2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mavicim1000 maşallah oyy oğluşa bak önden önden gelmek istiyor artık desene kaydirigubbakcemile3
Mopsy'm aman iş diye diye yorma kendini doğurunca yaparız annem burda valla çok rahatım
Bu ara kızkardeşlerimde geldi artık doğuma kadar burdalar keyfime diyecek yok..

Saol şeker Valla çok mutlu oldum.Hala sırıtıyorum kendi kendime.Yalnız doğumu bide kıyafetleri düşünüyorm .Böle giderse kıyafetler olmıycak.Boyuda çok uzun.Bide doğurma aşaması var nasıl çıkartıcam.Neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş hallederizkaydirigubbakcemile3

mavişim takılma tatlım alah onun gcünü kuvvetini verir bide bakmışın pırt die çıkıvermiş kuzucuk

seneye kalmazsin mopshy ins 6 ay sonra donicez eski kilolara ben eskiden bile daha zayif olmak istiyorum azim etcem diyet isini hic sevmem yemeden duramam ama spor falan gider tum kilolar insallahhh:)

mopsyyy havuz deniz deme içim gidio
ay benimdee....
ne şanslısın .ohh keyfine diyecek yok.benim annem önümüzdeki ay gelir artık...
ya gerçekten mopsyy benim kızda küçük sankiii

neden küçük bizimkiler...napcaz böyle

seneye kalmazsin mopshy ins 6 ay sonra donicez eski kilolara ben eskiden bile daha zayif olmak istiyorum azim etcem diyet isini hic sevmem yemeden duramam ama spor falan gider tum kilolar insallahhh:)

evt bende azim ettim bişey yemicem ..offf sinir..yoksa seneye güvenlik olarak inerim havuza:))

saadetcim allah yardımcın olsun biz 4 ay zor dayandık sabret şunun surasında ne kaldıki

evt bende azim ettim bişey yemicem ..offf sinir..yoksa seneye güvenlik olarak inerim havuza:))

yok be hareket bebek falan gider cokta yemiyoruz ki zaten valla turk kadini gibisi yok kiloluyuz diye bosa kompleks yapiyoruz gel bunalri gor %60 lik genc kesim ciddi sisman ama masallah pembe giyiyolar o kilolar bende olsa siyahtan cikmam hic umursamiyorlar ben sismanim diyordum geldim ben incecigim dedim veririz kiloda neki ben gobek kalmasindan korkuyorum sadece :)

mihricim takma kafana canım...anlatmak istersen anlat tab rahatlarsın bizde merakımızdan kurtuluruzkaydirigubbakcemile3
bide fazla çalkalama çocuğu oynucam diye:))
bak ben 2 düğüne gittim bebeiş takla atmış pozisyonu almış valla 2 düğüne daha gidersem doğururum herhalde:)

gamsız insanlarkaydirigubbakcemile3
hem şişman olcam hem pembe giycem..mümkün değil...
ya artık türk kadınları çok bakımlı valla hepsi incecik..yanlarındada çocukları genç kız gibiler valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…