Selam kızlar :)
bende balkona taşındım bu gün))hahahaha))ay negüzelmiş balkon ya keşke daha önce yapsaydım...
kızlar herkez havuza giriyor içim gitti valla....komşuyu aradım gel kahveye diye onun balkonu güneş benimki gölge..ama oda havuza inmiş..görüyorum şimdiii:umursamaz:
kızlar bizim sitede hep gençler var hepsi bikinili yanlarında çocukları ama incecikler valla..ben seneye incecik olamazsam valla havuzada nasıl gircem pufffff..şimdiden kompleks oldumbitek güvenlikteki kadın şişman dolanıp duruyo havuzda)hahahahah...
ay benimdee....mopsyyy havuz deniz deme içim gidio
ne şanslısın .ohh keyfine diyecek yok.benim annem önümüzdeki ay gelir artık...Mavicim1000 maşallahoyy oğluşa bak önden önden gelmek istiyor artık desene kaydirigubbakcemile3
Mopsy'm aman iş diye diye yorma kendini doğurunca yaparız annem burda valla çok rahatım
Bu ara kızkardeşlerimde geldi artık doğuma kadar burdalar keyfime diyecek yok..
ya gerçekten mopsyy benim kızda küçük sankiii
seneye kalmazsin mopshy ins 6 ay sonra donicez eski kilolara ben eskiden bile daha zayif olmak istiyorum azim etcem diyet isini hic sevmem yemeden duramam ama spor falan gider tum kilolar insallahhh:)
birisine çok sinirlendim o yüzden herkese çatasım var unutmaya çalışıyorum ayyy boşver hiç birşey canımdan kıymetli eğil şimdi açım müziği oyniyimmi ne yapim unutmak için hihoyyytnoooldu mihrimmm
evt bende azim ettim bişey yemicem ..offf sinir..yoksa seneye güvenlik olarak inerim havuza:))
yok be hareket bebek falan gider cokta yemiyoruz ki zaten valla turk kadini gibisi yok kiloluyuz diye bosa kompleks yapiyoruz gel bunalri gor %60 lik genc kesim ciddi sisman ama masallah pembe giyiyolar o kilolar bende olsa siyahtan cikmam hic umursamiyorlar ben sismanim diyordum geldim ben incecigim dedim veririz kiloda neki ben gobek kalmasindan korkuyorum sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?