsiniz? arkadaslar hepiniz uyuyamiyoruz demissiniz bende saat 10 da gozlerimi kapatiyorum sabah 9 da aciyorum icki icmis gibi yari baygin uyuyorum kendimi yansamda yatagin disina tasiyamiyorum nedenki acep :)

kızlar içinizde hasimato troidi olan vardı dimi?

canım benim hamilelğin başında tiroidim çok düşük çıkmıştı her ay takibe alındı ama ilaç kullanmadım ,,sadece iyotsuz tuz kullanarak yukarı çektik şu anda normal değerlerde,,benimki sanırım hamilelikte geçici olarak ortaya çıktı

günaydın kızlar..benimde hamilelikle ortaya çıktı tiroidim ve hala devam ediyor ve ilaç kullanıyorum..bakalım doğum sonrası geçicekmi,gerçi doktorum geçmez büyük olsaılık kalıcı olur diyor ama bakalım...

geçmişi okudum doğuran bi arkadaş hamileliğin tadını çıkarın sereserpe yatın demiş.uykusuz geceler asıl doğumdan sonra başlayacak.sanırım hamilelikte çektiklerimiz doğum sonrasına hazırlık.hamilelik zor olsada heyecanı tadı bambaşka.etrafımdaki insanlar iyilik meleği kesildi.herkes bana ölecekmişim gibi davranıyor.el üstünde tutulmak ne güzelmiş.benim tek şikayetim çok sık idrara çıkmak.karnım şiştikçe gece yataktan kalkmak zor oluyor.Rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize..

Hastaneden geldik şimdi.Oğluşuma baktı doktor teyzesi.Çok büyütmüşsün dedi. Tosuncuk olmuş oğlum.2hafta önden gidiyor.Boyu:42cm Kilosu:1750 Maşallah oğluşuma

Hastaneden geldik şimdi.Oğluşuma baktı doktor teyzesi.Çok büyütmüşsün dedi. Tosuncuk olmuş oğlum.2hafta önden gidiyor.Boyu:42cm Kilosu:1750 Maşallah oğluşuma

maşallah canım oğluşuna evet haftasına göre epey önde görünüyor..tü tü tü nazar değmesin..

valla birinde ben kalkarsam birinde kalksin babasi baba olmak kolay degil zaten benimkide kalkar usenmez ortak bu is tum sorumlulugu ben yuklenem 9 ay tasidim zaten o yuzden 3 aydan sonra pek emzirme niyetinde degilim emzirirsem hep ben kalkarim uykusuz kalirim tuvalet konusuda aynen bende ayni hele disari ciksam dakka basi tuvalete gidiyorum su ictigimde yok :)

SELAM KIZLAR...ufff nasıl işim var ya... herkes izne gitti bı ben kaldım kendı işim yetmıyor bıde onlarla uğraşıyorumö :)))

bende balkona taşındım bu gün))hahahaha))ay negüzelmiş balkon ya keşke daha önce yapsaydım...
kızlar herkez havuza giriyor içim gitti valla....komşuyu aradım gel kahveye diye onun balkonu güneş benimki gölge..ama oda havuza inmiş..görüyorum şimdiii:umursamaz:
kızlar bizim sitede hep gençler var hepsi bikinili yanlarında çocukları ama incecikler valla..ben seneye incecik olamazsam valla havuzada nasıl gircem pufffff..şimdiden kompleks oldumbitek güvenlikteki kadın şişman dolanıp duruyo havuzda)hahahahah...

maviş maşşallah canım.bizimkini geçmişiniz:))maşşallah maşşallah...
benim bebiş iştahsızmı ki..neden kilo almıyor acababilmiyorumkismile

günaydın eylül anaları herkesin neşesi yerindemi benimkisi bozuk ama neşeliymiş gibi davranıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…